µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 5 mactan 1 tanesi falan cekismeli oluyor, geri kalani leaverlar troller sacma picklerle geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Bide ben bu oyunu daha eğlenceli sanıyordum. Öyle bir yazılıp çiziliyorki, ister istemez bir beklentiye giriyorsun. Aynı şeyi diabloda da yaşadım. blizzard oyunları bana göre değil sanırım. Gittik bide goty aldık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 oyunda sıkıntı yok community shit başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Fin said: herkesin tamamlayabileceği en basic seviye. Sen otizmi bunun icin kullanma en guzeli. Seni her alanda tokatlayabilecek otistik bireylerin olmasi bir yana, comarin yaptigi benzetmelerden cok da farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Blizzard abusive language gerekcesiyle 2 gunlugune banladiydi beni team chat’den. Neymis abusive chat diye ticket actim, once legal sebepler yuzunde bilgi beremiyoruz dediler, ben de ne legali lan, yazdigimi soruyorum diye kafa utuleyince soyle yari isyan bi cevap geldi; said: Hello Tim, As an example of what was said in your matches: "fucking ridiculous how tf are you this bad team? 3 golds 2 silvers after the first point inc. healing" We now consider this matter closed and would not look to enter into further discussion on the subject. Abi gercekten mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 fucking ridiculous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 fuck demişsin ben adama dickpipe dedim diye 1 hafta hots silence yedim :3 filtreye takılan kelimeler direk gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Tim said: Fin said: herkesin tamamlayabileceği en basic seviye. Sen otizmi bunun icin kullanma en guzeli. Seni her alanda tokatlayabilecek otistik bireylerin olmasi bir yana, comarin yaptigi benzetmelerden cok da farki yok. burda da haklısın tüm forumdan özür diliyorum çok gereksiz ve yersiz bi kullanım oldu orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Fin said: fuck demişsin ben adama dickpipe dedim diye 1 hafta hots silence yedim :3 filtreye takılan kelimeler direk gg. Ya fuck amerikali icin ingiliz icin her nefes alip verdiginde cikan ses gibi. O yuzden garip geliyor sundan ve turevlerinden susturulmus olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 PG13 olunca blizzard gmleri soccer mom political correctness prizminde takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 abi herkes kullaniyor o kelimeyi text ya da voice farketmiyor, her oyunda var. sikinti surada, senin bunu kullanmam report'lanmana sebep olmus. kendi takimina karsi takindigin tavirdan dolayi yemissin ozetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Eger oyleyse cok daha vahim furum ya. “How are you this bad?” nasi ban sebebi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 abi chat'i kendi takimina karsi offensive kullanmanin oyuna bir faydasi yok, ustune zarari var. cogu zaman sana da ayni lafi soyleyen adamlardan sikayet ediyosundur. hakli olup olmaman da bir seyi degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Haklilik haksizlik degil ki derdim, kimseye hakaret etmiyorken 2 gun susturulmak. Sacma geliyor, ona laf ediyorum. O oyunu da hatirliyorum hatta, gercekten cok kotuydu takim, timeout biterken, oyunu kaybederken yazdim. Biseyi etkiledigi de yok yazdigimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 bu forumda hergün bir kişi iki günlüğüne susturuluyor hiçbir suçu olmadığı halde admin! ucu biraz da sana dokunsun...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Nasi baydin belli degil ya. Yeter kurtul artik su kuyruk acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 bu kadar tepki gösterecek bir şey yok. ban loteryi kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Tim said: We now consider this matter closed and would not look to enter into further discussion on the subject. Bu sey tribi olmus tam, varoslar internette yorum yapip sonuna NOKTA yaziyor ya djagajdha bliz isi bu kadar sIKI tutsa oyuncularin yarisina ceza vermesi lazim zaten, kaybettigim her oyun nasi bu kadar kotusunuz yazan cikiyor chatte xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Evet. Bu arada bu mesajdan onceki iki tane 'bani acmiyoruz, cezayi vermemizin bi sebebi var' diye takilan assoliste 'bani kaldirin demiyorum, abusive language diye anlandirdiginiz nedir diye soruyorum' diye anlattim, en son bu tiple sonlandi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 death threat falan yapiorum anca banliolar yada banlamiolar voiceten =) sirf o yuzden banlanman ilgincmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ben geçen retard dedim adam reported yazdı korkuyorum şu anda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ne dediğinden çok kaç kişinin report'ladığı önemli sanırım hızlı aksiyon almaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Bu oyundaki flank işini çözemedim ben. level 12 oldum. Bu kadar oynadığım oyunda tek gördüğüm şey, 5 kişinin bir noktaya toplanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Ilk baslarda hep dusuk level tiplerle oyunlara sokuyor seni. Level arttikca gorursun farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 5 gün ban yedim voice/chat nedeni de adam bok gibi oynuyordu yazdım sen dedim boksun. Oyunu sil yazdım. Adam kankeytalarıyla beni reportlamış 10 dk sonra bir baktım çatırt 5 gün şimdi sessiz sedasız s.k.mde değil dünya oynuyorum ranked da troll benim zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar