sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 biz unreali marionun yanına tatlı diye oynuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 µh said: goldbären said: aslında OW'de aimden ziyade sürekli gelen inputlara anlık cevap verme durumu var. ilk defa fps oynuyor zaar unreal falan oynasan sara krizi gecireceksin demek unreali bilmem ama unun oynamıştım vakti zamanında : = ))))))):) ))) https://ci.memecdn.com/1092510.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ben espriyi anlamadım, altyazı alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 zayıflayıp spor yapan mühaş kardeşimin özgüveniyle zaten yeterli mücadele edemiyorum, bi de senin buzzkill ile hepten yıkıldım. gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 anan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 dur lan analı babalı takılıyordun onu unutmuşum. şimdi düştü jeton sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 şüşko ban ana bacı karıştırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 aldım valla 10,5gb indirmeyi görünce pişman oldum bu bağlantıyla 1 haftga sonbra oynarım emenike :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 arcane said: xunn said: Tracer main olarak söyleyebilirim en asil ruhun herosudur Tracer. ben oyunu oynamiyorum ben bile yemedim abi su yazdigini sdfg. Oyundaki en iyi tasarım Tracer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 oyundaki kolon kanseri tracer abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Son gunlerdeki en buyuk zevkim Reinhardt ile tracer ve sombra cekiclemek. Gereksiz bir zevk aliyorum. Bir de gorunmez sombrayi avlamak inanilmaz bir tatmin. Ozellikle ayni sombra delirip chat'te saydirmaya baslayinca dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 tracer i nasil cekicliyosun lan? kazma mi o tracer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Abi illa bi noktada recall'suz, jump'siz kaliyo. ya da baska birine odaklanmis oluyo. orada yabistiriyorum cekici. en olmadi kisa mesafeden charge'liyorum, kacamiyo kosarak. ha hala work in progress tabi. %100 accuracy yok kesinlikle. %30, bilemedin %40 falan maksimumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 arada duvara falan sıkışıyorsun ya tam hesaplayamayıp. o arada kankası gelip hareket çekince pozisyonunu değiştirmek zorunda kalıyorsun falan. zaten illa her engage'lediğini öldüreceksin diye bir şey yok. öyle durumlar oluyor ki 10 saniye spawn'ın oralarda oyalasan, adam senden sonra team fight'a girdiğinde bi skill'inin cooldown'ı 1 sn olsa kâr oluyor bazen (diye avutuyorum kendimi tokmağı yiyince :() ama hakkaten en sevdiğim spawn'dan çıkmış tek rein troll'lemek. bıraksa gidip sıkıyorsun arkadan, bırakmasa takımına gidemiyor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bir E'lik bir de cekiclik caniniz var abi ama Rein ile durup Tracer'a kafa tutmak sacma tabi. Direkt charge'layip hengameye katilmaya calismak lazim. Bir de birbiriyle konusan takimda yapamazsin onu. Bizim 6 kisi oynarken takimin rein'i "ayiklasaniza su gereksizi" dedigi an cevrede kim varsa "smdsktm" moduna giriyo mesela, cok sansi olmuyo o tracer'in sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ya ille diyosun ki 3 gunluk tracerla gel agzima vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 denoyu alip gelsene bi karsiya. bisey denicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 newbie adam hangi karakterle oynasin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 hanzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 shots fired! but they missed miserably, then arrows were fired randomly and hit their marks even though they were off by an inch and a half, because hitboxes. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 soldier direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Laurelin said: hanzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) http://i.imgur.com/G0R6fFC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ulan ayıp be. 4 gold medal zarya ile oyun kazandırıyorum, herif bir kere hanzo'yu bırakıp başka pick yapmıyor ya. kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 free weekend diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 oyun arada minimize oluyo, out of sync gibi. neden yapiyo acaba bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar