Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

abi bütün dünya biliyo artık daha kolay rank atlandığını,bide insan kendinden biliyo "ben bu rank olduysam evet mk bu kadar kolay rank atlanıyomuş" dedim kaç kere kartal olunca,benden 5-10 gömlek iyi oynayan adamlar aylarca uğraştı kartal olmak için benim 4-5 maça olmam çok saçma,üstüne zaten oyuna girince "dmg le lem" playerlara bakıyorum,bildiğin mg1 mg2 kafası oyunlar dönüyo rezalet :D,keşke normale dönsede ranklar bende dmg de kalmaya çabalasam eskisi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

knox abi o dediğin olayın sebebi biraz boostla o ranklara cıkmıs adamlar.

bana da denk geldi, adam kartal maçı 2 kill ile tamamladı 30 roundda, ping falan da yok. adamı placement maclarından itibaren boostluyorlar, kendi başına bırakınca mal gibi kalıyor öyle boşa sıksan 2 kill alırsın silver olsan, adam kartal hali ile 2 frag yapıyor.

cok değiller ama böyle adamlar denk geliyor, tabiki bu adamın yeri kartal değil solo 2 mac girse patır patır dibi görecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

yani şu level işi smurf açısından iyi hareket ikinci olay da dota gibi solo ve party ayırması yapılmalı diye düşünüyorum
hatta sanırım lolde var iki kişi solodan sayıyor gerisi partyden
ama bu sadece boost değil bence
çünkü ben kendi oynadığım oyunlardan görüyorum
herkesin em lem olduğu maçların kalitesi gerçekten düşük
Sosyal ağlarda paylaş

bana denk gelmiyor abi o zaman ne diyim.
son maclarım cidden cok kaliteliydi hem benim oynayısım hem takım oyunu açısından. rankı hissettiren maçlar oldu

ama dediğim gibi 4 maçta 1 rank atlamak zor bişey değil, maç başına 25 frag yapıp win streak yaparsan patır patır atlarsın, bundan 5 ay önce de böyleydi ki bu olay. kaybetmekten cok win streak bozulcak diye uzlurdum ben yani sdafas
Sosyal ağlarda paylaş

rank olarak ayırmalı diyorsan bence gereksiz.

ama solo sıra alanları bir yerde eşleştirip team olarak girenleri bir yerde eşleştircek bir kod yazsalar, bu gayet güzel bir şey olabilir.

sen alakasız ruslarla polaklarla ugrasırken karsının 5 premade olması kanser bir durum.

edit: gereksiz deme sebebim, ne bileyim duo sıra alanlardan 1 tanesi sup oynuyor mesela, ona göre kasıyor rankını ününü öyle yapıyor falan, bu oyunda sup carry olmadıgından bana mantıksız geliyor ayrı rank.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni ban atmışlar , vac listemdeki 2 kişi bugün ban yemiş.biri ile 2 maçta aynı takımdaydık, uyarı gelmedi oyunda galibiyetiniz silindi diye.ban yiyen diğer kişi de türk, 80 saat oynamış daha.yanlış hatırlamıyorsam 5 türk girmişlerdi.

türk olanı hatırladım şimdi, aynı takımdaydık 4 kişi girmişlerdi.çok net belliydi adamın hile olduğu.supreme'di, arkadaşlarını kasıyordu galiba.sürekli konuşarak oynuyorduk bir de, hiç biri belli etmedi hile kullandıklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...