k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ya gidin source quality ile stream izleyin, izlerken anlarsınız nasıl yağ gibi akıyor görüntü. ya da youtubelayın 60hz vs 144hz diye. pixellerin birbirine girmesini ve akıcılığı farkedin işte. kör oldum lan 60hz monitorle oynamaktan zaten gözlerim bozuk. neyse alıcam da zamanı değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ucuzu yok ki anasını satıyım dolar da yükseldi olan fakirlere oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bende 70 fps ile oynuyorum diye üzülüyodum ya, SLIPH'in durumu daha kötüymüş. Halime şükürler olsun rabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://i.imgur.com/a9DAE9P.jpg 1 haftadır filan çok saçma oyunlar denk geliyor, hep yeni açılmış hesaplar oluyor.bunda da 2 tane yeni açılmış hesap vardı karşıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dworgian said: yahu ben hiç öyle demedim bende sorun var demek yanlış anlamada sen monitoru 144 hz yaptın değil mi ? redditte görmüştüm tonla kişi 144 hz monitor alıp 60 hzde oynamaya devam ediyordu. öyle video izleyerek anlayamazsınız hz farkını çıplak gözle görmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yok abi ne yanlış anlicam. başta öyle bırakmışım zaten fark ettim, sonra monitörü 144 e aldım. oyun içinde de 144 ayarı var mıydı bak onu unuttum. monitörü 144 e almak yetio muydu? deneyeyim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sadece monitor yeterli. oyun içinde yok öyle bir ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oyunu 1280x720 de oynamaya basladim tavsiye ederim baya iyi oluyor. birde windowed fullscreen de oynayinca parlaklik degistirilmiyordu. baya karanlik oluyordu. simdi dusuk cozunurluk yuksek brightnessla adam aramiyorum ekranda bari rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 son 1 haftadır oyundan zevk almıyorum. yensek de yenilsek de saçma sapan şeyler oluyor. ya ağır hile geliyo karşıya, ya bize ağır noob, troll geliyo. ara veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 geçen gün sırf güzel silver title görünsün tekrar diye maça girdim, teammate bana sıkınca dönüp kafasına sıktım 30 dkk cezamı aldım rahatladım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 k1nJo said: ya gidin source quality ile stream izleyin, izlerken anlarsınız nasıl yağ gibi akıyor görüntü. ya da youtubelayın 60hz vs 144hz diye. pixellerin birbirine girmesini ve akıcılığı farkedin işte. kör oldum lan 60hz monitorle oynamaktan zaten gözlerim bozuk. neyse alıcam da zamanı değil şu an. bu arada ben de hz farkini ilk defa stream izlerken farketmistim. sonra uzun sure benim oyun niye boyle akmiyor derken monitorden oldugunu cozmustuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 maclar tabiki dengesiz gecicek. gercek supreme-global ile normal keles arasinda 1 saniyeye yakin gecikme farki var. illaki bir taraf ezicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 1000ms lag asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Aiko said: sadece monitor yeterli. oyun içinde yok öyle bir ayar var lan nasıl yok, shortcut command line'a "-freq 144" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 monitorden ayarlayınca gerek yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bazı oyunlarda kendi değiştiriyo 60 falan yapıyo msela desktop 120 144 vs olsa da. benim 75 bazen 60 oluyo mesela diyorum bayıldım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu hilenin çalışma ve valvein vac ban atma mantığı ne bilen var mı? bi arkadaş hile yolladı açtım baktım adamlar cin ali gibi gösteriyor ve radarda tüm haritayı okuyabiliyorsun nerede olduklarını falan. diyorum bariz hilecilere karşı olduğumda kullanayım minaki ama banlanır mıyım diye de korkmuyor değilim. (hani hesabımın gitmesinden ziyade, millete rezil olurum, onlara ne derim durumu var. lfkjasd.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Yaaa bırak... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bas 15 dolar al ikinci accyi kökle hacki. hakediyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abi haklısın ama hesabıyla bir bağ oluşturanlardanım ben. onca yıl kullandım falan, bir de dediğim gibi pii hile mi açtın derler. demekki o kadar rankın da hileymiş falan diye giydirirler. üzülürüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ben dedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şükür ki siz arkadaşım değilsiniz de üzülmüyorum ama sliph, knoxville, revan, liebe falan dese üzülürüm. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 benjani said: http://i.imgur.com/BNIlQbZ.jpg 15-4 de aim açtı adam, muhtemelen öncesinde de wh kullanıyordu.oyun zevkinin içine ediyor ibneler. bu adam hala banlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Magnum said: bu hilenin çalışma ve valvein vac ban atma mantığı ne bilen var mı? bi arkadaş hile yolladı açtım baktım adamlar cin ali gibi gösteriyor ve radarda tüm haritayı okuyabiliyorsun nerede olduklarını falan. diyorum bariz hilecilere karşı olduğumda kullanayım minaki ama banlanır mıyım diye de korkmuyor değilim. (hani hesabımın gitmesinden ziyade, millete rezil olurum, onlara ne derim durumu var. lfkjasd.) bu sen misin yoksa http://steamcommunity.com/id/ reportlayin beyler. edit: profil url sildim şikayet üzerine, steamde aramadan bulunabilir zaten.-silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 vay arkadaş, hileydiniz demek.14 den sonra iyi çevirdiniz oyunu, demek ki hile sayesindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar