Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 yeni reklam http://www.youtube.com/watch?v=4_3twt0gioE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 https://pbs.twimg.com/media/B29DAD0CcAA7UEz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 oha lan ne güzel reklam filmleri cekilmeye başladı. IMG-Doğuş ve Vodafone ile birlikte çağ atladı resmen klüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://download.chip.eu/ii/43122744_475bc208d2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 applev0dka said: oha lan ne güzel reklam filmleri cekilmeye başladı. IMG-Doğuş ve Vodafone ile birlikte çağ atladı resmen klüp 1 milyon taraftar girerse bu uygulamaya 5 ayda 20 milyon tl aktarılcakmış beşiktaşa direk net para fiko diyo yılda bir adet arena yaparız diyo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Ben izne cıkacam yakında izin sırasında vodafone gececem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ben geçicem şu ayfonun taksidi bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 tünelin ucu bombok bi yere çıkıyo yalnız vodafone'da, 4 yıldır kullanıyorum. gerçi yok lan siz geçiş yapacaksınız, adam kendi operatörüne geçiş yapanlara muazzam paketler veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 hepsi emiyo ama türksel en fazla emen resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 türksel>vodafone>panasonic tüplü tv>leblebi tozu>avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 valla güzel reklam olmuş vodafone a geçebilirim bende. ayda 5 tl bişey değil verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Biraz takımınıza destek olun amk Gururlan tişörtü almaktan ciğerim soldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 sırf şunun ıcın bır tane vodafone hat alıcam ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Llama said: applev0dka said: oha lan ne güzel reklam filmleri cekilmeye başladı. IMG-Doğuş ve Vodafone ile birlikte çağ atladı resmen klüp 1 milyon taraftar girerse bu uygulamaya 5 ayda 20 milyon tl aktarılcakmış beşiktaşa direk net para fiko diyo yılda bir adet arena yaparız diyo : ) 10-12 milyon taraftar geçerse diye dedi onu. 12 milyon falan taraftar bunu yapsa yılda 300m tl alırız dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 şahsen ben şartlarını bi öğreneceğim. halihazırda vodafone luyum zaten, bir de üstüne 1k dk 5k sms 1gb internete 68 tl veriyorum mal gibi. daha kötü olamaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 şu stad bi açılsa da kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kartal yuvası ürünü olabilir tam emin değilim : ) https://pbs.twimg.com/media/B3JjGwVCUAAuSey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 oo zenci kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bir gsli olarak destek olacagım zaten vodafone kullanıyorum. gecen kapşonlu sweatshirt aldım kartal yuvasından,umarım bu sene şamp. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Biliç'in Sosyalist Beşiktaş'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Sosyalist bilic kapak kizi olmus lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 https://pbs.twimg.com/media/B3cuk8fCQAA0adR.jpg konya stadının son durumu arkadaş çölde oynasak orası sel basar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Discolardan çıkmazdık Pascal Noumayla Bazen de yapıyorduk Rakıyla Fava En son şairlerde Birayla cila Kafalar oluyordu inan bi dünya Demba Ba Demba Ba sen neymişsin sen Meyhaneye küstük senin yüzünden Demba Ba Demba Ba sen neymişsin sen Tarikata düştük senin yüzünden Seccadeler aldık bak Siyahla Beyaz Cumalara başladı Metin Ali Feyyaz Şampiyonluk için hep Allah a niyaz Hacca otobüste kalkar bekle sen biraz Demba Ba Demba Ba sen neymişsin sen Meyhaneye küstük senin yüzünden Demba Ba Demba Ba sen neymişsin sen Tarikata düştük senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/232616/adnan-oktar-demba-baya-helal-olsun-musluman-tavri-gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar