Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 abi hanzoyu iyi oynayan herifler scatter i oyle ahim sahim kullanan tipler degil. simdi gordu mu shieldsiz makinali tufek gibi saydiracak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Mei'nin freezi daha uzun suruyor, Sombra daha hizli hack'liyor + hack'ledigi artik ucamiyor ya da ziplayamiyor, Hanzo hem daha kolay kaciyor + ek ability geliyor. Daha ilk oyunda kanser etcekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Esh said: abi hanzoyu iyi oynayan herifler scatter i oyle ahim sahim kullanan tipler degil. simdi gordu mu shieldsiz makinali tufek gibi saydiracak bak nasıl değil? :D wraxu veya seagull kim olursa olsun scatter ile sürekli healer, sombra, tracer, mccree falan avlıyorlar uzaktan da olsa ayaklarının dibine atarak. cd'ı boş geçirdiklerini görmedim ben hiç. random odaya falan sallamıyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 tamam da kacta kaci aldigi killerin? scatter tabi ki cok yavsak bi skilldi gitmesi iyi oldu da, yerine gelen daha fantastik. acik acik pharmacy i ayni anda keser bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 görmedim yeni skilli ama scatter da baya kullanılıyordu yani. headshot hitboxına vurmaktan daha kolay yere atmak, ya da öyleydi yani. bakayım yeni skille merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 abi scatter in olayi yere atmak duvardan sektirmek zaten., oda icine bi salliyosun herkes yariya iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 tuning gelir yeni skill'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Esh said: abi hanzoyu iyi oynayan herifler scatter i oyle ahim sahim kullanan tipler degil. baya allah gibi kullaniyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 abi ben sunu anlamiyorum. metada topu topu 6-7 karakter var compta oynanan, ligde oynanan. bu buffları nerfleri az oynanan karakterlere oynansın diye mi yapıyorlar? ben mei oynamayı çok seviyorum ama compta aldığın vakit hiç bir işe yaramıyor çünkü karşı taraf dva, winston, mercy, zen ve soldiler standarlarıyla zaten karşına dizilmiş oluyorlar. ya da bakıyorsunuz profesyonal maçlarda kimse elini sürmüyor sombraya hanzoya veya meiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 dva ve winston counter i mei olm nasil bisi yapamiyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Esh said: dva ve winston counter i mei olm nasil bisi yapamiyon ya ya yapiyorsun da su lig boyunca 1 takim mei aldigini gormedim. bu karakterler bu kadar oksuz mualemesi gormuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 abi ligde oynayan adamlar insan gibi oynamadiklari icin mei oneshot laniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 dmg per second u dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Wraxu’nun Mei play’i falan efsane mesela adam Mei main olmamasina ragmen. Mei calismiyosa ya takiminiz cok kotudur, counterlayamiyodur takimin geri kalanini sizde patliyodur ya da ya da siz beceremiyosunuzdur sdf Top 500 baya baya siz hepiniz ben tek deyip Mei aliyo karsi takimi oyalamak gerektiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Adeta bir "How to Moira" 11:00 - 13:00 arasinda 2 dk'lik fight var resmen, eleman 3 ult aciyo o arada. https://www.youtube.com/watch?v=gJRx6Rm2I1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Low Master tam bir kabus ya. Aynı low diamond, kazanmaya calısmayan eski GM'lerden geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 indirime girmiş 19.99. abi 20 euro'nun 93 lira etmesi nedir ya, 10 sene önce 15 euro aylık subs ödüyordum oyunlara öğrenciyken bile. ülkenin ne kadar fakirleştiğini az önce farkettim resmena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 baba parasini harcamak kolaydi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 bence yanlış bir şey söylemiş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Universitede babaniz para mi veriyodu size? Vay arkadas, yanlis aileye dogmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Sabah 5te uykum kacti, girdim arcade dm atiyorum 4500sr adam geldi bi tane. Kafa kafaya gittik herifle gree vs genji, sonra adam moira aldi ibneligine. Beni yinekesemedi pek de geri kalan herkesi ezdi tabi 3 kisi fight gordu mu kafadan 3 kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Sair Esh burada `aslinda 4500'luk adamim da iste dis mihraklar yuzunden 3K'yi bile goremiyorum bir turlu` diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 3k yim zaten olm, oynamiyorum ama yani mercy nerften sonra. KIMSE HEALLAYAMIYO ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Gece 02:00'de Puppy Brawl varmış. https://twitter.com/PlayOverwatch/status/964937496583749633 https://www.twitch.tv/playoverwatch :D:D https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/fyEfCrM9usbpEG5zd4HXm6-650-80.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 gecen sezon 2337 SR ile birakmistim, moira saolsun bu sezon 7-3 ile 2501 SR geldi placement maclari sonrasi. ama her mac 3 gold 2 silver falan. agir kirik moira, dibine kadar somurucem. one-trick ban yersem de sikimde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar