bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 quantity =/= quality amaç fazla hit alıp reklam geliri elde etmekse olay çok başka boyutlara gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ama tr için malesef quantity > quality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 whattsapp de durum kısmına "okuyorum ama cevap yazamıyorum" diye yazmak varken.. ne bilim insanlar boşu boşuna dram yapıyor, dram yapacak olan kullanmasın sms e dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BabacumMostors said: "okuyorum ama cevap yazamıyorum" ahhaha çok naif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BabacumMostors said: whattsapp de durum kısmına "okuyorum ama cevap yazamıyorum" diye yazmak varken.. ne bilim insanlar boşu boşuna dram yapıyor, dram yapacak olan kullanmasın sms e dönsün sence bu "niye yazamıyormuşsun? çok mu önemli işin var? kimlesin de yazamıyorsun?" sorularını dodgelar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dodgelayamıyorsa o kişiyi dodgelayın abi yani çekilir şey değil zaten şurada toplasan kaç yıl yaşıyoruz onun ne kadarı kaliteli oluyor yada komple whattsapp kullanılmasın, alternatif iletişim yöntemleri var diğer anlık mesajlaşma programları gibi hoş ben whattsapp ın nasıl bu kadar büyüdüğünü de anlamadım, hangout, msn hatta icq yeterli programlardı, metin yazıyorsun metin alıyorsun görsel desen onu da yollayabiliyorsun, dosya desen e-maille yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BabacumMostors said: okuyorum ama cevap yazamıyorum sen yakin zamanda bosanmistin dimi http://i.imgur.com/9z7CFQZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BabacumMostors said: dodgelayamıyorsa o kişiyi dodgelayın abi yani çekilir şey değil zaten şurada toplasan kaç yıl yaşıyoruz onun ne kadarı kaliteli oluyor yada komple whattsapp kullanılmasın, alternatif iletişim yöntemleri var diğer anlık mesajlaşma programları gibi hoş ben whattsapp ın nasıl bu kadar büyüdüğünü de anlamadım, hangout, msn hatta icq yeterli programlardı, metin yazıyorsun metin alıyorsun görsel desen onu da yollayabiliyorsun, dosya desen e-maille yolla msn fln bilgisayar gerektirio. ayrıca whatsapp da gir tuvalete odana fln, yaz mesajı, sil konuşmayı çık geri no evidence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: escape said: Lasr seeni kapatan kızı anlarım, kız sonuçta ne yapsa yeridir, şekil şukullarına akıl erdiremezsin duyguları yüzünden adam öldürürler.... Ama şu last seen kapatma olayını erkek adam yapmaz be kardeşim. Adam olun az lan, neyse o olacaksın. Şu saatte online oldum olmadım çıkmadım kimse görmesin vs... Bu ne lan? Okuduysan kıvırma "işim vardı cevap yazamadım" dersin delikanlı gibi. Bende sorun şu oluo şu an için, "Yine gece 2 ye kadar oyun oynayıp geç yatmışsın" diye bir serzeniş sdakdşa Yalan soylemeye de gerek yok abi İliskide yalansiz olacaksin Yalansiz seviyeli iliski isteyen kizlar pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: BabacumMostors said: dodgelayamıyorsa o kişiyi dodgelayın abi yani çekilir şey değil zaten şurada toplasan kaç yıl yaşıyoruz onun ne kadarı kaliteli oluyor yada komple whattsapp kullanılmasın, alternatif iletişim yöntemleri var diğer anlık mesajlaşma programları gibi hoş ben whattsapp ın nasıl bu kadar büyüdüğünü de anlamadım, hangout, msn hatta icq yeterli programlardı, metin yazıyorsun metin alıyorsun görsel desen onu da yollayabiliyorsun, dosya desen e-maille yolla msn fln bilgisayar gerektirio. ayrıca whatsapp da gir tuvalete odana fln, yaz mesajı, sil konuşmayı çık geri no evidence haaaaaaa ne bilim böyle bir ihtiyacım hiç olmadı ki, hiç hayatımda mesajı görmüşsün cevap vermemişsin gibi bir tepkiyle karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BabacumMostors said: dodgelayamıyorsa o kişiyi dodgelayın abi yani çekilir şey değil zaten şurada toplasan kaç yıl yaşıyoruz onun ne kadarı kaliteli oluyor hayat o kadar kolay değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Söylendi mi bilmiyorum ama mesaj gelince interneti kapat. Mesaji oku. Watsappi kapat interneti aç. Büyük eziyet ama sonuç alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 paticik gibi bir yerde bile 2 tık'ın mesajın okunduğunu zanneden mallar varmış lan. üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 push notification geliyor ya oradan takip edin bir sıkıntı olmuyor iosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: ama tr için malesef quantity > quality tr için wtf is quality? esamesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Madcat said: paticik gibi bir yerde bile 2 tık'ın mesajın okunduğunu zanneden mallar varmış lan. üzüldüm resmen. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Biyik said: Dworgian said: ama tr için malesef quantity > quality tr için wtf is quality? esamesi yok. e yani işte tek tük arada sırada şansa bala denk gelinebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 BabacumMostors said: haaaaaaa ne bilim böyle bir ihtiyacım hiç olmadı ki, hiç hayatımda mesajı görmüşsün cevap vermemişsin gibi bir tepkiyle karşılaşmadım ben de zaten "mesajıma cevap atmadın (sms oluo bu)" tribinden terk im. ben evlendim, sonra yürüdü facebook, whatsapp vs. Ha dedim dimi, whatsapp ın abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Madcat said: paticik gibi bir yerde bile 2 tık'ın mesajın okunduğunu zanneden mallar varmış lan. üzüldüm resmen. Yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ya abi burda aggro çekeceğim ben. saksı mıyım abi? özellikle flört dönemi için falan yazıyorum bunu. eğer seni kaale alıp, değer verip soru soruyorsam, bir şey ima ediyorsam. o cevap verilecek. AŞKM CİGL ÖLMŞ TÜH. yazsaydım bakar görür irrelevant derdin cevap vermezdin. ama!!? hallettin mi? biti mi? gibi durum bildirgeçlerine cevap vermemek kaale almamak oluyor. ki en nefret ettiğim şeydir. güzel güzel anlat de ki yalnız kalayım lan bi dur daraldım de. ikimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama de. bak sana demiştim yine darlıyon hırto de. ama de bir şey ÖKÜZ. kalmasın o iki tikte. sen pff hmm falan derken biletini kesiverirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 katılıyorum ren karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 adamlar update yapip geri cekmisler olayi sdffgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Geri cekerlerse en adi srfszlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 iyiydi lan karı kıza trip atıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Seele said: adamlar update yapip geri cekmisler olayi sdffgfg. nasıl ya, kalktı mı mavi tikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar