Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Sam said: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/117/454/605.gif Kulağıma direkt McCree nin sesi geldi ve kaçacak yer aradım şu resmi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Voice line'larından biri "it's high noon somewhere" Adam hep geriyor. Sanırım yakın combatta en ölümcül arkadas bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 lol mortis, onun için de resim var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 şu auto aim ultileri kaldırsınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 i've got you in my sight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 oyunda hiçbir şey soldier ultisi kadar rahatsız etmiyor cidden. bastion bile daha az rahatsız ediyor. blizzard oyunu olduğunu hatırlatmak için konulmuş sanki oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 abi o soldier'ın ultisi tam bir saçmalık başka bişi değil. bide ulti doldurmak sürekli ateş edebilen soldier gibi herolarda çok kolay. uzaktan uzaktan sık millete peak peak peak yapıp. ulti dolunca ortaya atla herkesi vurma tuşuyla sighttaki herkesi öldür. bastion ultisinde bile mallık yaparsan vuramıyosun adamı. bunda arkanı dönsen bile vuruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ben de mcgree nin ultiyi bi turlu dogru duzgun kullanamadım. boyle açınca biraz bekliyosun etraftaki elemanların kafaya crosshair i odaklıyo sonra mı basıyosun, bi kere mi basıyosun odaktaki her adam için mi basıyosun bilemiyorum hala ya yarısında ben hs yedim ya da tam anlayamadan millet kaçtı. bi kere triple aldım onu da nasıl aldım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 roadhog olarak its high noon dediği zaman erekte oluyorum, böyle eli tetikte güzel güzel etrafı süzüyor, o sırada gırtlağa takılan bir hook ve cebelleşme - kaçınılmaz ölüm. en tepeden en dibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Esh said: ben de mcgree nin ultiyi bi turlu dogru duzgun kullanamadım. boyle açınca biraz bekliyosun etraftaki elemanların kafaya crosshair i odaklıyo sonra mı basıyosun, bi kere mi basıyosun odaktaki her adam için mi basıyosun bilemiyorum hala ya yarısında ben hs yedim ya da tam anlayamadan millet kaçtı. bi kere triple aldım onu da nasıl aldım anlamadım Q ile açıyorsun etraftaki insanları locklamaya çalışıyor. Lockladığı adamların üzerinde kırmızı nokta çıkıyor. Bir daha Q ye veya mouse tuşuna basarsan o lockladığı hedeflere ateş edip öldürüyor hepsini O yüzden tamamen senin zamanlamana kalmış. Sen giridn locklamadan tekrar Q ya basarsan boşa sıkarsın. Çok beklersen bazıları görüş mesafenden çıkar lockı kaybedersin. Oradaki mantık tepeden güzel bir açı bulup maksimum kırmızı noktayı görüp hemen tekrar Q ya basmak. Çok beklememk lazım çünkü çok vulnerablesın o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 her saniye ~100 damage a eşit, o yüzden tanklara focuslaması uzun sürüyor, erken de bırakabilirsiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 İnsanlar mercy yerine Lucian'ın ne kadar güçlü oldugunu farkettikleri için Tracer oynamak gittikçe zorlasıyor ya. Şarjordeki her mermiyi oturtursan iniyor soldier, mccree falan, o yüzden o sırada aldıkları en küçük heal bile kill'i bozuyor, ondan sonra reload, adama ölme blink ol derken bütün takım sana dönüyor rinse repeat atıyorsun. Belki yanlış oynuyorumdur, hiç pro tracer oyunu izlemedim bakmak lazım. Hele reaper falan hak getire 1v1 yakalıcan healthpack olmayan yerde ki ölsün piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 abi tracer ben baya oynadım şu beta doneminde. burda da biri bahsetmişti galiba daha önce tracer'ın olayı çoğu mapte killden çok dengeleri bozması. ben genelde sıkışan oyunlarda tracer alıp arkalara geçip durdukları yerdeki dengelerini bozup hedef şaşırtmaya çalışıyorum bizim çocuklar ilerlerken. dün mesela %99'da overtime geldi ve ataktaydık o sırada. girdim içeri tracer'la sadece içlerinde dolaştım ve şarjor boşalttım üstlerine. 2 dakika falan sight içinde bi oraya bi oraya gittim geldim heriflerin aklı karıştı resmen o sırada ztn bizim çocuklar geldiler girdiler sight'a. adam öldürme olarak değilde denge bozma amacıyla bayaaa işe yarıyor tracer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 bişi diyecem. oyunun 40€ ile 60€ arasındaki fark 1-2 skin mi yani ? 40€ da da bütün herolar varmış yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 xunn said: İnsanlar mercy yerine Lucian'ın ne kadar güçlü oldugunu farkettikleri için Tracer oynamak gittikçe zorlasıyor ya. Şarjordeki her mermiyi oturtursan iniyor soldier, mccree falan, o yüzden o sırada aldıkları en küçük heal bile kill'i bozuyor, ondan sonra reload, adama ölme blink ol derken bütün takım sana dönüyor rinse repeat atıyorsun. Belki yanlış oynuyorumdur, hiç pro tracer oyunu izlemedim bakmak lazım. Hele reaper falan hak getire 1v1 yakalıcan healthpack olmayan yerde ki ölsün piç. hop doğru konuş! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Oce4n said: bişi diyecem. oyunun 40€ ile 60€ arasındaki fark 1-2 skin mi yani ? 40€ da da bütün herolar varmış yazıyor? abi oyunda hero lar satılmıyor HOTsdaki gibi, her heroya her oyuncunun erişimi olması gerekiyor oyun dengesi adına. O yüzden 40 Euroluk ve 60 Eurolouk arasındaki fark evet daha kozmetik şeyler, hots'da tracer herosu, yok işte WOWda bilmemne peti, hearthstone da card back. Starcraftda kürek, Overwatch da skinler. Diablo da mercynin kanadı falna filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Mortis said: ..oyun dengesi adına... http://arhivach.org/storage/3/c3/3c3366aa89ae103ceb0b5cbb9951ad09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 dsgfgsdfgsdfs Yeni çıktı sakin olun, çok degisecek landscape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 e bi saçmalık yokmu burada? Oyun hem 40€ hem de 40$ mış. Dolar versiyonu ile nasıl alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 bi hata olmustur. paticikten olanlara 60£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Oce4n said: e bi saçmalık yokmu burada? Oyun hem 40€ hem de 40$ mış. Dolar versiyonu ile nasıl alabiliyoruz? Oyun 7457.24115 japon yen'i abi bi yanlışlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Daesu said: Mortis said: ..oyun dengesi adına... http://arhivach.org/storage/3/c3/3c3366aa89ae103ceb0b5cbb9951ad09.jpg evet abi nedir sıkıntı? Herolar dengesiz çünkü adamlar özellikle hero aralarında %100 balancea koşmuyorlar. Her heronun belli haritada belli pozisyonda avantajı ve dezavantajı var o yüzden insanlara hero satmıyorlar. herkes herşeyi alabilmesi lazım , tekrar diyorum, DENGE adına. Anca dengeyi bu şekilde tutabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 amerika olursa alabilirsin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 herolar dengesiz %100 balance kosmuyorlar bumu acıklama saçma sapan bir konsept saçma sapan herolar, pick standartı yok limiter yok. usa-sovyetlerde nuke var o halde herkeze nuke verelim gibi. bliz agır sıçmış bu konuda, savunulcak birşey yok kusura bakma q ya basayımda auto aim açayım wallhack acayım, Q ların %70i falan wipe üzerine kurulu reddit tayfasıda böyle, denge olamaz o yüzden bliz denge üzerine gitmedi herşeyi abartı dengesiz, dengesizlik denge getiriyor asda oyunun eglence kısmına birşey demiyorum, 2-3 gece oynadım işte sizle güldüm eglendim, ama oyunun comp standartları 20yıl geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 60 euroya böyle olmaz gerçekten ya...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar