WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ayfonda ikinci tik okundu demekmiş androidde mesaj sunucudan alıcıya iletildi demek amma uzattınız arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 valla ben last seen'i bile kapatamıyorum ki hatun yuzunden. kapatsam bi araba laf, onla mı ugrasıcam. cevap veremedigim zamanlar oluyo zaten o da anlıyo isim gucum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 WaNTeD said: ayfonda ikinci tik okundu demekmiş androidde mesaj sunucudan alıcıya iletildi demek amma uzattınız arkadaş ya hayır öyle değil iphoneda 2 ayarı var karşı tarafın ayarına göre bazen çift tik okundu anlamına gelebiliyor bazen de gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Valla ben bildigimi soyledim, isterseniz siz ios'da ikinci tikin okundu bilgisi oldugunu inanmaya devam edebilirsiniz. Zorla inandıracak degilim. Fistan'ın dedigi gibi preview seceneginde degisiklik olabilir, onu bilmiyorum ama sene olmus 2014 kapatın preview'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bana vatsaptan mesaj atan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 aga cift tik sorun degil. mavi kesin okudu. o gözler o mesaji okudu demek. argümentin kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hay ak. zeki müren de artık bizi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 erkek olun lan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 stalk la ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hayır mavi işarete ne gerek vardı anlamadım neden erkekler sürekli örseleniyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 whatsapp ne abi zaten, ışığı gören geliyor. imessage kullanmayan kızla flörte bile girmiyorum, kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 büyük adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 internet üzerinde benim gözümde çok cool bir adam oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://i.imgur.com/gRAdkjO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 HAHAHAHAHHAHAHAHAHA OFFFFFF ÇOĞİYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 aquila said: Bana vatsaptan mesaj atan yok. numaranı vermiyorsun ki komikli şakalı mesaj göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Feamer said: http://i.imgur.com/gRAdkjO.jpg hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Feamer said: http://i.imgur.com/gRAdkjO.jpg asdsdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hahahaha sen mi yaptin bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 akıllı telefon kullanıp stalklanmadığını sanmak bunu 2014'te söylemek bunu internette yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bunu kendin yaptıysan twitter'da yürütsene, yardırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Amk son görülme zamanımı binbir güçlükle / bahaneyle kapattım bir de bu çıktı şimdi. Mark züküberg feminist galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bana diyorsanız, yok ben yapmadım tesadüf oldu görmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Eski version kullanırsanız Göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar