ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 casuale mission koyanların da abv. kanser oluyorum bitireceğim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ee yapma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 güzel drop geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Aiko said: ee yapma ? 0,005 dolarlık silah için bizi kimsenin nerde oldugunu bilme fark etmediği maplere sokup çift keleşlerden nova 3 e düşüren adam mı söylüyor bunu. YEMEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yoo biz o maplere beraber karar verip giriyoduk. hemde o görevler yapılabilirdi. ayrıca seni çift keleş yapanda benim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 göreve kasmaya gerek yok beyler,direk comp girin deli gibi geliyo xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 o değil cooook uzun zamandır bizim dream team olarak maç atmıyoruz ya. yapalım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 beyler bizim güzel bir grubumuz var 5 kişilik. yok mu şöyle bi akşam organize olalım 5v5 atalım. var mı façası yiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 valla lobide 10 kişi toplanıp casual açıp competetive ayarlarında yapabiliriz bana uyar :) yanıma apple'ı libeyi ve denoyu verin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tamam abi oynicak adam varsa ben bi ara toplıyım sizleride bizimkilerle beraber bi kapışalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 map d2 olmasın da oyunu gerçekten bilenler ortaya cıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 d2 oynayan yok aramızda. anca kız arkadaşımla oynadığımızda d2'ye geçiyoruz. isterseniz öncesinde faceit tarzı eleme usulu belirleriz haritayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 beyler bana oyunu öğretin pls bırak adam vurmayı tutturamıyorum bile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 deathmatch oyna devamli birde egitim haritasini kullanin aim icin gercekten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yeni bilgisayarla bi gireyim casual oynayayım dedim ilk map direk ezdim ki sonradan farkettim mouse accelerationı bile kapatmamışım ama aiming resmen 0, hiç kasamıyıcam da tekrardan geliştirmek için bi de buy menu çok kötü colta susturucu takamıyorum rank diye bi şey var neye yarıyo anlamadım alışamadım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Abi son paragraf müthiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 gülmeyin lan colta bende basta takamadım bi sasırdım inventoryden susturucu olan skini kullanman gerekiyo. diğeri dandik skin ben böyle bukldum çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Flassh said: beyler bana oyunu öğretin pls bırak adam vurmayı tutturamıyorum bile :/ -traning map indir, ayarları nasıl yapılıyor öğren. duran hedeflerden başla, sonra hedeflerin görünme sürelerini düşür, sonra hareketli hedeflere geç, sonra hareketli hedeflerin sürelerini düşür. sonra dinamik hedefleri ayarla geliştikçe onları dene. Bunu 1 gün içinde yapma tabi, gir 1 saat sabit hedefe sık çık, sonraki gün yine gir, ne zaman daha iyi oldugunun farkına varırsan üste geç. Bunu yaparken kendin sabit kalmadan, sağ sol hareket edip durdugun anda ateş etmeye alış - ikinci aşama canlı hedefler için deathmatch gir, burda amacın sadece harketli hedefleri en az süre ve mermide indirmek olsun, headshot calıs yani. -maplerin videoları var,nereden smoke nereye atılır,pop flash nasıl atılır bunları izle güzelce sindir, gir botlu oyunda smoke dene. -en önemlisi bolca maç izle cok faydasını göreceksin. AMA SAKIN competitive'de oyunu ögrenmeye calısma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sipeyskeyk said: Abi son paragraf müthiş :D cs 10 lira olunca biz diye caps yapılır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben siz yokken betasında oynuyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyunu competitive de ogrenmeye calisabilirsiniz. bence zerre sakincasi yok. sabah aksam casual ve deathmatch mi oynasin adam? zaten herkesin rutbeler artik tufeklerde oldugundan nova trap diye bir kavram da kalmadi. bir sure ogrenene kadar silverda gezer, sonra baslarsin hizla tirmanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 not: betayi oynadiysan ayni halt hala zaten. hic bir sey degismedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 mokoko said: beyler bizim güzel bir grubumuz var 5 kişilik. yok mu şöyle bi akşam organize olalım 5v5 atalım. var mı façası yiyen? su guzel olur serveri olan varsa. 5v5 cikar cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 not2: zaten bir sure mecburen casual oynamadan competitive de sokmuyor yeni sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar