senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 daha yeni 35 verdim ben hamburgere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 25 liraya ben karıya giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Abi gir işi burger yapmak olan(fast foodçu değil) kalbur üstü bir yere. 20 tl'yi sırf burger'e veriyorsun. Daha bir şey içecen belki yanına patates almak isteyeceksin belki salata. Simitin(izmir pun) İstanbul ve İzmir'de aynı fiyatta olması İstanbul'da herhangi bir kalemde çok daha fazla harcama yaptığın gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 senko said: daha yeni 35 verdim ben hamburgere işte abi istanbul bizi böyle yakalıyor hahaha nusretten 2 kişi burger söylüyoruz 60 tl gidiyor hatta 70 tl'i geçiyor lan ne 60'ı böyle salak bir harcama olabilir mi? ama bir kere tadına vardın mı mc donalds'a dönemiyoruz, para var harcıyoruz izmirde olsak yolda önümüze çıksa çıksa boyoz çıkar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hepiniz kendi ağzınızla söylüyorsunuz. harcamayı SİZ yapıyorsunuz, sanki zorla size yaptırıyorlar. ayrıca eklemişsiniz para var huzur var. e izmir'de ne para var ne huzur. olmayan şeyi zaten alacak para yok. emekli teyzeler, amcalar gibi yaşanıyor bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Llama said: 25 liraya ben karıya giderim Tepecik zamlandı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 RamsesII said: Llama said: 25 liraya ben karıya giderim Tepecik zamlandı abi orada vergi veriyorsun işim olmaz vergi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Izmirde is var is var haci Ege kimya muhendisligi mezunu arkadas philip morris e girdi 10k++ aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 her gün torbalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben 5k alıyorum havuzlu sitede oturuyorum yazları alaçatıdayım yemeklerimi kendi restoranımda yiyorum. İzmir cogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Guzel hamburger burda 20 lira lan patates ve icecek ile. etten anlamiyonuz suranin hamborgeri guzel diye geziyonuz. dekorasyona soslara check-in lere para veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yazin gelicem o guzel hamburgerleri bulamazsam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Biyik said: hepiniz kendi ağzınızla söylüyorsunuz. harcamayı SİZ yapıyorsunuz, sanki zorla size yaptırıyorlar. Kimse sana İstanbul'da harcamayı biz değil bizim yerimize başkası yapıyor veya zorla para ödüyoruz demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 çünkü izmirde nessa var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://i.imgur.com/cP5oCA6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Redeagle said: Biyik said: hepiniz kendi ağzınızla söylüyorsunuz. harcamayı SİZ yapıyorsunuz, sanki zorla size yaptırıyorlar. Kimse sana İstanbul'da harcamayı biz değil bizim yerimize başkası yapıyor veya zorla para ödüyoruz demedi. istanbul'daki seçenekler öyle çok ki harcama yapmadan duramıyoruz iması var oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Llama said: 25 liraya ben karıya giderim NERDE GİTTİN!! O paraya Antepte kamyoncular Suriyeli mikiyor anca, İzmirde olamaz o fiyat imkan ihtimal yohh! ben o parayı çuklata veriyom lan eskorta hediye diye vayak asffdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Eskorta hediye çikolata? Wha..? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 tatar'ı birine benzetiyordum buldum yetkin gülmen'in bir karakterine, şimdi söylemiyim ayıp olur ama buradan hatırlayan hatırlar: https://static.visplash.com/i/ayi-oglu-ayi-ijd5-145x110.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ahahahah. haldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 wastyrx said: Eskorta hediye çikolata? Wha..? O_o Seviniyor, baştan savmıyorlar ondan ötürü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: NERDE GİTTİN!! O paraya Antepte kamyoncular Suriyeli mikiyor anca, İzmirde olamaz o fiyat imkan ihtimal yohh! ben o parayı çuklata veriyom lan eskorta hediye diye vayak asffdfg 1888 kapı giriş ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Tuvalette sevisiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 quixef said: Izmirde is var is var haci Ege kimya muhendisligi mezunu arkadas philip morris e girdi 10k++ aliyo onun adı neymiş hele bi sen söyle, bende aynı yerden mezunum. Sıkıp durmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 TÜrkiyedeki bütün kimya mühendislerinin aylıklarının toplamı 10k lira etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar