applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 eco durumuna göre common sense karar vermen gerekiyor. --maçın ilk roundu sana kalmıs tutcagın yere göre armor veya smoke + flash almak --ilk roundu verdiysen ve CT isen armor + five-seven çekiyorsun takım olarak, kazanırsan zaten 1-1 adamlar broke oluyor sen smg falan alırsın,kaybedersen 2-0 olursa full eco yapıyorsun 1$ harcamadan ve 4. roundda buy yapıyorsun --ilk roundu verdiysen ve T isen, bomba kurmadıysan eger armor+ tec9 cekiyorsun 1-1 yapmaya bomba kurmaya calısıyorsun,bomba kurabilirsen 4. roundda saglam ekonomin olur --ilk roundu verdiysen ve T isen, bomba kurabildiysen full eco yapıyorsun 2-0 olduktan sonra 3. roundda cekiyorsun silahları, 2-1 yaparsan yürürsün zaten. --maç içi eco'larda 3 round loss bonusunu göz önünde tutarak buy yapcaksın, 3 round üst üste kaybedince sonraki round gelen para fazla oldugundan 3. turu kaybetceksen para harcayan bir eco yapabilirsin. onun dısında CT iken double eco'ya dusme durumun olur buna dikkat etmezsen --genel olarak T side 4200 $ yetiyor cekmeye -- CT için daha ucuz helmet masrafı yok ak47 headshot tekte aldığı için. 4000 ile falan famaslı bir buy yapabilirsin. eco olayı rüzgarı iyi degerlendirmekle alakalı biraz. yani T side oynuyorsun son 2 tur CT cok adam kaybetmiş sürekli yeni silah almak zorunda kalmıs, bunu dusunup riskli buy yapabilirsin, bomba olarak eksik olcaklarını hesaba katarak. wall oldu kusura bakma :D ama sen ne dersen de, takımda ille 1 tane nova çıkıp eco roundda salak saçma buy yapacak,sonra buy rounda onun tuttuğu açı yüzünden map gideek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 tüm takım aynı şeyi yapmalı.mm'de pek anlamı olmuyor genelde, illa aykırı takılan biri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 off çok erken oynanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 eco roundda silah alan genelde ben oluyorum çünkü dotadan alıskanlık oyun baslar baslamaz anıdna itemleri cekiyorum herifler eco meco diyene kadar. o konuda benim hızıma yetişmekte yavaş kalıyoralr geç söyluyorlar eco diye hhehe. önceden söyledikleri zaman uymaya calısıyorum tabi gerçi genelde o roundlarda zaten para olmadı için en fazla armor bomba falan alıyorum gidip rifle cekmiyorum tabi ki öyle taktikli maktikli takıma çok nadir denk geliyorum zaten. bırak ekoyu nereye gitcekleri bile söylemıyorlar. söyledikleri zamanda rusca oluyor :( silver elite e düştüm Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 beyler var mı bu akşam 5v5? benim 3 arkadaşım var dışardan. nekroda var toplamda 5 kişiyiz. 5 daha bulalım kapışalım yok mu kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Flassh said: eco roundda silah alan genelde ben oluyorum çünkü dotadan alıskanlık oyun baslar baslamaz anıdna itemleri cekiyorum herifler eco meco diyene kadar. o konuda benim hızıma yetişmekte yavaş kalıyoralr geç söyluyorlar eco diye hhehe. önceden söyledikleri zaman uymaya calısıyorum tabi gerçi genelde o roundlarda zaten para olmadı için en fazla armor bomba falan alıyorum gidip rifle cekmiyorum tabi ki öyle taktikli maktikli takıma çok nadir denk geliyorum zaten. bırak ekoyu nereye gitcekleri bile söylemıyorlar. söyledikleri zamanda rusca oluyor :( silver elite e düştüm Q_Q adamların eco demesini bekleme, dediğim gibi T isen ve 4300+ para yoksa takımda çekme CT isen de 4000 falan, sende 4000 var 3 kiside 2500 varsa adamların eco demesine gerek kalmadan cekmemelisin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Vay anasini la kac mac ust uste kayvettim mg2 ye dustum Gece 3-4 gibi girince takim ya cok sen sakrak makara oluyor ya da obez huysuz flameleyen noliferlar oluyor arasi yok. Ilki olursa cok eglenceli oluyor oyun en sevdigim yani da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 assault 10 rehine kurtarma hayatımdan 10 sene aldı resmen, lan böyle görev mi olur abv gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kendi postumu gördüm gene dellendim pis şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 1m para harca diye görev var ya. Günlerdir yapıyorum 500k harcadım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 41 kill aldığım oyunu boost'lanmış bir türk yüzünden kaybettik.15 elde 2 kill nasıl alınır ya, oturup tarasan daha fazla vurursun.kendisi arkadaşı da oyladı, attık adamı oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 http://i.imgur.com/WdlWKKn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yoo biçız bundan sonra bana şerif diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 nobu kes yeni mi oldun lan, ben bile şerifim lan http://i.hizliresim.com/yM7MGn.jpg üstelik yarı maç plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 O değilde benim arkadaşı biraz önce maçta banladılar ya sdafsda 2 hafta önce başladı oyuna, eski cscilerden falan şerif oldu zaten direkt ama herif çok ekstrem bir performans vs. de göstermedi hiç. kendi pc'si de temiz. oynarken tak diye vacban yedi. bu düzelir mi? neden yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 silver here slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hangi serverda ounuyosunuz? Noob un en son 1.6 oynadim sdfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 MasterHapLo said: DarKRideR said: nobu kes yeni mi oldun lan, ben bile şerifim lan http://i.hizliresim.com/yM7MGn.jpg üstelik yarı maç plx sen bu aksam sırmalı keles degil miydin? yis, ardından arkadaşlarla girip şerif oldum sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 su banlanan arkadaslarla mı ? sdasfasf haxor adamlara kendini taşıtmış gelmiş burda yarı maçınla şerif oldum diyor :D ya bırah sen bırah bırah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ADAM KISKANÇLIKTAN ÖLÜYOR ŞUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 VACation bitince görüşürüz pampa sdafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 benjani said: cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor. oha senoyna serverları açık mıymış hala, birkaç ay önce aklıma gelmişti de internet sitelerine bakıyım demiştim kapanmış görünce komple bıraktılar herhalde diye düşündüm. bi ara bakıyım da belki birkaç tanıdık insan görürüm. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ya benim söyle bir olayım var. çift keleştim, operation geldi, aiko noobu ve benim silver ev arkadaslarım yüzünden taaaa nova 3 e dustum, sonra geri tırmandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 benide taşıyın ya durmadan düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar