Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 xunn gel boostlayım abi. 2.1k ratingim var. nasılsa yakında buralara getirir seni. 12 lik isveçli çocuklar tepene yapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Miraul said: ratingler ayni dir yapcak bişey yok Az once kebab diye bi tipe yuru git dedim, sen miydin o? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Kabab onun niki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 3000'dim son sezon, 6w 4l ile 3024 e attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 battle.net tag'in ne? konu komsu olarak dikizleyelim, ekleyelim falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Sen o sr la anca durbunle izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 400 puan icin ettigin laflara bak ya. Rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Takım skin'i kafası tatlı olmus ya ben sevdim, keşke böyle şeyleri taaa SC popülerken yapsalardı. Şu an da yapsınlar mesela. Takımlara oyunculara para gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Lol oyun launch sırasında crash yedi, 50 puan gitti. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 xunn said: Takım skin'i kafası tatlı olmus ya ben sevdim, keşke böyle şeyleri taaa SC popülerken yapsalardı. Şu an da yapsınlar mesela. Takımlara oyunculara para gitsin. bu takımlar oyundaki (hatta point ya da kendilerine göre kritik gördükleri yerlerin çevresindeki) texture'ların renklerini yüzdeye vurup genel olarak en az kontrastlı rengi seçmediyse hepsine yuh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 maclari skinsiz oynuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 takım skin'leri yok mu ya? izleyiciler için mi o sadece? mantıklıymış gerçi. dur bi facepalm koyayım kendime (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 oh bi crash daha. Alt+tab'dan oyuna geri girerken oluyo abi kafayı yicem. 3 dakka queue beklemicem ekranda tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 paticik battle.net gruba ekleyim ama oradaki ekiple surekli denklesemedigimiz icin buraya da yazayim. main mercy oynuyorum ama surekli adam bulamamaktan single olarak girilen butun competitive maclari kaybediyorum o yuzden puanim yerlerde. resmen vanilladan beri mercy oynayan biri olarak bu yuzden healer olmaktan sogudum. kimse umursamiyor resmen healer olmasini takimda anca i need healing ne bir takimi oyunu var ne bir sey. acaba diyorum blizz mahsus mu yapiyor bu matcleri kaybeden kaybetmeye devam etsin diye. sozun kisasi guzel guzel takimcana oynayabilecegim puani yukseltebilecegim insanlar aramaktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 sr ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Esh said: sr ne sorma abi berbat... utaniyorum.... cunku hep inadina bir basima giriyorum compa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 biraz facerolladim. anana bacina kufur ettiler baya. cok da kanser olmadim ama botlar daha iyti vuruyo antrremanda onu da soyliyim. kolunun falan olmamasi lazim 1500 2000 icin. bi arkadasin oynamak istedi kermit diye, aldim ama adam kotuydu 3 mac falan kaybettik basta, 1 saat bosa gitti. sonra 18 mac streak yaptim su sekilde. altina cikardim 1500den sdfg streak bonus kalkmamis olsa 2500dun kafadan kingpelvis said: paticik battle.net gruba ekleyim ama oradaki ekiple surekli denklesemedigimiz icin buraya da yazayim. main mercy oynuyorum ama surekli adam bulamamaktan single olarak girilen butun competitive maclari kaybediyorum o yuzden puanim yerlerde. resmen vanilladan beri mercy oynayan biri olarak bu yuzden healer olmaktan sogudum. kimse umursamiyor resmen healer olmasini takimda anca i need healing ne bir takimi oyunu var ne bir sey. acaba diyorum blizz mahsus mu yapiyor bu matcleri kaybeden kaybetmeye devam etsin diye. sozun kisasi guzel guzel takimcana oynayabilecegim puani yukseltebilecegim insanlar aramaktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 bi de artik tracer main sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Esh said: biraz facerolladim. anana bacina kufur ettiler baya. cok da kanser olmadim ama botlar daha iyti vuruyo antrremanda onu da soyliyim. kolunun falan olmamasi lazim 1500 2000 icin. bi arkadasin oynamak istedi kermit diye, aldim ama adam kotuydu 3 mac falan kaybettik basta, 1 saat bosa gitti. sonra 18 mac streak yaptim su sekilde. altina cikardim 1500den sdfg streak bonus kalkmamis olsa 2500dun kafadan kingpelvis said: paticik battle.net gruba ekleyim ama oradaki ekiple surekli denklesemedigimiz icin buraya da yazayim. main mercy oynuyorum ama surekli adam bulamamaktan single olarak girilen butun competitive maclari kaybediyorum o yuzden puanim yerlerde. resmen vanilladan beri mercy oynayan biri olarak bu yuzden healer olmaktan sogudum. kimse umursamiyor resmen healer olmasini takimda anca i need healing ne bir takimi oyunu var ne bir sey. acaba diyorum blizz mahsus mu yapiyor bu matcleri kaybeden kaybetmeye devam etsin diye. sozun kisasi guzel guzel takimcana oynayabilecegim puani yukseltebilecegim insanlar aramaktayim ahaha cok sagol abi. dedim ya ben yeteneksinizim diye. ha tabii bir de oynadigim insanlar faktoru de var sanirim (: tracer candir ya keske adam akilli becerebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 abi siz rastgele gruplarla mı oynuyosunuz yoksa belirli arkadaşlarla falanmı? lan kanser olacam oyunu bıraktım ilk aldığım sezon 2700 le başladım şu an 1300 falan delirecem amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 kingpelvis said: paticik battle.net gruba ekleyim ama oradaki ekiple surekli denklesemedigimiz icin buraya da yazayim. main mercy oynuyorum ama surekli adam bulamamaktan single olarak girilen butun competitive maclari kaybediyorum ulan gruba giriyoruz discorda giriyoruz girerken benide alın diye "sus sus ölü taklidi yaparsak gider" modunda kimse sklemio sonra buraya gelip abi ekleyin burdan parti kuruyoruz diye yazıyorsunuz.. çamur ligdeysek ligdeyiz napalım yani top var tank var tüfek var ne istiyonuz lan mercy'e sidekick pharah olurum güzelde olurum daha ne ekleyin işte sdfs bir fakirin dramı isimli çalışmamdan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 aynen abi iyi rein isterseniz burdayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Scorch ver ekanti seni de kurtariyim 2-3 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Frostbite said: abi siz rastgele gruplarla mı oynuyosunuz yoksa belirli arkadaşlarla falanmı? lan kanser olacam oyunu bıraktım ilk aldığım sezon 2700 le başladım şu an 1300 falan delirecem amk.. Random oynuyorum ve oyunu bu sekilde oynamak cok anlamsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Abi oyunu oynuyorum diyenin 2500le baslamasi lazim. Es dost arkadas falan gerekmez. Tasiyacaksin takimi mercy oynasan bile. ulti atinca heallerken iki kill de sen alcan bi sekilde sdfgh. 3500 lerde falan normal formuna donuyo oyun, tek atmalar olsun, potg zenler, saklanan mercyler falan. Su an 3kda basladi bunlar yavastan, eger oncesinde smurf degilse bi sekilde aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar