Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Reader Seçimi

bingildak

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
vulga said:

Fabrika resetli 2.el kobo'dan alayım diyorum. Kindle vs. karşılaştırmaları okumak çok zor geliyo şu anda.

Bilgisi olan varsa kobo'da;

1) Instapaper 'ı kullanabiliyor muyuz?
2) kelimeye basılı tutunca sözlükten aratma şeysi var mı?
3) highlight etme not ekleme falan var mı?
4) batarya ne kadar gidiyo?
5) bir de tr deki reklamları olan -calibro muydu- o marka mı kobo mu daha iyi?

1 - Pocket kullaniyor.
2 - Var.
3 - Var
4 - Iki normal roman goturur.
5 - Kobo.

Kobo'nun ustun yani digerlerine ozellestirilebilirligi. Bir de typographic olarak daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Calibro'nun kitaplarini almayin, onu diyeyim ben. Ben aldim ve pisman oldum; download edemiyorsum Babil.com kitaplarini, sadece Calibro'da okunuyorlar.

Onun disinda Türkce kitap icin Meritokrasi gibi korsan olusumlar disinda pek zenginlik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

vulga said:

Fabrika resetli 2.el kobo'dan alayım diyorum. Kindle vs. karşılaştırmaları okumak çok zor geliyo şu anda.

Bilgisi olan varsa kobo'da;

1) Instapaper 'ı kullanabiliyor muyuz?
2) kelimeye basılı tutunca sözlükten aratma şeysi var mı?
3) highlight etme not ekleme falan var mı?
4) batarya ne kadar gidiyo?
5) bir de tr deki reklamları olan -calibro muydu- o marka mı kobo mu daha iyi?

cihaz bugun elime ulasti. kitap atmayi cozmeye calisiyorum simdi. store'da paralilar var da pc'den atmayi bulucam. ilk ereader deneyimim olacak ebook'larla ilgili 3-5 site yazarsaniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

kindle'a duokan yükledim. süper oldu, tavsiye ederim.
- ekrankoruyucu resimlerini istediğiniz gibi belirliyor, kendi resimlerinizi koyabiliyorsunuz
- font konusu tamamen serbest kalıyor, direk font dosyasını atabiliyorsunuz içine
- türkçe veya bir başka dile çevirmek mümkün
- wireless network içinde ftp üzerinden kitap atabiliyorsunuz

amazondan da tamamen bağımsız hale gelmiş oluyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

meritokrasi kitap ıhtıyacını karsılar,divxplanet forumlarında kobo glo baslıgı var,orası da her turlu gereken guide ı saglar

meritokrasi dediginiz burasi mi cok az kitap var burda :/

dana22 said:

abi cozecek birsey yok..kabloyu tak cihaza usb sini de internete bagli bilgisayara tak..kendi taniyacak acilacak birseyler aktive edecek..sonra bilgisayarda hd gibi koboyu goreceksin..bilgisayarda ne varsa oraya gonder iste..

ya oyleymis de ben beceremeyince farkli yontemleri deneyeyim dedim iphone app ini indirdim sonra epub bi kitabi iphone app inde actim sync dedim yine gitmedi koboya. iphone'da collection yarattigimda sync ile ismi koboda gozukuyor ama epub gozukmedi. dedim lisans falan bir engel mi koymuslar. adobe digital editions indirdim laptopa ama zaten baglantiyi yapamadigim icin gormedi koboyu.

sorun su: koboyu kabloyla laptopa bagliyorum su hatayi veriyor:

"You need to format the disk in drive G: before you can use it
Do you want to format it?
Format Disk - Cancel"

iki laptopta da ayni hatayi verdi. cancel desem gormuyor koboyu formatla deyince de formatlayamiyor. cihaz izin vermedi gibi bir hata veriyor. internette arattim birkac kisi ayni hatayla karsilasmis firmware guncellemisler falan. benim cihazin firmware i en gunceli zaten. kafayi yicem saticiya mesaj attim durumu

edit: sadece store dan indirebiliyorum. orada da satin almak gerekiyor hep. free buldum test amacli ama free ler hep dandik tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...