diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ulan feci olay biriktirmişim ha. Uzun zamandır başlık açmıyodüm resmen kist yapmış bende. Olum bi kız var baya hoş. Uzun zamandır takibimdeydi. Instagramda arkadaşlarıyla maklube yerken foto koymuş. Resmen araftayım soğusam mı soğumasam mı acaba kızdan. Soğumayım diyorum sonra aklıma , önce pilava sonra yogurda sonra salataya kaşık salladığı geliyo. Ulan ne yedik almına koyim falan diyo tepsi bitince karnını ova ova. Hayır ögrenciyken benim de yemişliğim var bu iğrenć şeyden de ama 27 yaşindaki kızın kafasında gucci gözlük üstünde "mother fuckin monster" yazan bi tişörtle maklubeye 364 kişi aynı anda harmanlaması canımı sıkıyo. Fotoyu da beğendim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 iğrenç şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 evde, sülale içinde türban da takıyordur o bilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yiyecek tabi acından ölsün mü :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 diabolic, son 2 topiğine hitaben söylüyorum : çakma elitistsin ve aşağılık kompleksin var. Rahat ol biraz, Herkesin istediğini yapabildiği bir dünya hayal et. Saçına, kaşına, zevklerine karışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Voys said: diabolic, son 2 topiğine hitaben söylüyorum : çakma elitistsin ve aşağılık kompleksin var. Rahat ol biraz, Herkesin istediğini yapabildiği bir dünya hayal et. Saçına, kaşına, zevklerine karışma. abi neler diyosun yapma lütfen. cidden o yemeği hiç yedin mi bilmiyorum ama 100 kişinin aynı anda kaşık salladğı bir yemek ve hakikaten tepsideki bütün yoğurt salata tavuk pilav falan bir süre sora birbirine giriyor feci mide bulndırıcı bi görüntü oluyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 100 sene önceye kadar bütün aileler böyle yemek yemiyor muydu binlerce yıldan beri? kral sofraları, saraylar haricinde her evde paşabahçe yemek takımı, ayrı çatal bıçak servisiyle yenen lazanya mı vardı? sokakta yere konulan tepsiden ben de 1295819 kişiyle yemem ama yakın olduğum 10-20 arkadaşımla büyük bi zevkle oturur yerim. rakı içmeye gittiğinde ortadaki mezeye ayn çatalı kaşığı atmıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi zaten olay 100 kişinin giriştiği tepsi içindekilerin birbirine karışması. şimdi ne kadar yakının da olsa kaşığının arkasında az önce ağzına attığı maklubeden arta kalan yoğurt varken tekrar aynı maklubeye kaşık atması senin mideni bulandırmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 O kizin agzina kimbilir neler girdi neler cikti, maklube yese nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 pics or didnt happen hacı abi caps koy biz de değerlendirelim. pati hatun eksperi işi çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 pic or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Yaprak yerken foto koysa Daha mı iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Resimsiz ne desen boş gardaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bright said: O kizin agzina kimbilir neler girdi neler cikti, maklube yese nolacak Hahaahha olm nasıl adamsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Adam dedim pardom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kimse elf değil abi herkesin bin bir türlü hali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 alın lan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 eli fena durmuyor. sdjlkgjflhjdkjsadjnsdkjnfksdnfkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 detaylar önemli. türbanlı mı ? değilse ailesi kapalı mı ? fotodakiler ailesi galiba. öyleyse onlarla birlikte yiyorsa gayet normal.fotodakiler aile değil de arkadaş ortamı geyiğiyse o da olabilir. hiç mi 3-4 kişi menemen yemediniz ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Kizin tek tabaktan 5-10 kisiyle beraber yemek yiyor olmasi niye negatif ozellik olarak lanse ediliyor benim hala anlayamadigim sey, gayet basarili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 diaboliq said: alın lan alın cemaat evine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bi bitmediniz arkadas ya. Hani marifetmis gibi yapiyosunuz sunlari, yetmiyo, bi de getirip boyle ulu orta seriyorsunuz insanlarin hayatini. O da yetmiyo, agzina daha neler girip cikmistir gibisinden Sahin K filmlerini aratmayacak yorumlar ekliyorsunuz tanimadiginiz bilmediginiz kisiler hakkinda. Soyle sevdiginiz bildiginiz arkadaslariniz ciksa da su koyulanlar bi silkinip kendinize gelseniz keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 buradan hamit draması çıkmaz müdür bey korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar