xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Discord kanalına gelin SC için. https://discord.gg/0cWRx5RJNkCqBNdZ
Law Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Oyunun hiç bir paketi bende yok, sadece ilk paketi yani wings of libertiyi alsam multiplayer oyunalara girebilecekmiyim ? Giremeyceksem arkadaşla beraber yapay zekaya karşı team yapıp oynama şansımız var mı ?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 stand alone bu. sadece bunu alsan yeterli multi için. ilk iki campaign eksik olur sadece.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bi deneyim dersen, co-oplar ve terran beles starter packle yanlsı hatırlamıyosam.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 2 gundur kesintisiz oyniyorum hots un peynir kokusundan sonra mukemmel olmus bu <3 hop oturup hop kalktim, brotossun gazi bile yetiyor ya :D blizz 10 numara is cikarmis campaign ile, kendilerini asmislar level design konusunda :D cok iyiydi, oyunu 3 e bolduler geyigini kenara birakirsak hani almiyan kpasin sunu direk :D wol + hots toplamindan 2 kat filan iyiydi su campaign
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=HmO96Jq80dI&list=PL2CA86354E69A6700&index=12
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bookmarklarda şu dev pvz guide linkine rastladım http://www.teamliquid.net/forum/sc2-strategy/383628-protoss-versus-zerg-the-guide hey gidi, 1 haftada anca hatim etmiştim, nerde o eski pvz ler
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 var mı oynayan dün aldım tekrar başladım. değişiklikleri beğendim baya. protoss mu terran mı oynasam karar vermedim
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 500$ üstü alışveriş yapınca collector's edition bedavaya geliyordu arkadas hediye etti bana şimdi bundan önce kaç paket var almam gereken baya boş ve tırt çıktı yalnız kutusu ya
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Multi icin sadece son ek paketin yetiyo olmasi lazim campaingler icin onceki 2 oyunu da alcan wings of liberty ve heart of the swarm
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Fin said: 500$ üstü alışveriş yapınca collector's edition bedavaya geliyordu arkadas hediye etti bana şimdi bundan önce kaç paket var almam gereken baya boş ve tırt çıktı yalnız kutusu ya keyi bana hediye etsene :(
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ucuz şekilde nereden temin edebiliyoruz şimdi?
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 20 lıra ıcın almaz olaydım surdan ya 2 saatır ugrastırıolar yok foto gonder zart zurt
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bu tip siteler yapıyor tek seferlik. Kimlik + foto istiyorlar falan, beni de uğraştırmıştı mesela g2a. Ama cdkeys.com'un hiç istediğini hatırlamıyorum.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Blizzard 2005'ten beri falan uyguluyor o foto uygulamasını, bence baya etkili abi account theft konusunda. O da olmazsa telefonla hallediyosun.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 dsfsds bide kagida cdkeys.com yazip tarih falan yazdim ya. Teyallam Neyse prologdayim oyunu sevdim sanirim, ama immortala yaptiklari sey cok tatsiz olmus lan Cuce said: foto ne ya? üstünü öpücüklemi ödüyon
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Yok abi allah gibi hala bakma sen. Immortal çok sert hala.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Pati discord'a gelin madem, burada dönüyor oyun organizasyonları.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 benim net online atmaya sey degil ya, oyunu 20 gunde falan indirdim sdsfs
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bitti oyun spo Bi kere süperdi onu diyeyim, her kurusun hakkını verdi. İlk 2 campaignle cidden alakası yokmuş, baya baya guzeldi yaw. Brotoss gibi oynadık resmen, 2. campaignde zerg gibiydi zaten bunu iyi yapıo blizz. Xelnaganın fiyasko olması, 1. oyunda ogrendıgımız hıkayenın fason olması ıyı oldu, cunku taslar tam oturmuyodu xelnaga nasıl olduda protoss tan dayak yedi, neden gidip zergleri yarattı falan sacma geliodu sımdı oturdu Yalnız, 2. oyunda golden armadaya bocek salıyodu kerrıgan, o bocek ne oldu? herhalde unuttular onu hıkayeye koymayı. Arbiterı ozlemısım dragoonu hiiiiç özlememişim heh. Baltalı zealot olayı sufer, kımın aklına geldıyse ww atan zealot helal olsunsdsfs. Fenixte guzel olmus ama kontrol edemıyor olmak kotu. bide blizzde calısan teyzemden aldıgım bılgıye gore kesın gelıomus unıverse of sc. 4 ırk olcakmıs, 4. ırk kerrıagnın yarattıkları ıste.
Öne çıkan mesajlar