di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kas orani %30-35 arasinda degisen biri olaraktan ne yaptiysam 100 kilonun altina dusememistim. Spormus yuzmekmis diyetmis bi halta yaramamisti. En son doktorlardan biri killandi, insulin direncine bakalim dedi, sonuc olarak insulin direncim cikti. Haliyle performansi yerlerde surunen bir metebolizmaya sahip olmusum haberim yokmus. Simdi ilac kullanmaya basladim, 1 sene boyunca kullanacakmisim, anca o kadar surede kiriliyomus bu insulin direnci ama ben tatilde + tatilden dondugumden beri danalar gibi yememe ragmen gram gram eksiliyorum her gun. Diyecegim o ki varsa benzer bi durumunuz, killaniyosaniz ulan niye gitmiyo benim yaglar diye gidip bi baktirin. Diabetle alakali biseyler cikma olasiligi gayet yuksek. edit : ha bi de diyet herseyi biraktim. light yicekmis, zero icecekmis falan yok hayatimda. aspartam almiyorum, daha mutluyum daha mesudum. bugunden itibaren de kafeini kesiyorum, haftaya o bagimliliktan da kurtulmus olcam insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Gecmis olsun, bulmussun en azindan gec de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ne doktoruna gidiyoruz bunun için dahiliye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Endokrinoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 di said: Kas orani %30-35 arasinda degisen biri olaraktan ne yaptiysam 100 kilonun altina dusememistim. Spormus yuzmekmis diyetmis bi halta yaramamisti. En son doktorlardan biri killandi, insulin direncine bakalim dedi, sonuc olarak insulin direncim cikti. Haliyle performansi yerlerde surunen bir metebolizmaya sahip olmusum haberim yokmus. Simdi ilac kullanmaya basladim, 1 sene boyunca kullanacakmisim, anca o kadar surede kiriliyomus bu insulin direnci ama ben tatilde + tatilden dondugumden beri danalar gibi yememe ragmen gram gram eksiliyorum her gun. Diyecegim o ki varsa benzer bi durumunuz, killaniyosaniz ulan niye gitmiyo benim yaglar diye gidip bi baktirin. Diabetle alakali biseyler cikma olasiligi gayet yuksek. edit : ha bi de diyet herseyi biraktim. light yicekmis, zero icecekmis falan yok hayatimda. aspartam almiyorum, daha mutluyum daha mesudum. bugunden itibaren de kafeini kesiyorum, haftaya o bagimliliktan da kurtulmus olcam insallah. Glifor mu basladin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 matofin iyi o iş için. yemekten sonra 1 tane oglen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bright said: Glifor mu basladin ? Yep. Sabahlari yarim yarim aliyorum simdilik. Pazartesiden itibaren sabah aksam, 2-3 ay sonra da bi daha bi test yaptirip bakcam durum ne diye, ona gore doz ayarlanicak. Bu arada ilac adi verdik ama kafaniza gore ya tutarsa diye baslamayin zira etken maddesi vucutta biriktiginde %50 ihtimalle oluyosunuz. Olmezseniz surunuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1 dozdan 2'ye cikarma direk, 3x yarima (bi bucuk) cikar once sonra 2x tama cikarsin. Ha sen direk yarim doz mu basladin, ei dusukmus insulin direnci o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bi şey sorayım o zaman; spor işe yaramadı demişsin de, bu spor yaptığın süre boyunca ne kadar bacak çalıştın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 E bacagi kullanmadan yuzemiyosun ? =P Hayatimin yarisi bisiklet surmekle gecti benim, haliyle en kasli yerim bacaklarimdir heralde. Cikarip birinin ustune atsam adam oldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben de 1 sene kadar diyet yaptım + glukofen kullandım. sonra bırakmıştım. bak aklıma geldi günde yarım yarım alıyordum ben devam edeyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 hahaha abi inanılmaz bir şey doktorlar hemen gelmiş ilaç tavsiyeleri, kullanım tavsiyeleri dökülmüş. adam doktora gitmiş arkadaşlar doktor ilacı vermiş nasıl kullanacağını söylemiş siz neden tavsiyede bulunuyorsunuz, ilginç misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Aynı durum, aynı ilaç, aynı kullanım dozajı. Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bright said: 1 dozdan 2'ye cikarma direk, 3x yarima (bi bucuk) cikar once sonra 2x tama cikarsin. Ha sen direk yarim doz mu basladin, ei dusukmus insulin direnci o zaman Yok yok, seker hastasi olmadim ama kiyisindan dondum, o yuzden o kadar ihtiyacim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 insülin ve leptin dirençleri bacak kası öncülüğünde oluşuyor diye biliyorum da ondan sordum. belki başka sebepleri de vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ayni durum, ayni ilaci kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ahah bu insulin direnci sismanlarin yeni bahanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kaede said: ahah bu insulin direnci sismanlarin yeni bahanesi Birgun gelir herkesden az yiyip herkesden sisman oldugunu farkedince gorusuruz dsfsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 he öyle bahane tamamen. inşallah insülin direnci geliştirir vücudun da sonra konuşuruz edit: ben total bahtsızım zaten. dedem sirozdan vefaat etti, babam tip1 (iğne vs kullanan tip1 miydi) şeker hastası, genetik olarak gg benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 1.75 boy 85 kilo yillardir universiteye 60 kilo baslamistim simdi 30 yasindayim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 valla gencler ne varsa genlerinizde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 INSULIN DIRENCIMI MI KONTROL ETTIRSEM ACABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kaede. insülin direnci tak diye oluo ortaya çıkıo zaten. senelerce 74 ün üstüne çıkamadım hayvan gibi yiyip içip oturarak, sonra bir anda fırladı 10 kilo yukarı. bir kaç sene sonra bir 5 daha fırladı. doktor da ilaç + diyet + spor olmazsa vücut bir yerde direnecek dedi. malesef senin dalga geçtiğin kadar basit bişey değil bu olay edit: mesela bende şu da var. açlık kan şekeri 80 (düşük bayağı), yemek yediğimde 90 100 olması beklenirken 70 e düşüo benim. saçma salak uykum gelio fln yemek sonrası. onun da ilacı o durumlarda şekerli bişeyler yemek. iyice kısır döngü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Zombi apocalypse patladığında ilk sizler ölüceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o zaman kesjn bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar