Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 tutmaktan kasıt ne f2p olcak zaten de heroes of the storm kadar bi viewer sahibi olur twitchde anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Twitch viewership ve oyunun tutması korelasyonu kadar saçma birşey yok. Competetive, turnuva oyunuysan anlarım da TDM oyunlarının başarısını ölçmek için iyi bir sistem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aktif oyuncu sayısını güzel yansıtıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aynen ya, popüler oyunları ben twitch ten takip eidyorum resmen. ha tabi genelde multisi ve pvpsi olan oyunlar tabi ki ön planda o ayrı. kalkıp prison architech de 20k viewer görmek zor. tuttu mu tuttu. tuttu di mi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 WoW'un Starcraft'tan az oyuncusu var demek tabi bu. Ki WoW'un yine kendi komünitesi içinde pvp fanatikleri var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 oyun çıkmadan tutar mı patlar mı diye anlamsız bi tartışmaymış gerçekten biraz sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 f2p zaten nasıl patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 top seller listede 1. GTA5 twitchde 28. en cok izlenen oyun 9. ARK twitchde 31. en cok izlenen oyun baya tutmamış iki oyun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 xunn said: WoW'un Starcraft'tan az oyuncusu var demek tabi bu. Ki WoW'un yine kendi komünitesi içinde pvp fanatikleri var hala. Ya elmayla avokadoyu karşılaştırmışsın hacı. İkisinin tek ortak noktası ikisinin de oyun olması. WoW oynayan birisi wow streamine elbette çok fazla rağbet göstermez. Çünkü oyun temelde rekabete dayalı değil. Tekrarlayayım açık olsun. Rekabet var ama dediğim gibi asıl amaç rekabet değil. Başka bir insana ya da insanlara karşı oynanan oyunların daha fazla izleniyor olması elbette normal. Elmavotka da aynı hataya düşmüş. Bir insan neden GTA5 izlesin ki? Açar oynar kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Hataya düşmedim, bu yüzden Twitch iyi bir ölçüm birimi değil diyorum oyunun kitlesini ölçmek için. Çünkü her oyunun izlenilebilitesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 valla hiç SC2 oynamadım ama açıp uzun uzun izledim mesela. cs:go oynuyorum turnuva dışında oturup da başkasının oyununu izlemiyorum. hs oynuyorum aynı zamanda hs izliyorum lirik'i her türlü izliyorum. bilmiyorum twitch baska bişey, oyundan önce oyuncu odaklı biraz. o yüzden cok şaapmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bak Stefanie Joosten çok tutmuş oyun olarak, 1800 viewer şu an. :^) http://www.twitch.tv/stefaniejoosten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ah xunn... Bazen kimse neden sana laf anlatmaya çalışmıyor çok iyi kanıtlıyorsun. Bak kendin de diyorsun. Her oyunun izlenebilitesi yok. Zaten insanlar izlenebilitesi olan oyunlarla karşılaştırıyor. Konuyla alakasız popüler twitch streamerlarını örnek gösterme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Abi benim argümanımla bana geliyosun, durum o zaten bu yüzden twitch viewership bir oyunun tutup tutmadıgına iyi bir kıstas değil diyorum, vız diye geçmiş. Bık bık konuşma lütfen reading comprehension kasmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 oyun gayet twitch viewer sayısıyla ölçülebilecek bir oyun su an 4. sanırım hype geçince görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oyun çıkmadığı için izleniyor, ne kastınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Yoo değil. Açıkla istersen, burden of proof senin yakanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 "sen oyunu ne kadar tuttun" veya "oyun seni tuttu mu" yu konuşsanız daha mantıklı. Basarım playe adam bulur 2 dakika içinde ben de oynar sonra çıkarım. Twitch gençliğini de anlamıyorum ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aquila said: Oyun çıkmadığı için izleniyor, ne kastınız. aynen bu. aylardır bekliyo işte insanlar stream geldi izliyolar. daha az gameplay videosu koysalardı daha cok izlenirdi. ben izlemdim mesela hiç stream, hiç gamelapy videosu görmeiş olsam izlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bastion ve widowmaker iyiymiş. biraz da mercy ile oynadım support, fena değil o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sifre verinde bi tur binelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sanki HoTS ilk keyler dağıtıldığında böyle değildi. Daha 2 gün oldu herhalde izlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 2. wave başlamış, buna girmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=U2vkc7gANvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar