aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 oyundan yeni cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben cıkıyom ya, ama son tekrar gırıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 5i olsa da biz de baksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Cuce said: ben cıkıyom ya, ama son tekrar gırıyom Ben evde değilim suraya bi invite linki copy paste'lesene millet gelsin discord. Invite'ı 1 haftalık yaparsan yeter simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 https://discord.gg/0cWRx5RJNkEOfRDn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Ooo sukru mod olmak için olta atmaya baslamıssın kardeşim. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 cok yakisiklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Ben böyle numaralara düşecek kadar basit bir admin değilim, o yüzden simdilik sadece Overwatch'ın modlugunu veriyorum~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 param olsa ekran karti alirdim ama zaten yeni de aldin kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Cuce said: ben cıkıyom ya, ama son tekrar gırıyom ahah bu benim overwatch hayatımın özeti ya böle oynuosun oynuosun, tamam yeter artık çıkayım diosun çıkıosun saat olmuş 1 yatacan işe gidecen. sonra 1 anime falan izliosun. Tam yatacaksın ulan dur bir daha gireyim diip 2 saat daha oynuosun. Hep böle oldu. Çıkınca hemen girsein geliyor DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 aquila said: param olsa ekran karti alirdim ama zaten yeni de aldin kart. İşlemci fanı al madem küçük tatlı hediye. Meme ucu gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 gene objective challenged arkadaslarla oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 tracerin popo pozu değiştikten beri girmiyorum şevkim kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ping'ler nasıl gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ping ping vuruyom sıkıtı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 UnitLost (Stylosa) nın kanalını takip edin çok güzel videolar yapyıor adam. Bu da 12-13 heronun guide'ı sanırım daha hepsi yok. Bir heronun nasıl bir playstyle da oynaması gerektiğni iyi anlıyorsun bu videoları izleyip. https://www.youtube.com/watch?v=v72_J_FnqJM&list=PLZVkseJlphu-g76IDcatw12i0lWLkDjR3&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 5inde mi dl yokedici nickiyle geliyorum o halde open betaya adımızı altın harflerle yazıp bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Abi havada sektirmek yok roketle şimdiden söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 O roketci kiz baya op duruyodu vala hmmfp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yok mu genjler fazladan bir invayt keyiniz şenlendirseniz bu genci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 h.sonu oynayacağız artık. ben de hype a gelip oyunu aldım da 29 nisan'a kadarmış key işi. bilsem betayı görüp ona göre alırdım =( hype a getirenler utansın. çok iyiymiş te oyundan çıkamıyolarmışta. terbiyesizler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 >:D< http://i.hizliresim.com/Mpna57.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 oyun fena değilmiş ama max 1 hafta ömrü var betada biter olayı :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 kaç keçebaytmış betası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar