Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 so sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 gearbox'un battleborn'u için steam key gelmiş bu arada bana, closed stress test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hala seçmemişler beni :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 vay pisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 shift hesabıyla login oldum direk key verdi. akşam oynuyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 abi ne gereksiz şeyleri tartışmışsınız ya BETADAKİ GENÇLER KİM DAHA OP OLMUŞ kim nası über headshot çekmiş onları tartışalım gelin. bu fakirlerde okusunlar scorch #2569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 allahsiz blizz o kadar para baydik sana bir beta keyi cok mu gordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 arkadaşla gm e ticket açtık bugün 2 ayrı acc dan. resmen billur geçti adam bizle :D nah size beta key dediler kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 abi rusya haritası coook güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bu şimdi hots gibi giderek cogalıp sonrada releasemi olucak, bu betanın bi tarih aralıgı yazmıyor göremedim yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bana daha cok bu betayı biraz daha uzatıp sonra kapatıp bide release betası yapıcaklar gibi geldi relase betasınıda klasik hem dağıtıp hemde biskeilde satarlar artık. daha oyunun monetazing modeli ne olucak o bile belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 güzel mi oyun ya anlatın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Beles filan ooo hile akiyordur simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 banada gelmiş beta blizz abimiz sağ ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mortis said: güzel mi oyun ya anlatın biraz güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 10/10 anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 baya detaylı anlatım , teşekkürler . das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 çok hızlı ihtiyar heyeti oynayamaz beni zorladı resmen. muhtemelen oynadığım en hızlı fps olabilir. hem iyi hem kötü kötülüğü şu: acemiyseniz oyunun %80'i release pointte geçiyor resmen. renkler ve arkaplan renkleri iç içe geçmiş karakterlerle (hani blizzardın d3 zamanı çok övündüğü konu) o yüzden de her haraktere bir outline vermişler duvar içinden falan görüyorsun tipleri zaten karışık olan ekranı hepten karıştırmışlar. eğlenceli olma potansiyeli çok yüksek ama garip bir takım dengesizliğimi diyeceğim bilemedim her seferinde rakip takım kucağa alıp gezdiriyor. spawn pointimizde kamp falan yapıyorlar o yüzden emin olamadım eğlencesinden sdfs bi de tekrar söyliim çok hızlı akıyor herşey sdfşs unutmuşum fps oynamayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 scorch said: çok hızlı ihtiyar heyeti oynayamaz beni zorladı resmen. muhtemelen oynadığım en hızlı fps olabilir. eğer ihtiyar heyeti ile kastettiğin quake ve unreal tournament camiasıysa, esas onları cezbeder bu. yok eğer böyle eskiden ultima online oynayıp şimdi heartstone takılan ihtiyar heyetini kastediyorsan, evet o zaman en hızlı fps gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Hız konusunda eleştiri de var, destekleyen de bu arada. Bir de, FPS'de de holy trinity olmasın amk ya. FPS oynayacağız şurada tankı bekliyoruz da öne geçsin, shield açsın. Supportu bekliyoruz bufflasın, heal atsın. DEEEEEEPZ yapamıyoruz, veteran FPSçiler üzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ihtiyar heyeti mouse olmadan fps oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 reflex göz vs vs yıllar etkiliyo olm, cezbetmesi bişey farketmiyor :D Yup oyun hızlı, kim nereden ateş ediyor şu anlık pek anlaşılmıyor (kişisel tabi bu başkası anlayaiblir belki). Oyunun temel prensibi : Durursan ölürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Oynadığım tüm oyunlarda MVP Bastion oldu, tesadüf mü bilinmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 quake, unreal tournament vs seven biri olarak hızlı olması bence güzel. ama bliz beta vermiyor ayıp ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bone said: scorch said: çok hızlı ihtiyar heyeti oynayamaz beni zorladı resmen. muhtemelen oynadığım en hızlı fps olabilir. eğer ihtiyar heyeti ile kastettiğin quake ve unreal tournament camiasıysa, esas onları cezbeder bu. yok eğer böyle eskiden ultima online oynayıp şimdi heartstone takılan ihtiyar heyetini kastediyorsan, evet o zaman en hızlı fps gelir. quake cemiyetini kasıt ediyorum q2dm1 haritasında uçar kaçardım raksnet turknet simnet vs zamanlarında ama inanılmaz hızlı geldi nedense bu oyun bana. yani bişeyler var ayak uyduramadığım. şu gün otursam q2'de yine bi derece oynarım gibi geliyor ama bunu bildiğin beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar