Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 tarık kötü , hamit golde sıctı (ama güven veriyor asdasf) , Bir de cemal ne bicim orta yapiyor abi alalh rızası icin kim koydu bunu koseye bu sap anca orta alanın ortasında pas alır verir top kapar kaptırır
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 3. golden sonra kontrolu ele aldik, bos elimiz kalmadi.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Olm yasin girceğine biri yasin suresi okusun daha faydalı lan.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 escape said: applev0dka said: escape said: 3 yıldır pfdk'dan diğer takımlara oranla en az ceza yiyen taraftar galatasaray taraftarı ama... Bunu da mı başarıya bağlıyorsun? evet. ali sami yen ile TT arena arasındaki bilet fiyat farkı direk seyirci kitlesini değiştirdi. old boyz---> gömlekli abiler geçisi olmaya başladı. ayrıca işler tıkırında gidiyor, maçlar kazanılıyor iken, neden sahaya çakmak atar, küfür eder ki bi taraftar. damarına basmadıkca uslu uslu oturur gider işte bu alakayı kuramıyorsan bişey diyemiyorum tabi Tamam canım kardeşim, bak bizde de karanlık dönemler başlıyor. Bakalım dediğin gibi olacak mı? Olursa özür dilicem senden. Başladı zaten. olay karanlık dönem değil işte, kötü oynarken bile ofsayttan gol atan bir gs var. zaten kötü oynayıp kaybeden takımı görünce taraftarın tepkisi önce futbolcusuna olur hakeme değil. ama çatır çatır oynadığın maçta hakemin 2 hatası yüzünden maç giderse, o zaman çıldırıyor işte tribündeki adam.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 cemali de özgüven resetlendi o ortadan sonra
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 stormeagle said: Şu bitane siyahi saçını yana yatıran kanat oyuncusu var. At kaçmış içine ilk sayfadan sdfdsf Liebe said: türk futboluna çok ters adamları var ya, aubameyangı tutacabilecek 1 tane futbolcu tanımıyorum ben türkiye liginde. almanyada sökmüyo işte öyle kolay.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 yasin giriyor kapattım tv'yi zaman kaybı
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 O_o yasin girdi, şimdi onlar düşünsün
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Prandelli... Hahahhahahhah yasin ya bravo. Oldu o zaman neyse. Muslerada bugün bişi var.
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Şu oyunu baştan beri oynayıp geliştirseydi prandantellilili. 6-7 ler havada uçuşuyordu maç öncesi. 3-1 deplasmanda en azından gol atabildin.
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 SeaGle said: Olm yasin girceğine biri yasin suresi okusun daha faydalı lan. Ben şunu imza yapabilirim yalnız gshshdgddhs
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 yasin sadece dortmund alt yapısından cıkma diye mi oyuna girdi, bana mı öyle geldi ?
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 oy çeju 4 olmasın diye canını ortaya koydu resmen sdsfds
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bruma yı Laleli ye saat satmaya göndermişler
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 AHA KRAL GİRDİ. ŞİMDİ DORTMUND DÜŞÜNSÜN.
Öne çıkan mesajlar