Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 doomfist'ten main olmasına olur, ama her haritada umduğun başarıyı elde edemessin. doomfist haritaya çok bağlı bir hero. kolay örnek : soldier gibi her haritada iş yapacak hero değil. Önemli olan senin aldığın keyif. Doomfist flanker olarak bir çok haritada iş yapabilir, yapan da yapıyor, ağzımıza sıçıyor, görüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 karsı tarafın aim'i patates degilse oynayamazsın doomfist, hitboxı cok buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Doomfist comp'a çok baglı hero. Tracer da öyle aslında. Ama bunlar platı ilgilendirmez, symmetrayla bile çıkılır diamonddan sonra düzelmeye baslıyo biraz takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Dynun said: uu bende bi kıpırdanma oldu Video’yu atip report’ladim aim hack diye. Umarim banlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Doomfist den vazgeçtim sanırımk. İzlediğim videolar xunnun söylediğine geliyor. İzlediklerimin hepsinde takımlar düzgünse iş yapıyor. Soldier, Sombra, Tracer, Mei 4 lüsünden birisini seçeceğim sanırım. Support olarakta Zenyata, moria veya lucio. skill cap leri biraz daha araştırayım, kararım netleşir. cevaplara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 hitscan bisey al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Birader tasimak istiyosan her heriyle tasirsin. Iyi oynuyo musun onemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 taşımaktan bahsetmiyordum aslında. Doomfist sürekli solo giren birisi için düzgün bir karaktermidir anlamaya çalışıyordum. Cevabımı aldım aslında. Elimde kalan seçeneklere boş vakitde bakacağım. @aquila hitscan-projectile sorun değil sanırım beim için. Biraz fps geçmişim var. Fakat bakaalım. Şimdi doomfist den vazgeçtiğim için sombra yı yeniden araştıracağım. Solo ne kadar iş yapabiliyor daha net anlayayım. Olmadı yukarıda söylenen gibi soldier a bakayım. işin özü tracer kadar uyuz edebileceğim bir kahraman bakıyorum. Bulacağım az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 DF iyi değil, çünkü takım sana böyle bi şans vermeyip throwlayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Anlaşılan ben bu oyunu asla öğrenemeyeceğim. 6 kez oyuna girdim 1 saate yakın vaktim gitti. Her seferinde 5 tane carry vardı takımda.. 2 kez support aldım kimse iplemedi 3 kez tank aldım (2kez roadhog 1 kez maymun) sonuncuda saldım, ben de dps alıp base de afk oldum. neredeyse kill alamadan yenildik hepsinde. quick match (oyunu öğrenmeden rankeda girmek istemiyorum( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 welcome to overwatch :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Aim kadar positioning de onemli. Bol bol gameplay izle, pro’lar nasil neyin arkasinda duruyor, tepelerine atlandiginda nasil kaciyolar ona bak. Baya ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Buradaki silverlarla takil iste abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Timle oyna mesela, yol yordam gostersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Bronze’um abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Dersimi çalışıp başladım. Beğendiğim kahramanlardan üst seviye oyunlar izledim. Bir kaç tanesinin rehberine baktım. Fakat problem şuki bunların hiç birisi geçerli olmadı. Ya eziyoruz ya eziliyoruz. Oynayamadan oyun bitiyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 server US seç öyle dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Ay vallahi icim sisti. Tamam abi oynama, birak 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Cevap verdim sadece :( "quick match yalan, ranked da öğren" gibi cevaplar gelebilir diye ilk mesajımda hayıflanırken ranked mevzusunu vurguladım (veya bilmediğim birşeyler olabilir diye düşündüm :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Qm nin belli bir dinamigi yok. Oynayacaksan ranked gireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Ha senin lvlda ranked in de bi onemi yok, orasi apayri Olm burada 1500 sr i olan adam vardi, ekanti aldim, anlayamadim basta baska oyun mu yukledim diye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Aradığım hero yu buldum arkadaşlar. ANA yı main yapacağım. 1 tane de başka bir rol seçeceğim (sanırım tracer olacak) anaya bayıldım ama.. aksiyon hiç durmuyor. Bir tane escape veya movement olsa güzel olurdu. sleep biraz gecikmeli. ek: zaten oldum olası (mmo larda) ya hybrid oynadım yada uyuz edecek birşeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 lfg ile oyuna giriyorsun, birlikte girenlerden birileri çıkınca yerine girenler kısıtlamaya tabi olmuyor. adamlar girdi damage aldı, 0 tankla oynuyoruz tank almak istiyorum izin vermiyor sistem. bütün hero'ları 3 grupta toplamaları da ayrı bir embesillik olmuş. cidden hayret ediyorum bilerek mi bu kadar kötü yapıyorlar, yemin ederim su oyuna verdiğim paraya acıyorum gider path of exile'da supporter pack alırdım en azından hak eden birileri para kazanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 QP yi bırakıp, kafadan ranked ile başlayacağım bu oyuna :D https://i.0imgur.com/QbXuLqf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 hepsini birakip arcade'de eglencene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar