Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 olan olcan'a oluyor. ne oynardı oynatsalar. it gibi koşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ilk yarı 3-0 olur ama bruma ve olcan 65'te girer 90'da da emre çolak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aquila said: 6-0dan sonra kim giricek? 6-0 da giren girmiş oluyor abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 cumali yerine bruma oynasaymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 yine piskopoat bir kadro tercihi sabri yok tarık var telles yok balta var bruma olcan burak yok entresan bir kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 prenses selçuk zaten banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hani sabriyle telllesi oynatsa yine bir halt olmaz da bir mantığı yok yani bu kadar rotasyonun cm 01/02 oynuyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ---------nando ----balta zedzu sabri telles --------- sabri bruma-melo-snijder-olcan --------burak oha çift sarbi çıktım biri tarık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 rerore arka arkaya 4 post birden atmışsın sabri aşkıyla anlıyorum kardeşim ama herif CL listesinde yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 almayanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sostizm i getirin bana post kastım ama g.t olduğumla kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 brumaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Rerore said: yine piskopoat bir kadro tercihi sabri yok tarık var telles yok balta var bruma olcan burak yok entresan bir kafa Sabri CL kadrosuna verilmemiş olabilir kadro dışı diye, şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Rerore said: sostizm i getirin bana post kastım ama g.t olduğumla kaldım Am I summoned? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Cemali ve tarik nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 klasımıza 2 gömlek üst gol atıyoduk nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sneijder atiyodu, takimdan bagimsiz onun klasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 öncesinde paslaşma sağ kanadı boşa çıkarma ve orta da güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bu dk olmuş gol yememişiz, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Galatasaray avrupa'da basarisizsa bunun 3 sebebi varsa 1 tanesi de hakemlerin serefsizligi, galatasaraya gelince o dudugu calmamalaridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gs ilk maça göre daha derli toplu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 escape said: Galatasaray avrupa'da basarisizsa bunun 3 sebebi varsa 1 tanesi de hakemlerin serefsizligi, galatasaraya gelince o dudugu calmamalaridir. türk ligi hakemlerine alışınca tabi avrupa garip geliyor futbolculara. bir çok pozisyonda 2 takım lehine de faul çalınırdı bizim ligde olsa. her düşene çalıyorlar cunkü, ama Almanya'da İngiltere'de falan bunlar oynatıldığı için, bizim takımlar afallıyor o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bayağı iyi oynuyor GS. Uzun süre başabaş gitti şimdi de düzgün savunma yaparak biraz geri çekildi. Bir gol yersek yine sistem karman çorman olur da böyle uzun süre oynamayı sürdürürsek maça ortak olabiliriz. Selçuk ve Cemaili çok zayıf kalıyor ortasahada, onların da acilen biraz daha katkı yapıp ön hattı güçlendirmesi lazım, ortasaha düşerse yüklenip atarlar golü. Atakta da defansta da zayıf kalıyorlar. Bu arada şunu gördüm, güldürdü: https://eksisozluk.com/galatasarayin-dortmundu-yenecekmis-gibi-oynamasi--4593751 edit: adam silmiş başlığı entry'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sanki biraz futbol oynuyoruz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Meloya pası veren ileri koşuyor pes 2014 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar