Tim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 3mb/sec muhtemelen o. bende de kb/sec yaziyo ama baya hizli indiriyo. Ayrica hype mype degil, client'i ve update'i acik tutan herkes otomatik indirmeye basliyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 400-500 kb ile çekiyor da sabaha kadar çekecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 daha once de acik degil miydi ayni adamlarda client ve autoupdate? 3mb/s falan da degil, forumlari acarsan gorursun gozyaslarini. sorun hype degil de server kaynakli gibi zaten. ama 18k sira falan baya hype oldugunun gostergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 toggie said: 3kb/s ile falan indiriyor patch'i. ne var bu kadar hype yapacak, baya sikindirik bi event yani. hem beyenmeyip hem indremiyoz diye qq'lamış :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 belli bi yere kadar fullö speed dl yapior sonra 3-5kb/s gosterior ama dl yapmadan yapior patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 patch'i indiremeyince oyunu oynayamadiginizin farkindasiniz saniyodum. yani event'in sikindirik olmasi oyunu sevmedigim anlamina gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 GOTY aldım. umarım oyun oynatır. goty nin bir espirisi var mıydı bu arada? İnceledim extraları, ama oyundaki değerlerini bilmiyorum. Belkide çöplerdir (diğer oyunlara verdiği kozmetikler ilgilendirmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 @toggie evet ya geyiğine yazdıydım da orayı kapatamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Abi olmamis sanki bu event ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 aynen, lore geçen senekine göre daha etli butlu ama gameplay meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 geçen seneki iyiydi bunda bi kendimi veremedim, heroların iticiliğinden kaynaklı olabilir :D tv seyrederken de 13gb emmesi paha biçilmez ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 4 Stack expert dahil bitirdik all heroes olanda ama legendary uzdu bizi. Yetemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Sabah işe giderken dl'yi başlatıp çıktım. Akşama bakalım, merak ediyorum, hiç bi fikrim yok ne yaptıkları hakkında. Ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 10dk sürmüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bu event skinlerinin olayı nedir? event varken, satın mı alabiliyoruz, yoksa bir şekilde bunları kazanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 hepbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Densiz said: Bu event skinlerinin olayı nedir? event varken, satın mı alabiliyoruz, yoksa bir şekilde bunları kazanabiliyor muyuz? Event varken kutular event kutusu oluyor bunların içinden çıkabiliyor ya da alabiliyorsun ama normal fiyatların 3 katına. Seneye tekrar geldiğinde eskiler normal fiyata düşmüş olarak tekrar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Anladım şimdi, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 İnsan daha iyi bir şey bekliyor bu eventlerde ya, düz koş 10 yaratık öldür, düz koş 2 tane elit kes ve bitsin. e bu muydu yani, çok daha iyi şeyler yapabilirler baya kolaya kaçıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 onun bi tık üstüne oyuncuların 90%ı falan tamamlayamacagı için autism friendly olmak zorunda event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 `autism friendly` derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 herkesin tamamlayabileceği en basic seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 kotu benzetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 normalin sonunda get to the ship olayını anlamayıp o son ayı moblarla dövüşmeye devam edip failleyenler için bence haklı bir benzetme olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Maçlar çekişmeli geçiyor mu ranked da? normal oyunda, bir taraf direk eziyor. Zaten 5 kişi bir noktaya stacklanıyor, çoğu zaman diğer grup dokunamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar