bu herif itin teki, oyunlari satiyo diye oy veremedikten sonra =(
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Overwatch
adamlar komunuteyi iyilestirmeye calistikca daha cok sikayet ediyosunuz, ben de onu anlamiyorum. hicbi sey yapmamalarindan iyidir. bir saniye bile yerinde durmayan bir development sureci var oyunun.
premade group olayi oyun ciktigindan beri gerekliydi zaten, burada az aglanmadi onun icin. gerekli olan degisiklikler gec kalinmis da olsa yapiliyor, guzel haber.
torb'u da support'a alirlar, armor icin scrap gerekmez cd ile direkt target'a atar falan.
premade group olayi oyun ciktigindan beri gerekliydi zaten, burada az aglanmadi onun icin. gerekli olan degisiklikler gec kalinmis da olsa yapiliyor, guzel haber.
torb'u da support'a alirlar, armor icin scrap gerekmez cd ile direkt target'a atar falan.
Tayyibin ben diktator olsam bana diktator diyebilir misin lafi geldi aklima. lol
Ayrica yemisim community’sini, oyunu duzeltsinler. Bozuk UI‘i duzeltsinler.
Ayrica yemisim community’sini, oyunu duzeltsinler. Bozuk UI‘i duzeltsinler.
UI'da nerede var yamuk, ben sikinti yasamadim meraktan soruyorum. Yoksa Moira ulti'si ile yasanan gorus kaybi falan mi bahsettigin?
Symmetra nin yeni skiller iyi olmuş baya. 3k civarindan 2300e düştüm oynamak isteyen varsa eklesin beraber tirmanalim.
csgodaki gibi mapleri secerek maca girebilsek keske ya hem compta hem quickte. ben mesela browser gelecek diye cok mutkuydum, point kontrol mapi oynamak icin giriyorum millet ya afk ezp farmda ya ozellikleri abuk sabuk degistirmisler falan o yuzden oynayamiyorum.
Map select değilde role select geliyor. Seçtiğin role den baska role secemiyceksin. Attack ve defence herolari damage isimli role altinda birlesiyor.
Geçenlerlde update'i indirdim belki dönerim diye de, elim Play'e gidince aklıma oyunun communitysi geldi flashback olarak.
Hemen başka oyun açtım.
Hemen başka oyun açtım.
O community sensin abi zaten. Kendinden korkmanangerek yok
Abi hayatımda ilk kez hanzo oynadım placementları yaptım 20 oyun attım master oldum çok OP lan ahahahah
bi tane ok oturtup tüfegi açıyosun anında ölüyolar aşırı garip.
bi tane ok oturtup tüfegi açıyosun anında ölüyolar aşırı garip.
Hanzoyla basi adam vuruyosunuz lan. Ben hic vuramiyorum. Allam cok kotuyum :(
blizz in butun oyunlarında var ui sorunu ya. ux daha sıkıntılı ama bence.
hots falan aman aman
hots falan aman aman
https://www.youtube.com/watch?v=rirWPAnC_HI
Su kill cam'i bi izlesenize allaskina...
Su kill cam'i bi izlesenize allaskina...
aynen abi hanzo'yu da alması lazımdı, o da duvara çarbıyo sdf
Goz doktoruna falan gorun abi.
Abiiii.
Yanki'ya destek cikmis gibi olmayayim ama su laf da forever liselilerin en vazgecemedikleri laflardan biri simdi dfs
Yanki'ya destek cikmis gibi olmayayim ama su laf da forever liselilerin en vazgecemedikleri laflardan biri simdi dfs
ben oyle bi peygamber gondermedim.
Hepimiz bir zamanlar liseliydik bunu unutmayalım.
Ayrıca yazarken götümden uydurduğum bir şeydi, liseliler cidden kullanıyor muydu onu sdfs
Ayrıca yazarken götümden uydurduğum bir şeydi, liseliler cidden kullanıyor muydu onu sdfs
hayır wow daki lfg gibi olacak. oyun içinde yine istedikleri gibi karakter değiştirebilecekler onun için. grup kuruyorsun support arıyoruz diyorsun buna evet diyenleri listeliyor sana gibi.
hayır wow daki lfg gibi olacak. oyun içinde yine istedikleri gibi karakter değiştirebilecekler onun için. grup kuruyorsun support arıyoruz diyorsun buna evet diyenleri listeliyor sana gibi.
of nefismis yine de ben okeyim ona en azindan hakkini vereceksin karakterin bir de kiymet bilen adamlarla oynayacaksin.
Öne çıkan mesajlar