Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 biri evlenir çocuğu olur araba alır, ev alır bilmem ne hayırlı olsun babnında altın hediye vs. toplanıyor ya da alan kişi veriyor bunlara katılmak caiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 yakın zamanda dönüşü olmayacaksa sana katılma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Borcam tak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 araba aldım baklavayı mutfakta bulabilirsiniz demişse veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 maaş alan insanar onlardan çok daha fazla yardıma ihtiyacı olan kişiler ver ya al gülüm ver gülüm olayı mantıklı gelmiyor adam evli çocuğu oldu diye veriyon o sen evlenirsne veriyor çocuğu sünnet olmuş, 2. çocuk bilmem ne büyük müdüre kaptırdım para zaten çömezliğe denk geldi adam 3x maaş alıyor bir de altn taktik var beynime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Doğum günü pastalarına bile koal olmam, ama yememde. Şirket kahvaltılarına simit getiriodum bir ara sonra ondanda vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 maaş işlemini yapan yer sandık gibi bir şey kurmuş her personelin maaşından 7 lira gibi cüzi bir rakam kesiliyor. örneğin biri evlendi, o sandıktan altın vs. alınıyor. para toplayanlara da para verilmiyor. isteyen veriyor tabi o ayrı ama kimse neden vermedin diyemiyor çünkü sandık var. en mantıklısı da bu bence. sosyal dayanışmaysa sosyal dayanışma, geliri gideri kalem kalem tutuluyor yolsuzluk da yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 reampage said: Doğum günü pastalarına bile koal olmam, ama yememde. Şirket kahvaltılarına simit getiriodum bir ara sonra ondanda vazgeçtim. çıkıntımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 60 kişilik bi merkez ofiste çalışıyorum 2 arkadaşımızın çocuğu oldu ikisinede 1 tam-1 yarım altın taktık topluca ama bunu sadece bizim departman yaptı yani 25-30 kişilik bi grup Birkaç ay sonrada ben evlendim düğünden önce zarf verdiler içinde 2700 lira vardı , duruma göre değişiyo katılıp katılmaman ben mesela bana yardım edenlerin isimlerini biliyorum bunun dışındakilerin bi olayı olsa kesinlikle iplemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 O şirket içi insanlarla olan diyaloğuna ve ne kadar samimi olduğuna bakıyor aslında. Ben iş arkadaşlarıma elimden geldiğince destek oluyorum. 6 ay önce babama akciğer kanseri teşhisi konulduğunda ve masraflar deli gibi arttığında organize olup aralarında toplamışlar bir ~9k. Nasıl iyi geldi anlatamam. Çok şükür tedavi sürecinde ciğerin 3/4'ü gitti ama başarıyla bitirdik pisliği. Tedavi sonucu elimize geldiğinde bir eğlence düzenledik. Ben karşılamayı düşünüyordum ama elimi cebime attırmadılar yine. Bu bizim şirkete özel tabi. Her şirkette böyle olacak bir durum değil. Ama ortalama iyi insanlardan oluşuyorsa gözünüz kapalı girişin bu tip işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 GenjuroXXX said: Birkaç ay sonrada ben evlendim düğünden önce zarf verdiler içinde 2700 lira vardı , duruma göre değişiyo katılıp katılmaman ben mesela bana yardım edenlerin isimlerini biliyorum bunun dışındakilerin bi olayı olsa kesinlikle iplemem :) sorun burada zaten ben isim listesi tutmak/vermek istemiyorum içimden gelirse veriyorum verdikleriminden de geri gelsin diye bir beklentim olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Rerore said: sorun burada zaten ben isim listesi tutmak/vermek istemiyorum içimden gelirse veriyorum verdikleriminden de geri gelsin diye bir beklentim olmuyor O zaman kişiyle olan samimiyetine , arkadaşlık bağına bakacaksın yapıcak bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bi imamizer'ın yorumunu almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 donanım haber bu başlığı beğendi (tu) 98 metre kare 6 çalışanlı turizm ofisi kokmuş buram buram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Gerçekten tercümanlık bürosu stajyeri sanıyorum buradaki bazı insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Turk firmalarinda ana/baba olma, evlilik filan hadi bi derece ama dogum gununde para toplanmasi olayina fitil oluyorum. Cunku herkesin dogum gununu kutlanmiyor. Mutlaka bir adaletsizlik oluyor. Genel mudurun sekterinin gelip genel mudur icin para toplamasi, vs. Yabancilarda genelde evlenen, cocugu olan, dogum gununu olan borek, corek, pasta getiriyor. Oturup yiyoruz, tebrik ediyoruz, vs.. Ne para toplama derdi var ne bisi. Bir tek isten ayrilana hediye alma rituelimiz var. O kadar da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Genel müdür için para toplayan şirket yine sanıyorum ki tercümanlık bürosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHA edit: büyük yazmayı tercih ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 e tamam gencler o zaman siz ustune para isteyin dugun filan olursa onunu kesin arabanin arkasindan tugla filan atin..para vermezse damati araba arkasinda surukleyin .. hay ..nasil kafalarla neleri dejenere ediyorsunuz..sonra diyanet fetva hattina sorarsiniz metresim var ona zekat versem kabul olur mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ben vermiyorum xD sadece inner circle, ekip içinde yapıyoruz. Diğer departmanlardakiler için de toplu mail geliyor, how about no diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kurumsal kültüre karşı gelmek baya yanlış bir hareket abi, 1. köprü gibi tıkarlar önünü yönetici pozisyonuna geçmen söz konusu olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Pozisyon verilmez, alınır. Şimdi çekilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Xaenin said: Gerçekten tercümanlık bürosu stajyeri sanıyorum buradaki bazı insanları. sanane lan issiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 al gülüm ver gülüm oluyor, bir tek ben evlendiğimde çeyrek veren (ki beklemiyordum hani verilmemesi daha iyi bence) iş arkadaşımın oğlu sünnet olunca iade-i çeyrek yaptım doğum günlerinde içecek pasta falan derdimiz yok şirket karşılıyor para toplamak yerine isteyen gidip kendi veriyor gönlünden ne koparsa, ha en son evlenen çiftimiz oldu nerden çıktıysa bizim müdür para toplayalım dedi, bi 30 tl gönderdim "benden bu kadar çıkıyor hacılar zam yapın" dedim ahahah az çok bir şey vermek isteyen olursa alsın hesap numarasını hesaba göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar