knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ya sadece banwave'den boşalan yerse yine de ayarlama yapılması lazım diyorum global elitelerin arasında ciddi fark varsa yanlış bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 abi bütün dünya biliyo artık daha kolay rank atlandığını,bide insan kendinden biliyo "ben bu rank olduysam evet mk bu kadar kolay rank atlanıyomuş" dedim kaç kere kartal olunca,benden 5-10 gömlek iyi oynayan adamlar aylarca uğraştı kartal olmak için benim 4-5 maça olmam çok saçma,üstüne zaten oyuna girince "dmg le lem" playerlara bakıyorum,bildiğin mg1 mg2 kafası oyunlar dönüyo rezalet :D,keşke normale dönsede ranklar bende dmg de kalmaya çabalasam eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 knox abi o dediğin olayın sebebi biraz boostla o ranklara cıkmıs adamlar. bana da denk geldi, adam kartal maçı 2 kill ile tamamladı 30 roundda, ping falan da yok. adamı placement maclarından itibaren boostluyorlar, kendi başına bırakınca mal gibi kalıyor öyle boşa sıksan 2 kill alırsın silver olsan, adam kartal hali ile 2 frag yapıyor. cok değiller ama böyle adamlar denk geliyor, tabiki bu adamın yeri kartal değil solo 2 mac girse patır patır dibi görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yani şu level işi smurf açısından iyi hareket ikinci olay da dota gibi solo ve party ayırması yapılmalı diye düşünüyorum hatta sanırım lolde var iki kişi solodan sayıyor gerisi partyden ama bu sadece boost değil bence çünkü ben kendi oynadığım oyunlardan görüyorum herkesin em lem olduğu maçların kalitesi gerçekten düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bana denk gelmiyor abi o zaman ne diyim. son maclarım cidden cok kaliteliydi hem benim oynayısım hem takım oyunu açısından. rankı hissettiren maçlar oldu ama dediğim gibi 4 maçta 1 rank atlamak zor bişey değil, maç başına 25 frag yapıp win streak yaparsan patır patır atlarsın, bundan 5 ay önce de böyleydi ki bu olay. kaybetmekten cok win streak bozulcak diye uzlurdum ben yani sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 o olay baya iyi oldu ya, hatta 3 değil 5 yapsalar keske lvl sınırını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yapcaklarmis zaten yaziyor. git gide zorlasacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bu sefer de boost satıyolar direkt hesapla login olup bi sonu yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 insanların egolarını törpülemesi sonunu getircektir, o da olmayacağına göre gg no re her oyunda böyle hile ve boost saçmalıkları olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dotada ki solo party ayrılması tamamen sacmalık. dotanın matchmaking sisteminden örnek alıcaklarsa daha beter olur daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bunda ayrım olmaz ya. dota lol gibi oyunlarda belli başlı roller var, bu oyunda öyle rol olmadığı için solo-duo-triple tarzı ranklar gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 solo/duo ve team olarak ikiye ayrılmalı loldeki gibi. ben solo girdiğimde 4 dangalağın yanında ve/veya 5 annesizin karşısına oynamak zorundaysam bunda bi yanlışlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 rank olarak ayırmalı diyorsan bence gereksiz. ama solo sıra alanları bir yerde eşleştirip team olarak girenleri bir yerde eşleştircek bir kod yazsalar, bu gayet güzel bir şey olabilir. sen alakasız ruslarla polaklarla ugrasırken karsının 5 premade olması kanser bir durum. edit: gereksiz deme sebebim, ne bileyim duo sıra alanlardan 1 tanesi sup oynuyor mesela, ona göre kasıyor rankını ününü öyle yapıyor falan, bu oyunda sup carry olmadıgından bana mantıksız geliyor ayrı rank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Aynen... senin takımda ne varsa karşı takimdada o olmalı Yoksa ne anlamı kaldı adamlar full premade gelio taktikler 10numara zamanlamalar tam ayarında.EE Banged direkt yapacak hiç bişi yok public adamlarla organizede olamassın hemen başlıyor SUKAAAA KURWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dotada ayrı tamamen gereksiz parrty mmr hiç bişeye yaramadığı gibi arkadaşların ile comp oynamayı ölduruyo ruslara mahkum kalıyorsun takım oyunu boşuna ayrı rank sacmalıkları gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 2-3 giren neyse de, 5 kişi girenler için birşey yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 5 giren kazanıyor zaten onlara daha napsın adamlar sadasfa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bizde onu diyoruz işte... 5 kişi olan adama 5 kişi gelsin karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 teke tek gelsin yiyosa solo solo anam ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bu vac liste kaydedilen yer neresiydi arkadaşlar, vac yedi mi yemedi mi takip ediliyordu ya hani? eklemek istediğim birkaç kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sırplarla d2 girdim az önce ne çok konusuyolar bizim türkler gibi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Magnum said: bu vac liste kaydedilen yer neresiydi arkadaşlar, vac yedi mi yemedi mi takip ediliyordu ya hani? eklemek istediğim birkaç kişi var. https://vacstat.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yeni ban atmışlar , vac listemdeki 2 kişi bugün ban yemiş.biri ile 2 maçta aynı takımdaydık, uyarı gelmedi oyunda galibiyetiniz silindi diye.ban yiyen diğer kişi de türk, 80 saat oynamış daha.yanlış hatırlamıyorsam 5 türk girmişlerdi. türk olanı hatırladım şimdi, aynı takımdaydık 4 kişi girmişlerdi.çok net belliydi adamın hile olduğu.supreme'di, arkadaşlarını kasıyordu galiba.sürekli konuşarak oynuyorduk bir de, hiç biri belli etmedi hile kullandıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 az önce bi kartal 7 kill yaptı oyunumda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 4 kişiyiz çıkar mı 5 6 kişi 5v5 yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar