-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 lordlarım bana da bir key plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Cdkeys.com güvenilir bir site mi acaba? Sorun çıkarır mı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 abi amazon güvenli site mi gibi bişi sordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 allkeyshop taki butun firmalar güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 gaza gelip aldım ya. kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Fazla keyini verir misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 key verin bizde azıcık oynayalım ya pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bizde oynamıyoruz zaten daha baslamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Mortis said: gençler pre-order edenlere mail gelmiş olması lazım: 2 tane key 1) kendin için 3 mayıs open beta early access i claim etmen için key 2) 1 adet arkadaşınla early-accesse katılabilmesi için key. bakın maillarınıza claim edin, keyi de arkadaşınıza dağıtın blizzarddan alınca geliyo heralde beta key ler. 60€ mu verdin abi ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Esh said: Mortis said: gençler pre-order edenlere mail gelmiş olması lazım: 2 tane key 1) kendin için 3 mayıs open beta early access i claim etmen için key 2) 1 adet arkadaşınla early-accesse katılabilmesi için key. bakın maillarınıza claim edin, keyi de arkadaşınıza dağıtın blizzarddan alınca geliyo heralde beta key ler. 60€ mu verdin abi ciddi ciddi? 40'a standart edition alınıyor diye hatırlıyorum. ama ona 40€ vereceğine 40€ verip g2a'den veya başka bi yerden origins almak daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 30€ origins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bi de open beta için ne keyi abi? nası open beta o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 yarı kapalı cezaevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Esh said: 30€ origins nerede 30€ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 cdkeys.com + facebook indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 tamamdır, sağol. siteye baktım da 39 yazıyordu, fb indirimine bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 35 normali 31 e mi ne geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 applev0dka said: birinç varsa key alırım bir dal, bakalım pc kaldırcak mı upgrade gerekli mi. mesaj kutumda yer var aynen ya özellikle şunun için denemek istiyorum ben de. 1-2 aya gaza gelip sağlam upgrade'e girsem mi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 neyse daha vakit var, origins veya standart arasında karar verdikten sonra alırım, en ucuz burası herhalde. zaten early access vermiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Esh said: 30€ origins nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Overwatch Açık Beta ile, 21 kahramanın hepsini oynama Overwatch'un hareketli dünyasını piyasaya çıkmadan önce deneyimleme fırsatını yakala. Açık Beta'ya tüm erişim 5 Mayıs'ta başlayacak ve 9 Mayıs'ta sona erecek. AÇIK BETA'YA ÖNCELİKLİ ERİŞİM – Ön satın alma veya ön sipariş vererek Açık Beta'ya kendin ve arkadaşın için erken erişim hakkı kazan. İki günlük erken başlama hakkını kahramanların eşsiz ve can alıcı yeteneklerini denemek becerilerini geliştirmek ve rakiplerine karşı stratejiler geliştirmek için kullan. Öncelikli erişim 3 Mayıs'ta başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 stress test işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 bi oyundan sıkılma sürem 5 gün zaten. seviyorum open beta yapanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Editor said: Açık Beta'ya tüm erişim 5 Mayıs'ta başlayacak ve 9 Mayıs'ta sona erecek. açık beta değil stress test olmuş bu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 g2a'da garip indirimler var. overwatch ₺116. https://www.g2a.com/overwatch-origins-edition?___store=english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar