Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 vulga said: Fabrika resetli 2.el kobo'dan alayım diyorum. Kindle vs. karşılaştırmaları okumak çok zor geliyo şu anda. Bilgisi olan varsa kobo'da; 1) Instapaper 'ı kullanabiliyor muyuz? 2) kelimeye basılı tutunca sözlükten aratma şeysi var mı? 3) highlight etme not ekleme falan var mı? 4) batarya ne kadar gidiyo? 5) bir de tr deki reklamları olan -calibro muydu- o marka mı kobo mu daha iyi? 1 - Pocket kullaniyor. 2 - Var. 3 - Var 4 - Iki normal roman goturur. 5 - Kobo. Kobo'nun ustun yani digerlerine ozellestirilebilirligi. Bir de typographic olarak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Ne olursa olsun isiksiz almayin, kiyin paraya. Isik bildiginiz LCD isigi gibi degil, cihada ustten ve yandan geliyor, gozu rahatsiz etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Cevap için teşekkürler gerge. Pocket yerine instapaper olaymış daha iyiymiş de o kadar önemli değil taşırız pocket'a artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lS7Ph72AVuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Acilmamis kutusunda kindle paperwhite satabilirim isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bu vidyo iyi olmus: http://www.youtube.com/watch?v=iesPosI0tBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 paperwhite kindle ben kullandım çok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bende kullanıyorum paper white ve çok memnunum. Başka marka kullanmadım hep keindle kullandım gayet keyfim yerinde. Bu arada Türkçe yeni e-kitapları falan bulabileceğimiz :P bir site veya link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Sesli kitapta güzel olurdu aslında yolda falan, Amazonda tonla var ama Türkçe olarak anca görme engellilere özel var TRde, çok az parayla satılan var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Calibro'nun kitaplarini almayin, onu diyeyim ben. Ben aldim ve pisman oldum; download edemiyorsum Babil.com kitaplarini, sadece Calibro'da okunuyorlar. Onun disinda Türkce kitap icin Meritokrasi gibi korsan olusumlar disinda pek zenginlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben de aportta arsiv bekliyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Meritokrasi iyi baya ama onun dışında da bi kaç tane güzel paylaşım var. yandex ve google'da arayınca bulunuyor kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 stephen king shining mobi versiyonu olan var mı? ya da güzel bir kitap arşivi bulabilceğim site? yandexlerin çoğu patlamış bir tanesi kalmış onda da hep PDF var,dönüştürnce bile çok çirkin oluyor yazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 280tl'ye kindle paperwhite satıyorum, 0km. burdan da yazıyım başlığı görmüşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Fiyat gittikçe düşüyor,gloları bu forum 250 ye almışken 280 pahalı.240 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 290 yazmışım diğer tarafa, buraya yanlış olmuş da neyse geçti artık.. baltaların üstüne düşürmüştüm 1 kere fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 daha dusureceksen vurmaya devam ederiz sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yok :) iyi bu fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 vulga said: Fabrika resetli 2.el kobo'dan alayım diyorum. Kindle vs. karşılaştırmaları okumak çok zor geliyo şu anda. Bilgisi olan varsa kobo'da; 1) Instapaper 'ı kullanabiliyor muyuz? 2) kelimeye basılı tutunca sözlükten aratma şeysi var mı? 3) highlight etme not ekleme falan var mı? 4) batarya ne kadar gidiyo? 5) bir de tr deki reklamları olan -calibro muydu- o marka mı kobo mu daha iyi? cihaz bugun elime ulasti. kitap atmayi cozmeye calisiyorum simdi. store'da paralilar var da pc'den atmayi bulucam. ilk ereader deneyimim olacak ebook'larla ilgili 3-5 site yazarsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 meritokrasi kitap ıhtıyacını karsılar,divxplanet forumlarında kobo glo baslıgı var,orası da her turlu gereken guide ı saglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi cozecek birsey yok..kabloyu tak cihaza usb sini de internete bagli bilgisayara tak..kendi taniyacak acilacak birseyler aktive edecek..sonra bilgisayarda hd gibi koboyu goreceksin..bilgisayarda ne varsa oraya gonder iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kindle'a duokan yükledim. süper oldu, tavsiye ederim. - ekrankoruyucu resimlerini istediğiniz gibi belirliyor, kendi resimlerinizi koyabiliyorsunuz - font konusu tamamen serbest kalıyor, direk font dosyasını atabiliyorsunuz içine - türkçe veya bir başka dile çevirmek mümkün - wireless network içinde ftp üzerinden kitap atabiliyorsunuz amazondan da tamamen bağımsız hale gelmiş oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 miyaw33 said: meritokrasi kitap ıhtıyacını karsılar,divxplanet forumlarında kobo glo baslıgı var,orası da her turlu gereken guide ı saglar meritokrasi dediginiz burasi mi cok az kitap var burda :/ dana22 said: abi cozecek birsey yok..kabloyu tak cihaza usb sini de internete bagli bilgisayara tak..kendi taniyacak acilacak birseyler aktive edecek..sonra bilgisayarda hd gibi koboyu goreceksin..bilgisayarda ne varsa oraya gonder iste.. ya oyleymis de ben beceremeyince farkli yontemleri deneyeyim dedim iphone app ini indirdim sonra epub bi kitabi iphone app inde actim sync dedim yine gitmedi koboya. iphone'da collection yarattigimda sync ile ismi koboda gozukuyor ama epub gozukmedi. dedim lisans falan bir engel mi koymuslar. adobe digital editions indirdim laptopa ama zaten baglantiyi yapamadigim icin gormedi koboyu. sorun su: koboyu kabloyla laptopa bagliyorum su hatayi veriyor: "You need to format the disk in drive G: before you can use it Do you want to format it? Format Disk - Cancel" iki laptopta da ayni hatayi verdi. cancel desem gormuyor koboyu formatla deyince de formatlayamiyor. cihaz izin vermedi gibi bir hata veriyor. internette arattim birkac kisi ayni hatayla karsilasmis firmware guncellemisler falan. benim cihazin firmware i en gunceli zaten. kafayi yicem saticiya mesaj attim durumu edit: sadece store dan indirebiliyorum. orada da satin almak gerekiyor hep. free buldum test amacli ama free ler hep dandik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 iphone = drm..yani koruyucu gibi dusun..koboya gondermek icin vs drm removal tool diye birseyler var onu kullanmalisin once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 meritrokrasi de torrent gibi dusun..birbirimizin bilgisayarina baglanip ortak bir klasorun icerini dagitiyor ..su anda 2.53 gb kitap var epub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar