Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bişi olmaz o derece farkından, max. önemli sadece. Macunu düzgün sürünce 10 derece soğudu mu şimdi sdfsdsfs Senin kasanın heryeri zaten açık o açıdan intake'in pek bir önemi yok şu noktada, bırak HDD/SDD'yi soğutsun öndeki fan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 hayır anlamadım ki ilk başlattığımda desktop'da 37-40 dereceydi ikinci kere başlattım 51 derece garip olan stress teste tıkladığım SANİYE 20 derece artıyor bir saniyede 20 derece nasıl artar lan şu an stresste 81 derece, heatsink metalinde en ufak ısınma yok.. bu ısı göstergesi patlak olma gibi bir şey var mı? exhaustlardan öyle 80 derece çalışıyormuş gibi bir ısı çıkmıyor dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Normal 20 derece artması, adı üstünde stress test. HT açıksa BIOS'tan, stress testte baya bir arttırıyordu o ısıyı i7'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 HT nedir bu arada? bu ısı göstergesi patlak olma gibi bir şey var mı? exhaustlardan öyle 80 derece çalışıyormuş gibi bir ısı çıkmıyor dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 3.5 gb oc'de 82 peak gördü stress testte, işlem öncesi 88 görmüştü. pek bir şey değişmedi anasını satayım ya. kafayı çizcem abi derdi nedir anlamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 HT = hyperthreading. HPET falan kapatılıyorsa onu da kapat. Stress-test'te 82 iyidir ya, oyun oynarken kaç oluyor ona bak sen. 80 altı sorun çıkarmaz. 70C rerörö diyenler çok pimpirikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 OC'u kapattım bir de OC'sız desktop ve stress e bakacam. 3.06'a döndü dün 3.50 de bf4'de bütün map'ı oynadım 80'i geçmedi ama bilemedim ya bios'da 50 derece olması mümkün değil bir kere. hayır sorunun kaynağını bulsam değiştiricem yani. 0 OC 70 peakliyor stress'te. neyse bakalım 3.50 deneyelim. kasayı değiştiricem olmadı, daha air flow'u iyi geniş bir şey bakayım. intake yetersiz gibi geliyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 BIOS'ta 50 çok gibi geldi, muhtemelen düzgün oturtamadın heatsink'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Kasadan degil o ya , hani gpu 39 olamazdi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 herhangi bir teorin var mı abi çünkü zaten bilgisiz halimle fikir tükendi. cpu bozuk deyip içinden çıkacak hale geldim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 doğalgazı kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 evde şort tshirt oturmanında etkisi var tabii cpunun üzerinde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ebesinin Doğalgaz eklemiştir 3-5 derece short/t-shirt oturuyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 aramaya inan adamın idle da 30C http://www.youtube.com/watch?v=Mh4EHP_BqUc kasa fanlarını nasıl yerleştirmen için http://www.youtube.com/watch?v=FRtnuueGaaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 aaa video için teşekkürler 3.06'lik cpu'u 4.2'de çalıştırıp streste 58 derece yapabiliyorsa hemen bios'tan girip bende aynı ayarları yapayım. ne kadar basitmiş aslında :D airflow olarak aklıma gelen tek şey side intake'ı daha kaliteli ve büyük bir şeyle upgrade edebiliriz. onun dışında zaten gayet efficient olması gerek. üst ve arka exhaustlar kaliteli ve max boyutta. ön intake default kaliteli ve max büyüklükte. genişlemeye yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Arka kapakları kapatırsan daha hayırlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 şundan basıp geçicem öyle sinir bastı asdas http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6489 bu arada indirim baya iyiymiş ya, amazon fiyatına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 İşlemcilerde fazla fiyat oynaması olmuyor, evet. Beklersen az daha bu sene Intel'in yeni işlemcileri çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 takılıyorum ya, anakart falan da değişmesi gerekiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 biosta 50 olur abi? sen idle mı zannediyosun biosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bin tane video falan izledim adamlar bios'da hep 30-40c'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 BIOS overclocksuz halde, çok az yükle çalışıyor demek. 50 C çok BIOS'ta custom cooler'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 benim gözlemlediğim kadarıyla bios sıcaklıkları hep 5-15C yüksek oluyor idle'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Sıcaklık falan ölçmek için ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Civalı termometre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar