k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 valla esea'de de gayet nova rankli adamlar var yani şimdi yok değil. oyunda yeniysen oyununu biraz geliştirip esea gibi yerlerde takılsan daha iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ya ben dayanırım tek haneli kill almaya da takımdakiler dayanmayacagı icin yine baslıycak flame. yoksa bence hava hos gittikce gelisirim nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 maç tecrübesi için competitive oynaman her türlü gerekicek zaten. ama işte aim, ses, radar, spray kontrol konularında daha çok gelişim gösterebileceğine inanıyorsan casual, deathmatch oyna öncelikli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ya bugün çok saçma bir şey oldu, 3 arkadaş oyuna girdik. ben dmg, biri mg2 diğeri mge. işte neyse ilk oyunumuzu kazandık mg2 olan arkadaş mge oldu. sonraki oyuna girdik, o oyunu da kazandık beni dmg den le'ye attı diğer iki arkadaşı da dmg ye attı. garibime giden, hepimiz o maçta rank aldık ama karşımızdaki elemanlar da bizle aynı ranktaydı ve arkadaşlarımdan biri mg2 seviyesinden 2 maçta dmg ye çıktı. (arada koskoca bir rank var, orayı tek maçla atladı.) mümkün mü böyle bir şey diye sormak istiyorum ama olduğuna göre mümkün, garip değil mi diye sorsam daha iyi olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 genelde karşı takımda 5 türk olduğu zaman, 1-2 tane yeni açılmış acc oluyor baya yüksek rankli takımı taşıyan.5 türke karşı 1-2 maç ancak kazanmışımdır bugüne kadar.bu aralar kimse de vac yemiyor, boku çıkıyor gene oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 işte türkün gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ne güzel supreme olacaktım bugün ya bedaş yaktı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yeni rank sistemi tek keleş adamları supreme yapmış, bayadır oynamıyorum ama mm ağır sıçmış olur. girip bakıyorum da steam e durum felaket gözüküyor. silph i kastetmiyorum bu arada kesinlikle. bir maça gireyim dedim direk rank atladı lan en son kartal 2 de bırakmıştım. bence bir an önce eski sisteme dönmeli. al karşıdaki çift keleş supremeleri gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Resmen silfe gelmiş sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aynen listem global kaynıyo. keleş olan adamlar global olmuş asd. hile azalsın diye yapılmış birşey olabilir rank skalalarını azaltmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ben bile dmg gördüm hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 şu dün oynadığımız parker maçın linkni koyun biriniz steam yok bende şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ya zaten gerçek supreme class vs. boktan steam de oynamıyor diye bari oynayan bebeler mutlu olsun diye rank dağıtıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 dün mm feci saçmaladı, lobiye giremeyenler, girip çıkamayanlar. silver da daha çok mücadele oluyor oyunda. Denge tamamen gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 dün le-lem grubunu tokatlıyorduk abi az daha. mg seviyesi adamlarız. oyunda l2play çektiler bi de bize. ama rankler görününce hayatı sorguladı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 şu skor tablosunun ss ini koysana evdeysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://i.imgur.com/aynhH93.png en fazla dmg bu adamlar. onu bile alamayacaklar var aralarında. global/supremelere üzüldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 tek kişi tüm novaları taşıyamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 hackerların çoğı patlayınca yukarsı boş kaldı işte birkaç haftaya dengelenir. yeni rank sistemi falan yok, her rankte aynı miktar adam var halen. belki en alt silverlar biraz azalmıştır oranı ama sanmam o da aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yahu ilk kez mi banlaniyor bu adamlar. bariz rank sistemi degismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Şu ban-wave'lerle banlanan sayılarını açıklasalar da VAC'ın yetersizliği ortaya çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 neyini değiştirmişler la her rank duruyo halen, silverı falan toptan silseler diyecem herkes yukarı çıktı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 e her rank kendi capinda bir miktar yukselmis iste. ayrica son 1 aydir hatta daha uzun suresir var bu rank mevzusu. son 1 haftalik birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://i.imgur.com/y4ARoAs.jpg geldi gene hileci yeni profil.ilk roundu izleseniz yeterli.adam long boş olduğunu görüp bıçakla rush lıyor steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HOMhN-UGfcb-Vyte8-7kvDP-xbjsF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar