applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 + detay forvet ile santrafor farklı şeyler olcay da forvet, kerim de forvet, töre de forvet ona göre değerlendir, gol asist sayıları, kim nasıl oynuyor tekrar düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 arkadaş okuduğunu da mı anlamıyosun ya ben bizim takımda neden forvet transferi yapılmadı neden yedek kulübemizde adam yok diyorum, pektemek zaten sakat demek, tosun desen 10 üzerinden 3 puan diyorum sen bana yedek kulübesi diyosun. ha hamle mi istiyorsun şu maçta rakip zaten 9 kişi çıkar bi stoperi al tolgay'ı en kötü. oğuzhan kötü oynasa da çıkartıp tolgay'ı almak niye. pedro mu atacak golü ersan mı? sen şu yedek kulübesi neden bu halde diye sorgulamıyorsan, ki bizim taraftar bir boku sorgulamıyo normaldir diyeceğim çok bişey yok. ŞAMPİ derim, boğazımızın en dibinde kalır yine sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Yalnız ligde son 6, 7 maçı bok gibi oynadık, ama gs maçı hariç kazanıyoruz bi şekilde. Son 2 maç ise ciddi şansa kazandık. Eski oyunumuzu da oynamıyoruz. Liverpool kurası çekildiğinde herkes "gelsinler ulan" diyodu çünkü çok iyi oynuyoduk. O oyundan eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Rıdvan da demin stoper çıkarması lazım dı dedi ama bence çıkarmaması doğruydu. laferti bi gol atsa delirirdik, adamı iki stoper anca tuttular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 applev0dka said: + detay forvet ile santrafor farklı şeyler olcay da forvet, kerim de forvet, töre de forvet ona göre değerlendir, gol asist sayıları, kim nasıl oynuyor tekrar düşün. 18'in içinde oynayacak adamlardan bahsediyorum. olcay forvet ama forvet oynatmıyorsun. demba'yı stopere koyarsan abi demba oynadı forvet işte rerörö diyemezsin. Ayrıca detayına detay santrafor central forward'ın türkçe'ye çevrilmiş halidir. sanıyorum yazımın içinde verdiğim örneklerden anlaşılmıştır santrafordan bahsettiğim ya da gizli forvetten. Ayrıca mevkisinde oynatılan forvetten. olcay'ı çıkarıyoruz evet çift forvete geçmek yerine, çok mantıklı bir hareket. süper biliç yine günü kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 3 tane direk santrafor var takımda, töre olcay kerim gibi 3 tane de ''forvet'' oyuncusu var. hala yeterli değil diyorsan baska bişey. fener webo-sow-emenike oynayınca 3 santrafor mu oynuyor sanıyorsun. bizim gibi 4-2-3-1 oynuyor adamlar. 2 takımın dizilişi birbirinin aynısı gibi. fener bu 3ünü oynattığında yedek klübesinde kim var ? selcuk şahin. maddi açıdan ülkenin en rahat takımı bu. hani elinde imkan vardır sokmaz kızarsın, şurda Biliç eleştirmek komik. devre arasında da forvet transferi isteyen senden başka Beşiktaş taraftarı görmedim. 1 sağbek- 1 BTB orta saha istiyorduk sadece, ekstra yatırımlık stoper de aldılar. bence sıkıntı yok, tek sıkıntı sakatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 aktiftablet said: Rıdvan da demin stoper çıkarması lazım dı dedi ama bence çıkarmaması doğruydu. laferti bi gol atsa delirirdik, adamı iki stoper anca tuttular. aynen öyle, acayip bir adam çıktı lafferty, ilk topta zaten attı geçti ersan sarı gördü, savunmadan cıkartmak bence de riskliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Forvet sayısından ziyade Bilic'in yaptığı iki değişiklik direkt kafaya sıkmak. Rakip 10 kişi, maç 1-1 ve gol bulman şart. Gidip oyunu rakip yarı sahaya yıkmışken gole en yakın olan iki adamından birini oyundan alıp yerine kapanan ve kontra arayan savunmaya karşı taşıyıcı oyuna sokuyorsun. Rakip 9 kişi, gol bulman gerekiyor. Veli'yi çıkarıp Atiba'yı oyuna alıyorsun. Bu iki değişikliğin hiçbir savunulur yani yok. Bilic bir çok yönü kuvvetli bir adam ama rakip okuma ve müdahale gibi "BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR" özellikleri ile direkt sınıfta kalıyor. 2 senede yaşadığı onca badireye rağmen halen bu konularda gelişme gösteremiyor oluşu da pek geleceğe ümitle bakmaya yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Bir de artık şunu da kabul etmek gerekiyor. Beşiktaş özellikle gollü beraberlik veya gerideyken yüksek stres altına giriyor ve bundan özellikle Gökhan Töre bayağı etkileniyor. Gökhan'ın aldığı kararlar, yaptığı hareketler vs. bu tip durumlarda net sıçıyor. Sen scriptten Frei'i oyuna sokmak zorundasın tamam ama bari bu maçta müdahale et ve katkısı neredeyse sıfıra inmiş Gökhan'ın yerine Frei'ı al, Olcay'ı da yardımcı forvet olarak ileriye tıkıştır. Yok ama, Olcay alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 abi bu geçen ntvsporda da konusuldu sanırım. olcay-töre 2sinden biri çıkcak oldugunda olcay cıkar, Töre çeker vurur,araya bir top atar gol yaptırır, öyle bir adam yani. Olcay daha tahmin edilebilir, ne vereceği belli bir adam, Töre başka tarzda bir oyuncu beklemediğin anda beklemediğin şey yapabilir. bir de 75'ten sonra genelde düşüyor Olcay oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Töre şu an sıçışlarda. Yedek kulübesini tatmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 applev0dka said: 3 tane direk santrafor var takımda, töre olcay kerim gibi 3 tane de ''forvet'' oyuncusu var. hala yeterli değil diyorsan baska bişey. fener webo-sow-emenike oynayınca 3 santrafor mu oynuyor sanıyorsun. bizim gibi 4-2-3-1 oynuyor adamlar. 2 takımın dizilişi birbirinin aynısı gibi. fener bu 3ünü oynattığında yedek klübesinde kim var ? selcuk şahin. maddi açıdan ülkenin en rahat takımı bu. hani elinde imkan vardır sokmaz kızarsın, şurda Biliç eleştirmek komik. devre arasında da forvet transferi isteyen senden başka Beşiktaş taraftarı görmedim. 1 sağbek- 1 BTB orta saha istiyorduk sadece, ekstra yatırımlık stoper de aldılar. bence sıkıntı yok, tek sıkıntı sakatlar neyse başka bir şey yazıyordum da sileyim şunu yazayım. sen frei'ye, töre'ye forvet diyorsan. adamların forvetleriyle pektemek ve tosun'u karşılaştırıyorsan zaten diyeceğim bir şey yok. Ha pektemek'in allahı var sezon başında çok iyiydi ama adam müzmin sakat, müzminliğinden sakatlanmasa bir şekilde cenabetliğinden sakatlanıyor. şu takımda elle tutulur 2 forvet var, olcay ve Demba. iyi olduğunda pektemek ama onun da oynadığı maç sayısı ortada ve demba ile birlikte oynayacak forvet değil bence. Diyeceğim bu takım böyle gitmez, fener koparır gider, biz de arkasından bakarız. siz de şu futbolla bile hala takımı biliçi vesaireyi savunuyorsanız bir kez daha anlarım ki bizim taraftar aslında biraz da gelen hocanın böyle rahat olmasını sağlayan. şu futbolu fenerde bi hoca 3-4 maç oynatsın, 3-4 maç fener mahkum oynasın götünü keser taraftar afedersin ama. feda sezonu geçti abi, ben şampiyonluk istemiyorum ya, ben beşiktaş gibi oynayan takım istiyorum. zaten en kötü oynatacak teknik direktör beşiktaşı formasıyla ilk üçe sokar. oyna abi, bas ya, büyük takım gibi oyna. Sonra da futbolcular neden geri çekiliyor anlamıyorum, lan o değişikliklerle forvet olsam ben çekilirim, hala ne çekiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 applev0dka said: abi bu geçen ntvsporda da konusuldu sanırım. olcay-töre 2sinden biri çıkcak oldugunda olcay cıkar, Töre çeker vurur,araya bir top atar gol yaptırır, öyle bir adam yani. Olcay daha tahmin edilebilir, ne vereceği belli bir adam, Töre başka tarzda bir oyuncu beklemediğin anda beklemediğin şey yapabilir. bir de 75'ten sonra genelde düşüyor Olcay oyundan Töre'yi hiç sevmiyorum, olcay da son 3 maçta töre'den 10 kat falan daha iyi oynuyor. yapmaya çalıştıkları ama takımın yüzünden yapamadıkları falan çok önemli. attığı paslar, yaptığı koşular, ayrıca deli dana gibi pres yapması ve gerçek pres, quaresma, töre gibi yalancı pres değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 bu arada yazdıklarımı okudum da üslubum için kusura bakmayın özellikle apple senin için söylüyorum bunu, da maçta baya delirdim çünkü bugün ve burada patladım biraz. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Olcay ilk yarının son iki maçından itibaren sürekli sıçışta arada toparlar gibi olsada Oğuzhan ve ikisi kötü, Oğuzhan bu maç biraz daha istekliydi daha iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 applev0dka said: abi bu geçen ntvsporda da konusuldu sanırım. olcay-töre 2sinden biri çıkcak oldugunda olcay cıkar, Töre çeker vurur,araya bir top atar gol yaptırır, öyle bir adam yani. Olcay daha tahmin edilebilir, ne vereceği belli bir adam, Töre başka tarzda bir oyuncu beklemediğin anda beklemediğin şey yapabilir. bir de 75'ten sonra genelde düşüyor Olcay oyundan Yok Gökhan'ın oyununa, katkısına vs. zaten laf yok ama işte baskı olayında Olcay daha kolay sırtlayabiliyor. Rezalet oynadığı maçlarda bile oyuna küsmeyip, 10 kere sıçsa da çıkıp sonunda golü bulabilmesinin sebebi de bu zaten. Gökhan o baskıyı kaldıramıyor. Hani maç 0-0 olur, 1-0 olur hani pek rastlayamıyoruz ama oyuna hakim oluruz vs. Gökhan'ı kesinlikle tutarım. Ama bugün olduğu gibi durumlarda Gökhan takıma zarar veriyor. Garip bir şekilde IQ direkt arkadaşıyla oda bastığı zaman ki hali falan alıyor. Hareketlerinin tamamı düşüncesizce oluyor ne bileyim kararsızlığından top eziyor. Sağ açığa atılan topları fişek gibi fırlayıp yakalaması ve orada tutması dışında hiçbir etkisi kalmıyor. Yani mesela üstte 0-0 örneği verdim. Mesela gollü beraberlikte de Gökhan, daha doğrusu takım strese girdiği için orada da patlıyor. Hani öne geçtik, geriye düştük nasıl hesap vereceğiz taraftara, hocaya falan diye strese giriyorlar tahminen de işte bu tip durumlarda ayakta kalmak önemli. Beşiktaş'ın bu sezon geriye düşüp kazandığı iki maç var yanılmıyorsam. Biri Sivas'tı diğeri Başakşehir. Geri kalan maçların tamamında bu senaryo gerçekleşti. Hatta geçen hafta Ba'nın istihareye yatarak attığı gol olmasa yine aynı senaryo olacaktı. İki haftadır direkt ilahlar koruyor. Böyle devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 fener ilk 14 hafta top oynamadı be :D son 5 haftadır top oynamaya basladı fener, naptı aziz yolladı mı ? kazanıyor işte sorun yok. 1 tane şut çekmeden maç kazandı fener, orta açtı meyreleş kaleye döndü gol oldu falan. büyük takım kazanıyorsa idare eder bir şekilde. Beşiktaş ilk yarı en iyi oynayan takım, surda 3-4 haftadır kötü oynuyoruz hemen kelle istiyor insanlar. Bu takım 10da9 deplasman kazandı, stadı olmadan oynuyor, hala Biliç. fenerin forvet oynayan adamları konusuna gelince ; sow-emenike(merkez)-kuyt değil mi ? duruma göre webo-sow-kuyt oynuyor. bizde bunun karşılığı Olcay-Ba-Töre işte gol sayısı olarak da asist olarak da daha faydalılar, hala forvetten şikayet etmek sacma, ki bizim geride Mustafa-Cenk-Kerim gibi 3 adamımız daha var, fenerde ileri koycak bir adam daha var mı ? gs bile umut-burak oynadığı zaman 4-4-2 oynamıyor yine 4-2-3-1 oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 calimero said: bu arada yazdıklarımı okudum da üslubum için kusura bakmayın özellikle apple senin için söylüyorum bunu, da maçta baya delirdim çünkü bugün ve burada patladım biraz. sorry. np abi sorun yok, her maç ölüp ölüp diriliyoruz anlıyorum zaten :D ben sadece biraz cabuk kelle isteme olayına sinir oluyorum bizim takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Bu arada kötü oynadığımız yok aslında, sadece artık geçen senenin kötü Beşiktaşına karşı geniş rahat oynayan anadolu takımları yok ilk yarıdaki. Kötü şanı geride kalınca kapalı savunma ile başlıyorlar artık maça. Anadolu kulüplerinin en büyük silahı bu, karşılarına büyük takım geldi mi kontraya dönüyorlar işte. Beşiktaşın sırıtmasının nedeni hala aynı sistem ile mücadele etmeye çalışması aslında ii oynuyor takım aynı istek var aynı gaz var ama sistem bozuk, 18'in önünde cebelleşiyoruz bence iki santrafor oynaması gerek artık bu takımın. Edit: Fener Trabzon maçında takımın tek kreatif adamı diego çıkarınca fener konya ovasında sıçamayan ördeğe döndü. Bu hareketleri bir ara bilic yapıyordu oğuzhanı sosayı filan çıkardı takımda ayağında top tutan adamları bedelini ağır ödedi. Şimdi Oğuzhan Sosa ve Gökhan 3'lüsü var takımda ayağında top tutabilen tempoya yön verip atağı şekillendirebilecek. O yüzden bu adamlar çıkartırken temkinli hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 o kadar ağlamışınız baktım rakip 9 kişi kazanmışınız lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sayfalarla tartışmaya gerek yok bilic ile bu takım şampiyon olamaz, bilic selametle nereye gidiyorsa gitsin şenolu alalım adam gibi top oynasın takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ya hala bilice laf sokuyorsunuz adam çıkıp kendimi oynasın kim var la oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Hala oğuzhanla maça başlayıp takımı 10 kişi oynatıyorsa, takım kazanması gereken final maçlarını kazanmaktan acizse, işler kötü gittiğinde takımın bir b planı yoksa kimse sayalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi oğuzhana bizim istediğimiz görevi vermiyor ki adam atiba gidici büyük olasılıkla fernandese ne yapılıyorsa şimdi ona sözleşme imzalanmadı diye yapılıyor bu yüzden 2 maçtır onla çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bu maçta tek hata tolgayın geç girmesi ha adam koca alçı ile oynuyor kolay değil tabi bir çıksın şu alçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar