Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

yeni bilgisayarla bi gireyim casual oynayayım dedim ilk map direk ezdim ki sonradan farkettim mouse accelerationı bile kapatmamışım

ama aiming resmen 0, hiç kasamıyıcam da tekrardan geliştirmek için

bi de buy menu çok kötü colta susturucu takamıyorum rank diye bi şey var neye yarıyo anlamadım alışamadım oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

beyler bana oyunu öğretin pls
bırak adam vurmayı tutturamıyorum bile :/

-traning map indir, ayarları nasıl yapılıyor öğren. duran hedeflerden başla, sonra hedeflerin görünme sürelerini düşür, sonra hareketli hedeflere geç, sonra hareketli hedeflerin sürelerini düşür. sonra dinamik hedefleri ayarla geliştikçe onları dene. Bunu 1 gün içinde yapma tabi, gir 1 saat sabit hedefe sık çık, sonraki gün yine gir, ne zaman daha iyi oldugunun farkına varırsan üste geç. Bunu yaparken kendin sabit kalmadan, sağ sol hareket edip durdugun anda ateş etmeye alış

- ikinci aşama canlı hedefler için deathmatch gir, burda amacın sadece harketli hedefleri en az süre ve mermide indirmek olsun, headshot calıs yani.

-maplerin videoları var,nereden smoke nereye atılır,pop flash nasıl atılır bunları izle güzelce sindir, gir botlu oyunda smoke dene.

-en önemlisi bolca maç izle cok faydasını göreceksin.

AMA SAKIN competitive'de oyunu ögrenmeye calısma.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...