Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet, ama uzaktan heal basabilmesi iyi. çatıda gezen genji'si olsun arkada stalk'layan tracer'ı olsun görüş alanına girdiği anda basıyosun heal'ı. ikisi bir olmaz ama, lucy şart speedboost'u için.
Mesaj tarihi:
Brigitta'lar delirtti yine.

Bi karakter bu kadar guclu olamamali ya. Olmuyor resmen. Bir de super sacma mekanikler var oyunda, ne zamandir oynuyorum, daha bugun farkettim.

Sana dogru shield tutan Reinhardt'i dondurabiliyosun mesela Mei ile ama Brigitta'yi donduramiyosun.

Ayni sekilde donmus herhangi birine shield atarsa Zarya, aninda normale donuyor karakter.

Oyunu oynansin diye degil de sosyal deney olarak cikarmislar heralde ya. Gercekten omur tuketiyor.
Mesaj tarihi:
Oyunun dinamiklerini geçtim, bu kadar salağı bir araya toplamayı nasıl becerebiliyorlar acaba? Ban yedim, sebebi de grup halinde oyuna girenleri oynamayı beceremeyip ben başka karakter alınca beni toplu halde rapor etmeleri. Oyun detaylarına bakmadıklarına da eminim. Rapor sayısı çoksa banlıyorlar. Bitti gitti.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
compa solo giriyorum takımda 1 tane 2 kişilik grup var kalanı tek, karşısı 6 kişi birlikte girmiş. nasıl bir saçmalık anlayamıyorum, 15 yıldır comp gamingin babası olmuş bir firma matchmakingi nasıl böyle olabilir ya sebep ne?
Mesaj tarihi:
gelmemesi lazim, bugune kadar karsilasmadim. en fazla 2stack vs 3stack gordum ki o kadar olur zaten. queue time cok uzamasin diye denk gelmis olabilir, sr benzer seviyede ise. ya da oyun basladiktan sonra kalanlari partiye almis olabilirler mi acaba, ona dikkat ettin mi?
Mesaj tarihi:
Cuce said:

adamlarin keyfi nasil yeridne belli deil nerlerle ugrasiyolar

Shounen anime gibiler abi adam cg animator ama sonra GİZLİ SİLAH çıkarıp stop motion vuruyo.

Sherlock cree insta buy bu arada.
Mesaj tarihi:
Tim said:

Bi karakter bu kadar guclu olamamali ya. Olmuyor resmen. Bir de super sacma mekanikler var oyunda, ne zamandir oynuyorum, daha bugun farkettim.

Sana dogru shield tutan Reinhardt'i dondurabiliyosun mesela Mei ile ama Brigitta'yi donduramiyosun.

Ayni sekilde donmus herhangi birine shield atarsa Zarya, aninda normale donuyor karakter.

Oyunu oynansin diye degil de sosyal deney olarak cikarmislar heralde ya. Gercekten omur tuketiyor.

hatun yanıyor kardesım nasıl dondurucan
Mesaj tarihi:
Brigitte'i çıkarırken nasıl aralarından biri abi biz napıyoruz dememiş ben de anlamadım ya. birincisi neden bu kadar geniş skillsetli bir karakter çıkarıyorsun, ikincisi cd'leri neden bu kadar kısa. oyunu yapanlar çok iyi mühendis, süper sanatçı olabilir ama fpsden ve moba'dan çok anladıklarını düşünmüyorum. bu oyun çok çok daha iyi olabilirdi.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Tim said:

hatun yanıyor kardesım nasıl dondurucan

Gelmisini gecmisini yakayim bu hatunu boyle yapanlarin :)

Neyseki Pharah'la baya guzel counter'laniyor. Brigitta yaninda bir iki saglam hitscan varsa gg tabi.
Mesaj tarihi:
µh said:

Brigitte'i çıkarırken nasıl aralarından biri abi biz napıyoruz dememiş ben de anlamadım ya. birincisi neden bu kadar geniş skillsetli bir karakter çıkarıyorsun, ikincisi cd'leri neden bu kadar kısa. oyunu yapanlar çok iyi mühendis, süper sanatçı olabilir ama fpsden ve moba'dan çok anladıklarını düşünmüyorum. bu oyun çok çok daha iyi olabilirdi.

çünkü yeni hero ?

wowda da aynısı oldu. normal zaten. marketing olarak falan her konuda mantıklı buluyorum.

balance kuramazsın bu tarz bir oyunda bence ya.
  • Yeni Oluştur...