Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 lan ben yeni makinede 170 fps alamıyorum. adam 170 e düşüyor diye ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ağlamıyorum :( aksine, eski makinemde low detayda 45 fps oynamaya kasıyormuşum, şu an gözüm bünyem benliğim bayram edio. bildiğin vuruş oranım fln arttı. sorulunca söyledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Dworgian said: ha ya. 16x den mi yoksa başka böyle bi cinematic hede hödö lü bir opsiyon var ondan mı ne onları da full çekince mouse yavaşladı resmen. zaten uyardı oyun "lan emin misin bak" diye 8x yap onu ya, motion bluru açmışsın heralde bir de onu da kapa ondan mouse geç tepki veriyor gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ya bende 130larda gezen fps 80'e düştü formattan sonra. bir şey yüklemeyi unuttum büyük ihtimalle ama neyden kaynaklı olabilir? var mı bi guide gibi bir şey bakıp ayarlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 abi biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi kasa ve anahtar sistemini? kasalar bir yerden düşüyor mu yoksa marketten mi alınıyor? aynı şekilde anahtarların düşme şansı var mı? son çıkan görev paketini (24-TL) alıp almamak ne gibi şeyler kazandırır ya da kaybettirir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Liebe said: Dworgian said: ha ya. 16x den mi yoksa başka böyle bi cinematic hede hödö lü bir opsiyon var ondan mı ne onları da full çekince mouse yavaşladı resmen. zaten uyardı oyun "lan emin misin bak" diye 8x yap onu ya, motion bluru açmışsın heralde bir de onu da kapa ondan mouse geç tepki veriyor gibi geliyor :D valla zaten şu an normal. bişileri indirdim kapadım fln. bir yerlerde optimum ayar hedesi vardır okurum zaten sora =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ben 6850 ile 180 fps alıyorum. bizim bi arkadaş ayar falan yaptırdığı bayağı komut satırına döşedik bişeyler. bi de cfg klasöründeki bişeyleri değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 totemic said: abi biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi kasa ve anahtar sistemini? kasalar bir yerden düşüyor mu yoksa marketten mi alınıyor? aynı şekilde anahtarların düşme şansı var mı? son çıkan görev paketini (24-TL) alıp almamak ne gibi şeyler kazandırır ya da kaybettirir??? Anahtar düşmüyor kasalar random düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 totemic said: abi biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi kasa ve anahtar sistemini? kasalar bir yerden düşüyor mu yoksa marketten mi alınıyor? aynı şekilde anahtarların düşme şansı var mı? son çıkan görev paketini (24-TL) alıp almamak ne gibi şeyler kazandırır ya da kaybettirir??? kasalar: oyun round sonunda veya görevde (yeni op görevleri) düşüyor. anaktar: oyun içinden veya marketten satın alınabiliyor. genelde en çok kullanılan ve en düşük tutara sahip ürün olduğu için trade malzemesi genelde anaktarlar. atıyorum 16 anahtar verip 1 ak47 vs vs alıyorsun sonra onu 20 anahtara satarsan kardasın fln gibi. kayıp kazanç tamamen şansına. 24 tl verir alırsın, ilk kutudan dün birine düştüğü gibi 100 liralık silah düşer direk kardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 optimum ayarı yapma nvidia experience dan. gerizekalı "3890x2560 a çıkartıp 1080e scale ettim al oyna abi" diyo. tabi ki oynanmıyo hiçbir şekilde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Rasmon said: ben 6850 ile 180 fps alıyorum. bizim bi arkadaş ayar falan yaptırdığı bayağı komut satırına döşedik bişeyler. bi de cfg klasöründeki bişeyleri değiştirdi. ha işte ben de böyle yapıp 500 fps almak istiyorum kljsdklsajkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 hmm kasalar random derken oyun sonunda başarına göre mi yoksa takımın kazanıp kazanmamasına göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Esh said: optimum ayarı yapma nvidia experience dan. gerizekalı "3890x2560 a çıkartıp 1080e scale ettim al oyna abi" diyo. tabi ki oynanmıyo hiçbir şekilde sdfs yok ya nvidia in programına güvenim yok zaten. cfg fln editlicem bişiler işte bakalım. h.sonu yokum sora bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 dün de 4 kutu açtım tamamen çöp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 totemic said: hmm kasalar random derken oyun sonunda başarına göre mi yoksa takımın kazanıp kazanmamasına göre mi? hiç bişeye göre değil. random oyuna girip (mesela dm), adam bile vurmadan el bitse de item düşme şansı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Düşüp düşmemesi harici kasa türü de random. Kaç sene önceki kasalar düşüyor halen. //diye hatırlıyorum ama emin olamadım şimdi. Eski operasyonların eventlerin falan kasaları düşüyordu di mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ha evet. ama yeni op görevlerinde "kasa hediyeli" görevler var direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 iyiymiş. noob halimle 0 kille bile kasa dusurebilirim o zaman nice.. akşama takılyım biraz.. bir soru daha; o 400 dolarlık (veya tl) bıçağın olayı ne?? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kasaların tooltiplerinde exceedingly rare special item dediği bıçaklar oluyor işte ondan pahalı dsaffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 totemic said: iyiymiş. noob halimle 0 kille bile kasa dusurebilirim o zaman nice.. akşama takılyım biraz.. bir soru daha; o 400 dolarlık (veya tl) bıçağın olayı ne?? asdf düşme oranı bikaçyüzbinde bir ile iki milyonda bir arası değişiyordu galiba bıçakların bazılarının edit: mesela esh ballısı ağlıyor burada ama ona düştü 400 usdlik bıçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bıçak düşürme hilesi biliyom beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bilsen kullanmican sanki yürü git sen trade kanalına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 kızma abi ver bana 20 key sana bi bıçak düşürim gfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 gidip 20 key e bıçak alacak sonra bidi bidi. 400 lük bıçağı düşür ver, 30 key vereyim ben sana asldkjasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu confirmed kill olayı ne ya ? napmam lazım adamın üzerinden mi geçicem ölüsüne bi daha mı sıkıcam ne bu arkadaş.. 10 confirmed kill istiyor 33 kill aldım 1 tanesini bile saymamış. edit: oyunda bot yoktu bu arada. edit2: lol tamam yanlış mapte oynamışım. sağ tıklayıp play mission demiştim ama o sırada map değişmiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar