kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Esh said: Scorch ver ekanti seni de kurtariyim 2-3 saatte. powelevelinge basla abi sen. iyi para var bak o iste (: ya sen de gordun ama tamam ben de super oynamaiyorum ama loopa giriyorsun o lvllarda herkes kotu oynuyor cunku sonrasinda cikman cok guc oluyor eger sen cok cok iyi degilsen senin gibi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Esh said: Scorch ver ekanti seni de kurtariyim 2-3 saatte. bi ara kitleyeyim sana hesapta 2342 security var senkronla discorddan hallederiz login kısmını önceden gün ayarlamak lazım aynı gün login olmayayım ben direk kilitlenio IP DEĞİŞTİ ALARM ALARM EIN FELESTA! modeli. sonra uk arayıp hacı benim diye derdimi anlatmakla uğraşıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 nerde toplanıyorsunuz lan ben de ekiple oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Kadıköy Boğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 discord falan varsa ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 2.5 3k ya kadar rahat cikilio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 2.5 - 3.5 k arasi milletin oyun bilgisi olarak cok fark ettigini dusunmuyorum ya. 2.5dakiler fikirsiz ve kotu oynuyor, 3.5dakiler fikirsiz ve biraz oynuyor bugun oynadim biraz mesela, karsida reaper var harambe aliyor adam, roadhog falan var tank olarak daha shieldli bir sey lazim front line dayanamiyor diyorum front line ne diyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 2.5-3 farkediyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Miraul said: 2.5 3k ya kadar rahat cikilio ya döverim seni 1.7 1.8 çıkıyorum WHERE ARE YOU GOIN'bieatch!? diye free-fall düşüşle 1600'ü geri gördüm daha sadece bugün. kaçgünde çıktım 1790'a dedim oh iyi bugün hadi bidaha deniyim boş vakit vs. nooooo nooooo nooooooo inat ettim sonuç 1604 sdf. öylemmiş bu bilmiomuş bu bilmemneymiş olayı değil abi çamur ligde. how much troll/thrower veya smurf olup olmamasına göre değişiyor kazanıp kaybetmen bu kadar basit. lvl 30 adam tracer almış allah gibi ortalığı yıktı 4 kere row denk geldim adama rakip bizde farketmiyor yok ediyor işte healeri bilmemneyi kazanıyorsun sendeyse karşıdaysa gg. bi daha denk gelmedi bi zaman sonra baktım herif plat olmuş bile. smurfın allahı işte. şanslıysan o silver sürecindeyken hep aynı takıma girersin boostlar seni de böyle random smurfler. karşıya geçerse de gg freefall düşüşe devam. özetle hepsi happy little accidents sdfs. bronz ve gümüş hikayelerini dinleniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 ow takım arayanlara katılın takım olarak girersen takımına troll gelme şansını azaltırsın ama o zaman karşıya stack team gelir ve sizden dhaa iyi team rotationları varsa yenilirsiniz. birde haftasonu akşam 8 den sonra ülkemizinde avrupanın 3 saat ilerisnde olmasından dolayı troll ergen kuşak ile karşılama şansın artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 yok abi işsizim çocuk bakıyorum evde neredeyse freelance iş yoksa. tecrübem şu, hafta içi hergün öğlene kadar ruski troll öğleden akşama kadar ergen ilkokullu fransız küçük çocuklar ve çığlıkları akşam yorgun işten geldim eğleneyim diye oyuna girip, insta pick hanzo/genji alan ve two two two or i throw diye oyun satanlardan oluşuyor. geceleride ya smurf yada gruba geliyorum sdfs overwatch haftalık tanımımız bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 scorch said: yok abi işsizim çocuk bakıyorum evde neredeyse freelance iş yoksa. tecrübem şu, hafta içi hergün öğlene kadar ruski troll öğleden akşama kadar ergen ilkokullu fransız küçük çocuklar ve çığlıkları akşam yorgun işten geldim eğleneyim diye oyuna girip, insta pick hanzo/genji alan ve two two two or i throw diye oyun satanlardan oluşuyor. geceleride ya smurf yada gruba geliyorum sdfs overwatch haftalık tanımımız bu şekilde. ahaha of abi cok iyi anlattin. hele ergen cigliklari ve sisman bonus sacli alican tipli cocuklar of of..... hele hanzo alip 2-2-2 diyen tipler var... benim de derdim heal aliyorum sonra bu tipler heali korumayip heali birakiyor. ha bunlar tanklar. sonra i need healing diye agliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 fransiz lari eu matchmakinden kaldirsalar cok guzel olucak. heriflere ettigim küfürleri hayatimda etmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Mercy mevzusu da cok kırdı abi. Takımda mercy yoksa kazanma ihtimalin bile yok yani o kadar komik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 xunn said: Mercy mevzusu da cok kırdı abi. Takımda mercy yoksa kazanma ihtimalin bile yok yani o kadar komik ki. biliyorum bunu soylemekten gina geldi sizlere ki soylesem de bir faydasi yok ama su oyuna onden secme ozelligi gelmesi lazim hots gibi hem o zaman insanlar karaktere daha da sahipleniyor. mercy secip seni mercy eksigi olan takimi yerlestirecek mesela wow kafasi instance ararken seciyorsun ya dps filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Mercy nerflenecekti sanirim daha live degil. Ulti sonrasi da insta rez atamayacak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 nerfli hali şuan %89+ hem ow league'de hemde mevcut global oyuınlarda. mercy'nin hegemonyasını yıkmaları için karakterin heal özelliğini falan kaldırıp uçamaz hale getirsen belki %50'ye düşecek pick-rate o kadar öküz ve ezber oynayan var ki oyunu kimsenin umurunda değil bazı metalar-nerf/buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 nasi ya? nerf gelmediki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 ptr'da şuan casting time eklemesi yetmedi artık valkyrie forma geçince ressurect resetlenmeyecek ve sanırım valkyrie'deyken de insta res olmayacak diolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 scorch said: ptr'da şuan casting time eklemesi yetmedi artık valkyrie forma geçince ressurect resetlenmeyecek ve sanırım valkyrie'deyken de insta res olmayacak diolardı. Aynen oyle. Hepsi gelecek yeni patchde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 2650 oldun hadi bakalim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 bi golt da biz bekliyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 ver geciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Esh said: 2650 oldun hadi bakalim sdfg Ne desem az (: sozumuz soz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Esh said: 2650 oldun hadi bakalim sdfg Yarin aksama 1650 yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar