µh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Şu oyun çok daha iyi bir hâlde olabilirdi ya.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Mobilitysi en dusuk olan iki healer abi :(
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 evet, ama uzaktan heal basabilmesi iyi. çatıda gezen genji'si olsun arkada stalk'layan tracer'ı olsun görüş alanına girdiği anda basıyosun heal'ı. ikisi bir olmaz ama, lucy şart speedboost'u için.
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Brigitta'lar delirtti yine. Bi karakter bu kadar guclu olamamali ya. Olmuyor resmen. Bir de super sacma mekanikler var oyunda, ne zamandir oynuyorum, daha bugun farkettim. Sana dogru shield tutan Reinhardt'i dondurabiliyosun mesela Mei ile ama Brigitta'yi donduramiyosun. Ayni sekilde donmus herhangi birine shield atarsa Zarya, aninda normale donuyor karakter. Oyunu oynansin diye degil de sosyal deney olarak cikarmislar heralde ya. Gercekten omur tuketiyor.
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Oyunun dinamiklerini geçtim, bu kadar salağı bir araya toplamayı nasıl becerebiliyorlar acaba? Ban yedim, sebebi de grup halinde oyuna girenleri oynamayı beceremeyip ben başka karakter alınca beni toplu halde rapor etmeleri. Oyun detaylarına bakmadıklarına da eminim. Rapor sayısı çoksa banlıyorlar. Bitti gitti.
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 compa solo giriyorum takımda 1 tane 2 kişilik grup var kalanı tek, karşısı 6 kişi birlikte girmiş. nasıl bir saçmalık anlayamıyorum, 15 yıldır comp gamingin babası olmuş bir firma matchmakingi nasıl böyle olabilir ya sebep ne?
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 hepinizin individüal (ve ikilinin ikili) oyun tarzının birbirine uyduğunu hesaplamış işte blizzking (tu)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 gelmemesi lazim, bugune kadar karsilasmadim. en fazla 2stack vs 3stack gordum ki o kadar olur zaten. queue time cok uzamasin diye denk gelmis olabilir, sr benzer seviyede ise. ya da oyun basladiktan sonra kalanlari partiye almis olabilirler mi acaba, ona dikkat ettin mi?
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 22 mayıs 2.yıl dönümü başlıyor. kutu satmaya yönelik. tüm event kutularından çıkan itemler çıkabilecek veya hepsini credit ile alınabilecek.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=kYoKcaPZnCc Firmada saklı yetenekten nefes alınmıyor.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 adamlarin keyfi nasil yeridne belli deil nerlerle ugrasiyolar
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yeni sezonla geri döndüm full widow oynuyorum, ihtiyaç olduğunda dva. kafam çok rahat.
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 xunn said: https://www.youtube.com/watch?v=kYoKcaPZnCc Firmada saklı yetenekten nefes alınmıyor. https://www.youtube.com/watch?v=dBQtptMDxcQ olm stop motionmuş ya la ahahaha
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Cuce said: adamlarin keyfi nasil yeridne belli deil nerlerle ugrasiyolar Shounen anime gibiler abi adam cg animator ama sonra GİZLİ SİLAH çıkarıp stop motion vuruyo. Sherlock cree insta buy bu arada.
µh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 yeni deathmatch mapine bayıldım ya oldschool fps oynuyor gibi hissettim.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Tim said: Brigitta'lar delirtti yine. Bi karakter bu kadar guclu olamamali ya. Olmuyor resmen. Bir de super sacma mekanikler var oyunda, ne zamandir oynuyorum, daha bugun farkettim. Sana dogru shield tutan Reinhardt'i dondurabiliyosun mesela Mei ile ama Brigitta'yi donduramiyosun. Ayni sekilde donmus herhangi birine shield atarsa Zarya, aninda normale donuyor karakter. Oyunu oynansin diye degil de sosyal deney olarak cikarmislar heralde ya. Gercekten omur tuketiyor. hatun yanıyor kardesım nasıl dondurucan
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 deathmatch mükemmel ötesi olmuş yahu dva ve meiyle baya eğlendim sonra haznoyu kesfedip cancer capledim tabi.
µh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Brigitte'i çıkarırken nasıl aralarından biri abi biz napıyoruz dememiş ben de anlamadım ya. birincisi neden bu kadar geniş skillsetli bir karakter çıkarıyorsun, ikincisi cd'leri neden bu kadar kısa. oyunu yapanlar çok iyi mühendis, süper sanatçı olabilir ama fpsden ve moba'dan çok anladıklarını düşünmüyorum. bu oyun çok çok daha iyi olabilirdi.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 starcraft disinda hic bi blizzard oyununda balance yokki.
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Cuce said: Tim said: Brigitta'lar delirtti yine. Bi karakter bu kadar guclu olamamali ya. Olmuyor resmen. Bir de super sacma mekanikler var oyunda, ne zamandir oynuyorum, daha bugun farkettim. Sana dogru shield tutan Reinhardt'i dondurabiliyosun mesela Mei ile ama Brigitta'yi donduramiyosun. Ayni sekilde donmus herhangi birine shield atarsa Zarya, aninda normale donuyor karakter. Oyunu oynansin diye degil de sosyal deney olarak cikarmislar heralde ya. Gercekten omur tuketiyor. hatun yanıyor kardesım nasıl dondurucan Gelmisini gecmisini yakayim bu hatunu boyle yapanlarin :) Neyseki Pharah'la baya guzel counter'laniyor. Brigitta yaninda bir iki saglam hitscan varsa gg tabi.
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 µh said: Brigitte'i çıkarırken nasıl aralarından biri abi biz napıyoruz dememiş ben de anlamadım ya. birincisi neden bu kadar geniş skillsetli bir karakter çıkarıyorsun, ikincisi cd'leri neden bu kadar kısa. oyunu yapanlar çok iyi mühendis, süper sanatçı olabilir ama fpsden ve moba'dan çok anladıklarını düşünmüyorum. bu oyun çok çok daha iyi olabilirdi. çünkü yeni hero ? wowda da aynısı oldu. normal zaten. marketing olarak falan her konuda mantıklı buluyorum. balance kuramazsın bu tarz bir oyunda bence ya.
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 zarya ile sagina soluna sag click te baya guzel cözüm
Öne çıkan mesajlar