Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Saglam gecirmisler zevkli zevkli. Tum odulleri de toplamisin lan puahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 mostly harmless ne acı birşey ya ahahaha aldığın killeri falan da 10 canı kalmış adamlardan mı aldın naptın, hiç mi dmg vurmadın karsı takıma sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Eseanın avantajı ne neden orada oynuyorsunuz? Bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 avantajı hile olmaması ama bilgisayarındaki her şeye erişme hakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 nasil hem most honorable, hem de dishonorable oldun lan asd.f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 k1nJo said: avantajı hile olmaması ama bilgisayarındaki her şeye erişme hakları var. tamamdırda pingleri ne durumda 128 tick mi community nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 yokmu paticik maçı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Lectre said: k1nJo said: avantajı hile olmaması ama bilgisayarındaki her şeye erişme hakları var. tamamdırda pingleri ne durumda 128 tick mi community nasıl ping 50-60 ms, 128 tick, ff kapalı, öldükten sonra 5 saniye zamanın var info vermek için, community tabi ki hile ve hile muhabbeti olmadığı için daha iyi ama toxicity yine de var tabi, ağlayan ve dırdır eden falan. özellikle ingiliz gelirse kazansan bile ağlayabiliyorlar, çok enteresan bir millet. ama en azından eski sistemle bi çift keleş - dmg seviyesinde değilsen çok tavsiye etmem. gerçi şu an nasıl ortam bilmiyorum. belki karışmıştır iyice son boykottan sonra. rws diye bir sistem var, takımları ona göre dengelemeye çalışıyor. (rws de şöyle; kazanılan roundlarda yaptığın damage'a göre puan alıyorsun ama yanlış anlaşılmasın 1 hp'li bir adama awp ile hs atsan bile 1 damage verdin sayarak veriyor o puanı ya da 5 adama da 99 damage verdin mesela tutup bir başkası tüm kill'leri aldı diyelim, tüm puanların neredeyse hepsini sen toplamış olursun, o değil.) ama oynayanların çoğu 120hz monitorle falan oynuyor bizim gibi 60hz ile oynayan fakirler için dezavantaj baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Esea'da kızlar teklif ediyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 5v5 varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 poolday_orgy_de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 şaka maka 1.5 1.6 zamanındaki pooldayi yüklesenize pati serverına :D arada stres atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 k1nJo said: Lectre said: k1nJo said: avantajı hile olmaması ama bilgisayarındaki her şeye erişme hakları var. tamamdırda pingleri ne durumda 128 tick mi community nasıl ping 50-60 ms, 128 tick, ff kapalı, öldükten sonra 5 saniye zamanın var info vermek için, community tabi ki hile ve hile muhabbeti olmadığı için daha iyi ama toxicity yine de var tabi, ağlayan ve dırdır eden falan. özellikle ingiliz gelirse kazansan bile ağlayabiliyorlar, çok enteresan bir millet. ama en azından eski sistemle bi çift keleş - dmg seviyesinde değilsen çok tavsiye etmem. gerçi şu an nasıl ortam bilmiyorum. belki karışmıştır iyice son boykottan sonra. rws diye bir sistem var, takımları ona göre dengelemeye çalışıyor. (rws de şöyle; kazanılan roundlarda yaptığın damage'a göre puan alıyorsun ama yanlış anlaşılmasın 1 hp'li bir adama awp ile hs atsan bile 1 damage verdin sayarak veriyor o puanı ya da 5 adama da 99 damage verdin mesela tutup bir başkası tüm kill'leri aldı diyelim, tüm puanların neredeyse hepsini sen toplamış olursun, o değil.) ama oynayanların çoğu 120hz monitorle falan oynuyor bizim gibi 60hz ile oynayan fakirler için dezavantaj baya. teşekkürler açıklama için, hiç gelmeyeyim ben o zaman burada rankimdekileri dövüp eğleneyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ez life. geliyorum ;) 512 fps görmüşüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 60hz monitörde ne işe yarar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 adamın nova 1 den nova 3 olması 10 win tutmus, 2 maçta bir rank atlıyorum diyenlere :D ama hala d2 oynuyor global olsa kaç yazar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bana da öğretin rank atlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 applev0dka said: adamın nova 1 den nova 3 olması 10 win tutmus, 2 maçta bir rank atlıyorum diyenlere :D ama hala d2 oynuyor global olsa kaç yazar :( Nuke mirage cachede oynuyorum ama 3 oyundan 2si dust geliyor çıkarasımda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tek başına d2 girmek daha mantıklı, diğer maplerde takım oyunu olmayınca zevki çıkmıyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Oda var, 4 kill round vs bakarsan en rahat dustta alınıyor dümdüz olduğu için. Takım yok ayrıca hep beraber oynardık 3 ay gittim her şey değişmiş :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ya zaten CS:GO oyuncularının %40 ı falan sadece dust 2 arattığı için listeye d2 koyunca baya artıyor gelme ihtimali. ben solo q girerken asla koymuyorum dust 2 ya, cunku d2 prosu diye bir şey var, 1 tane bomba kullanmadan 30 round oynayan sözde çift keleş adamlar. diger maplere gelmiyor bu tipler, rus falan degilse anlaşıyorsun zaten :D keyif açısından mirage-overpass-cache harika oluyor single sıra alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 serverlar locale öncelik mi veriyor mezdeke klibi gibi voice chat adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mirage seviyorum baya, cache yeni yeni alıştım a'nın mekaniklerini çözünce olacak. Son 14 oyunda 35 kill ortalamasıyla oynamışım diyor oyunnda o kadar almadım lan 10/12 geçtiğim 2-3 oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Fin said: serverlar locale öncelik mi veriyor mezdeke klibi gibi voice chat adeta. Max acceptable pingi düşürdüysen yakın serverlara geçiyorsun işte direk, ruslar türkler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi üst ranklerde d2 disinda solo queue auto lose gibi birsey nasil keyif aliyorsunuz. Biz iki kisi giriyoz benjani ile yine kanser oluyorum infernoda falan. D2 de 5 premade i yenebiliyorsun yine ama diger maplerde cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar