elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 euro son zamanların en yüksek değerlerindeyken oyunun fiyatı 100 lirayı aşacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Bone said: dün izlemiştim bunu. beta'da 20 tick oynadık ama retail'de 60 tick'e çıkacak diyorlar. csgo'da tournament oyunlarında 128 tick altı oynanmıyor. bu oyunun "e-sport lideri" olacağı konuşulurken eğer oyun 20 tick ile sınırlı kalırsa çok sıkıntı yaratır. e-sport mu lideri. :) blizzconda oynanır anca funboylar arasında. 6 aya oynayan kalırsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 blizzort kendi parasıyla hazırladığı takımlarla turnuva düzenler ancak. competitiv olmayan oyun için esport bahsedilmesin bile. 10 dklık oyunun izlemesi nesi keyifli olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 siz başka oyun oynadınız herhalde? fakir edition mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 5 euroluk actirmisladir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Boşluktayken gosugamersın yapmış olduğu turnuvaları izleyebilirsiniz https://www.twitch.tv/gosugamers/v/65307316 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Eger herhangi bir competetive aspecti olmasını umuyorlarsa o tickrate en az 64 olmak zorunda baska yolu yok. Bana kalsa hala mp fps oyunlarının 128 altı olması akıl alır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Maliyetler yüksek demek ki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 20tele'ye düşünce alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Selçuk hadi bu fakirleri anladım da sen de fakir konusunca büyük hayal kırıklıgı yasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 casual ötesi casual oldum çünkü gaming anlamında :) tüm oyun hayatım 10 dakika rocket league oynamak şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 oyun kötü ki 60 euro etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 xunn said: Eger herhangi bir competetive aspecti olmasını umuyorlarsa o tickrate en az 64 olmak zorunda baska yolu yok. Bana kalsa hala mp fps oyunlarının 128 altı olması akıl alır değil. gabe 3 yildir csgoyu 64den 128 yapmadi. Ama yuzbinlercr volvo dedicated var, bi 128 yapsa bir anda 2 kat bandwidth masrafi. Valve batmaz ama durduk yere zarar olur diye goruyor herhalde adamlar. Blizzort 32 yaparsa sanslisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 20 adam comp oynıycak diye tick masrafı yapmz bliz. Pub icinde ver minimum bisi gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Bone said: µh said: bu 128 tick olayı ne Daesu'nun koyduğu videonun başında anlatıyor güzelcene. anlaşılır olduğunu düşünüyorum, izle onu mutlaka. videoyu quote edin de uplanmış olsun ben bulamadım geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Daesu said: 20 adam comp oynıycak diye tick masrafı yapmz bliz. Pub icinde ver minimum bisi gitsin Bookmarklıyorum, yaptıklarında "Uf göt oldu" diye alıntılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ve 128 oynamamış insan bilemez o hazzı. Aşırı hissiyat farkı var. Hani publicte CS atıyosun sonra dedicated giriyosun 128, yok yani çok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 şu anda almak oyun çıktktan sonra almaya göre daha mı avantajlı ? prepurchase indirimli mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 değil oyun hep 60€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=JcIEY9-mPn4 Bu nedir ya. Adam 60 euroluk oynamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 60 euroluk pakette widowmaker çok güçlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 adam hile gibi oynuyor lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Koreliler bir Blizzard oyununu daha istila etmesin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 xunn said: Daesu said: 20 adam comp oynıycak diye tick masrafı yapmz bliz. Pub icinde ver minimum bisi gitsin Bookmarklıyorum, yaptıklarında "Uf göt oldu" diye alıntılarım. tmm buda burda dursun bakalım nereye gelicek. biraz eski ama bf4 arttırmıştı en son 60 lara kadar http://i.imgur.com/aqZQolT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 CS:GO'nun hala 64 bu arada, hiçbir zaman official serverların 128'i oldugu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar