Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

eco durumuna göre common sense karar vermen gerekiyor.

--maçın ilk roundu sana kalmıs tutcagın yere göre armor veya smoke + flash almak

--ilk roundu verdiysen ve CT isen armor + five-seven çekiyorsun takım olarak, kazanırsan zaten 1-1 adamlar broke oluyor sen smg falan alırsın,kaybedersen 2-0 olursa full eco yapıyorsun 1$ harcamadan ve 4. roundda buy yapıyorsun

--ilk roundu verdiysen ve T isen, bomba kurmadıysan eger armor+ tec9 cekiyorsun 1-1 yapmaya bomba kurmaya calısıyorsun,bomba kurabilirsen 4. roundda saglam ekonomin olur

--ilk roundu verdiysen ve T isen, bomba kurabildiysen full eco yapıyorsun 2-0 olduktan sonra 3. roundda cekiyorsun silahları, 2-1 yaparsan yürürsün zaten.

--maç içi eco'larda 3 round loss bonusunu göz önünde tutarak buy yapcaksın, 3 round üst üste kaybedince sonraki round gelen para fazla oldugundan 3. turu kaybetceksen para harcayan bir eco yapabilirsin. onun dısında CT iken double eco'ya dusme durumun olur buna dikkat etmezsen

--genel olarak T side 4200 $ yetiyor cekmeye
-- CT için daha ucuz helmet masrafı yok ak47 headshot tekte aldığı için. 4000 ile falan famaslı bir buy yapabilirsin.

eco olayı rüzgarı iyi degerlendirmekle alakalı biraz. yani T side oynuyorsun son 2 tur CT cok adam kaybetmiş sürekli yeni silah almak zorunda kalmıs, bunu dusunup riskli buy yapabilirsin, bomba olarak eksik olcaklarını hesaba katarak.

wall oldu kusura bakma :D
ama sen ne dersen de, takımda ille 1 tane nova çıkıp eco roundda salak saçma buy yapacak,sonra buy rounda onun tuttuğu açı yüzünden map gideek
Sosyal ağlarda paylaş

eco roundda silah alan genelde ben oluyorum çünkü dotadan alıskanlık oyun baslar baslamaz anıdna itemleri cekiyorum herifler eco meco diyene kadar. o konuda benim hızıma yetişmekte yavaş kalıyoralr geç söyluyorlar eco diye hhehe. önceden söyledikleri zaman uymaya calısıyorum tabi

gerçi genelde o roundlarda zaten para olmadı için en fazla armor bomba falan alıyorum gidip rifle cekmiyorum tabi ki

öyle taktikli maktikli takıma çok nadir denk geliyorum zaten. bırak ekoyu nereye gitcekleri bile söylemıyorlar. söyledikleri zamanda rusca oluyor :(
silver elite e düştüm Q_Q
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

eco roundda silah alan genelde ben oluyorum çünkü dotadan alıskanlık oyun baslar baslamaz anıdna itemleri cekiyorum herifler eco meco diyene kadar. o konuda benim hızıma yetişmekte yavaş kalıyoralr geç söyluyorlar eco diye hhehe. önceden söyledikleri zaman uymaya calısıyorum tabi

gerçi genelde o roundlarda zaten para olmadı için en fazla armor bomba falan alıyorum gidip rifle cekmiyorum tabi ki

öyle taktikli maktikli takıma çok nadir denk geliyorum zaten. bırak ekoyu nereye gitcekleri bile söylemıyorlar. söyledikleri zamanda rusca oluyor :(
silver elite e düştüm Q_Q

adamların eco demesini bekleme, dediğim gibi T isen ve 4300+ para yoksa takımda çekme

CT isen de 4000 falan, sende 4000 var 3 kiside 2500 varsa adamların eco demesine gerek kalmadan cekmemelisin yani
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor.

oha senoyna serverları açık mıymış hala, birkaç ay önce aklıma gelmişti de internet sitelerine bakıyım demiştim kapanmış görünce komple bıraktılar herhalde diye düşündüm.
bi ara bakıyım da belki birkaç tanıdık insan görürüm. ty.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...