Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

whatsapp stalk

Seele

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

whattsapp de durum kısmına "okuyorum ama cevap yazamıyorum" diye yazmak varken.. ne bilim insanlar boşu boşuna dram yapıyor, dram yapacak olan kullanmasın sms e dönsün

sence bu "niye yazamıyormuşsun? çok mu önemli işin var? kimlesin de yazamıyorsun?" sorularını dodgelar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

dodgelayamıyorsa o kişiyi dodgelayın abi yani çekilir şey değil zaten şurada toplasan kaç yıl yaşıyoruz onun ne kadarı kaliteli oluyor

yada komple whattsapp kullanılmasın, alternatif iletişim yöntemleri var diğer anlık mesajlaşma programları gibi hoş ben whattsapp ın nasıl bu kadar büyüdüğünü de anlamadım, hangout, msn hatta icq yeterli programlardı, metin yazıyorsun metin alıyorsun

görsel desen onu da yollayabiliyorsun, dosya desen e-maille yolla
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

dodgelayamıyorsa o kişiyi dodgelayın abi yani çekilir şey değil zaten şurada toplasan kaç yıl yaşıyoruz onun ne kadarı kaliteli oluyor

yada komple whattsapp kullanılmasın, alternatif iletişim yöntemleri var diğer anlık mesajlaşma programları gibi hoş ben whattsapp ın nasıl bu kadar büyüdüğünü de anlamadım, hangout, msn hatta icq yeterli programlardı, metin yazıyorsun metin alıyorsun

msn fln bilgisayar gerektirio.

ayrıca whatsapp da gir tuvalete odana fln, yaz mesajı, sil konuşmayı çık geri no evidence
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

escape said:

Lasr seeni kapatan kızı anlarım, kız sonuçta ne yapsa yeridir, şekil şukullarına akıl erdiremezsin duyguları yüzünden adam öldürürler.... Ama şu last seen kapatma olayını erkek adam yapmaz be kardeşim.

Adam olun az lan, neyse o olacaksın. Şu saatte online oldum olmadım çıkmadım kimse görmesin vs... Bu ne lan? Okuduysan kıvırma "işim vardı cevap yazamadım" dersin delikanlı gibi.

Bende sorun şu oluo şu an için,

"Yine gece 2 ye kadar oyun oynayıp geç yatmışsın" diye bir serzeniş

sdakdşa

Yalan soylemeye de gerek yok abi
İliskide yalansiz olacaksin

Yalansiz seviyeli iliski isteyen kizlar pm pls
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

BabacumMostors said:

msn fln bilgisayar gerektirio.

ayrıca whatsapp da gir tuvalete odana fln, yaz mesajı, sil konuşmayı çık geri no evidence

haaaaaaa ne bilim böyle bir ihtiyacım hiç olmadı ki, hiç hayatımda mesajı görmüşsün cevap vermemişsin gibi bir tepkiyle karşılaşmadım
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

haaaaaaa ne bilim böyle bir ihtiyacım hiç olmadı ki, hiç hayatımda mesajı görmüşsün cevap vermemişsin gibi bir tepkiyle karşılaşmadım

ben de zaten "mesajıma cevap atmadın (sms oluo bu)" tribinden terk im. ben evlendim, sonra yürüdü facebook, whatsapp vs.

Ha dedim dimi, whatsapp ın abv
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi burda aggro çekeceğim ben.

saksı mıyım abi?
özellikle flört dönemi için falan yazıyorum bunu.
eğer seni kaale alıp, değer verip soru soruyorsam, bir şey ima ediyorsam.
o cevap verilecek.
AŞKM CİGL ÖLMŞ TÜH.
yazsaydım bakar görür irrelevant derdin cevap vermezdin.
ama!!?
hallettin mi? biti mi? gibi durum bildirgeçlerine cevap vermemek kaale almamak oluyor.
ki en nefret ettiğim şeydir.

güzel güzel anlat de ki yalnız kalayım lan bi dur daraldım de.
ikimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama de.
bak sana demiştim yine darlıyon hırto de.
ama de bir şey ÖKÜZ.
kalmasın o iki tikte.
sen pff hmm falan derken biletini kesiverirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...