Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

k1nJo said:

avantajı hile olmaması ama bilgisayarındaki her şeye erişme hakları var.

tamamdırda pingleri ne durumda 128 tick mi community nasıl

ping 50-60 ms, 128 tick, ff kapalı, öldükten sonra 5 saniye zamanın var info vermek için, community tabi ki hile ve hile muhabbeti olmadığı için daha iyi ama toxicity yine de var tabi, ağlayan ve dırdır eden falan. özellikle ingiliz gelirse kazansan bile ağlayabiliyorlar, çok enteresan bir millet.

ama en azından eski sistemle bi çift keleş - dmg seviyesinde değilsen çok tavsiye etmem. gerçi şu an nasıl ortam bilmiyorum. belki karışmıştır iyice son boykottan sonra.

rws diye bir sistem var, takımları ona göre dengelemeye çalışıyor.
(rws de şöyle; kazanılan roundlarda yaptığın damage'a göre puan alıyorsun ama yanlış anlaşılmasın 1 hp'li bir adama awp ile hs atsan bile 1 damage verdin sayarak veriyor o puanı ya da 5 adama da 99 damage verdin mesela tutup bir başkası tüm kill'leri aldı diyelim, tüm puanların neredeyse hepsini sen toplamış olursun, o değil.)

ama oynayanların çoğu 120hz monitorle falan oynuyor bizim gibi 60hz ile oynayan fakirler için dezavantaj baya.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

Lectre said:

k1nJo said:

avantajı hile olmaması ama bilgisayarındaki her şeye erişme hakları var.

tamamdırda pingleri ne durumda 128 tick mi community nasıl

ping 50-60 ms, 128 tick, ff kapalı, öldükten sonra 5 saniye zamanın var info vermek için, community tabi ki hile ve hile muhabbeti olmadığı için daha iyi ama toxicity yine de var tabi, ağlayan ve dırdır eden falan. özellikle ingiliz gelirse kazansan bile ağlayabiliyorlar, çok enteresan bir millet.

ama en azından eski sistemle bi çift keleş - dmg seviyesinde değilsen çok tavsiye etmem. gerçi şu an nasıl ortam bilmiyorum. belki karışmıştır iyice son boykottan sonra.

rws diye bir sistem var, takımları ona göre dengelemeye çalışıyor.
(rws de şöyle; kazanılan roundlarda yaptığın damage'a göre puan alıyorsun ama yanlış anlaşılmasın 1 hp'li bir adama awp ile hs atsan bile 1 damage verdin sayarak veriyor o puanı ya da 5 adama da 99 damage verdin mesela tutup bir başkası tüm kill'leri aldı diyelim, tüm puanların neredeyse hepsini sen toplamış olursun, o değil.)

ama oynayanların çoğu 120hz monitorle falan oynuyor bizim gibi 60hz ile oynayan fakirler için dezavantaj baya.

teşekkürler açıklama için, hiç gelmeyeyim ben o zaman burada rankimdekileri dövüp eğleneyim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten CS:GO oyuncularının %40 ı falan sadece dust 2 arattığı için listeye d2 koyunca baya artıyor gelme ihtimali.

ben solo q girerken asla koymuyorum dust 2 ya, cunku d2 prosu diye bir şey var, 1 tane bomba kullanmadan 30 round oynayan sözde çift keleş adamlar.

diger maplere gelmiyor bu tipler, rus falan degilse anlaşıyorsun zaten :D

keyif açısından mirage-overpass-cache harika oluyor single sıra alınca
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...