Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
endorsment sistemi geliyormuş. offf gereksiz şeylere vakit harcıyorlar. cs:go nun yıllar önce yaptığı ama bir işe yaramayan bir sistem.
"we just want to show how great the ow players are" en toxic community ow de oysa.
bir de LFG sistemi geliyor. ow player bulunan sitelerin özelliğini oyuna ekliyorlar. wow dan iyi bildikleri bir sistem zaten.
herkese voice chat açık olsun, healer/support arıyorum etc.

birde olayı attack, tank, support a çeviriyorlar. zaten builderlerin kalkacağı söyleniyordu. sym değişecekti baya hatta attack sınıfınıa geçiyor supporttan ama thorb a ne yapacaklar onu merak ediyorum.

lunar colony de değişiyor toptan kaldırsalar daha iyi olacaktı.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=p_pnpZK_oYM?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

adamlar komunuteyi iyilestirmeye calistikca daha cok sikayet ediyosunuz, ben de onu anlamiyorum. hicbi sey yapmamalarindan iyidir. bir saniye bile yerinde durmayan bir development sureci var oyunun.

premade group olayi oyun ciktigindan beri gerekliydi zaten, burada az aglanmadi onun icin. gerekli olan degisiklikler gec kalinmis da olsa yapiliyor, guzel haber.

torb'u da support'a alirlar, armor icin scrap gerekmez cd ile direkt target'a atar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

csgodaki gibi mapleri secerek maca girebilsek keske ya hem compta hem quickte. ben mesela browser gelecek diye cok mutkuydum, point kontrol mapi oynamak icin giriyorum millet ya afk ezp farmda ya ozellikleri abuk sabuk degistirmisler falan o yuzden oynayamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

UI'da nerede var yamuk, ben sikinti yasamadim meraktan soruyorum. Yoksa Moira ulti'si ile yasanan gorus kaybi falan mi bahsettigin?

Ofiste acilmiyo paticik, mobilden de zor hepsini yazmak. Aksam yazcam sakin kafayla ama direkt UI’dan yakinicam. Moira ultisi falan game play daha cok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

hayır wow daki lfg gibi olacak. oyun içinde yine istedikleri gibi karakter değiştirebilecekler onun için. grup kuruyorsun support arıyoruz diyorsun buna evet diyenleri listeliyor sana gibi.

of nefismis yine de ben okeyim ona en azindan hakkini vereceksin karakterin bir de kiymet bilen adamlarla oynayacaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...