Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ya gidin source quality ile stream izleyin, izlerken anlarsınız nasıl yağ gibi akıyor görüntü.
ya da youtubelayın 60hz vs 144hz diye. pixellerin birbirine girmesini ve akıcılığı farkedin işte.
kör oldum lan 60hz monitorle oynamaktan zaten gözlerim bozuk.
neyse alıcam da zamanı değil şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yahu ben hiç öyle demedim bende sorun var demek

yanlış anlamada sen monitoru 144 hz yaptın değil mi ? redditte görmüştüm tonla kişi 144 hz monitor alıp 60 hzde oynamaya devam ediyordu.

öyle video izleyerek anlayamazsınız hz farkını çıplak gözle görmek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ya gidin source quality ile stream izleyin, izlerken anlarsınız nasıl yağ gibi akıyor görüntü.
ya da youtubelayın 60hz vs 144hz diye. pixellerin birbirine girmesini ve akıcılığı farkedin işte.
kör oldum lan 60hz monitorle oynamaktan zaten gözlerim bozuk.
neyse alıcam da zamanı değil şu an.

bu arada ben de hz farkini ilk defa stream izlerken farketmistim. sonra uzun sure benim oyun niye boyle akmiyor derken monitorden oldugunu cozmustuk
Sosyal ağlarda paylaş

bu hilenin çalışma ve valvein vac ban atma mantığı ne bilen var mı? bi arkadaş hile yolladı açtım baktım adamlar cin ali gibi gösteriyor ve radarda tüm haritayı okuyabiliyorsun nerede olduklarını falan. diyorum bariz hilecilere karşı olduğumda kullanayım minaki ama banlanır mıyım diye de korkmuyor değilim. (hani hesabımın gitmesinden ziyade, millete rezil olurum, onlara ne derim durumu var. lfkjasd.)
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

bu hilenin çalışma ve valvein vac ban atma mantığı ne bilen var mı? bi arkadaş hile yolladı açtım baktım adamlar cin ali gibi gösteriyor ve radarda tüm haritayı okuyabiliyorsun nerede olduklarını falan. diyorum bariz hilecilere karşı olduğumda kullanayım minaki ama banlanır mıyım diye de korkmuyor değilim. (hani hesabımın gitmesinden ziyade, millete rezil olurum, onlara ne derim durumu var. lfkjasd.)

bu sen misin yoksa

http://steamcommunity.com/id/

reportlayin beyler.

edit: profil url sildim şikayet üzerine, steamde aramadan bulunabilir zaten.-silphatos
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...