Promenader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Kulaginda sedef olan bi arkadasa verdim kulakliklari, lastikleri cikarip kirlilerden birinin cebine koyup yikasam gg no re olur muyum yoksa alkolle falan temizlememe gerek var mi
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Hatta; http://www.sedefhastaliginason.com/sedef-hastaligi-bulasicimidir.html http://www.psoriasis.org/about-psoriasis/faqs
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Civcivhead said: Sedef bulaşıcı değildir. that's what they want you to think
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ama asla rahat uyuyamayacaksin..gece ruyalarina girecek..
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Sedef akıllı kızdır öyle uluorta öbüşmez
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 abi korunun diye boşuna söylemiyor uzmanlar
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Az gideyim dedim hemen pic etmissiniz. Eve gideyim alkolle yikayip oyle kullanirim artik.
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Promenader said: Kulaginda sedef olan bi arkadasa verdim kulakliklari, lastikleri cikarip kirlilerden birinin cebine koyup yikasam gg no re olur muyum yoksa alkolle falan temizlememe gerek var mi sedef gecmez ama seninde icin rahat etmez saf alkolle sil kurut bi daha sil en azindan icin rahat etsin
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kulaklıklara prezervatif geçirip tak kulağına. bişicik olmaz.
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 SenariouS said: Promenader said: Kulaginda sedef olan bi arkadasa verdim kulakliklari, lastikleri cikarip kirlilerden birinin cebine koyup yikasam gg no re olur muyum yoksa alkolle falan temizlememe gerek var mi sedef gecmez ama seninde icin rahat etmez saf alkolle sil kurut bi daha sil en azindan icin rahat etsin kolonyayla sildim ama sag taraf tikandi biraz.
Öne çıkan mesajlar