Promenader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Bazi konulara girerken sorme direk hic bir veri alinamadi diye hata veriyo ama vpnle hic sorun yok. Sorun patiye ozgu ve bundan once avea iken hic sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 O konu dışıyla alakalı. Nedir ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Vodafondan kurtuldum peşimi bırakmayınca engelledim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 evet konu dışında öyle yapıyor. konu dışı bölümüne giriyor ama konuları açmıyor. hayır merak ediyorum nasıl oluyor böyle bişey. kim nası becermiş bunu. opera browserın turbo özelliği bir nevi proxy işlevi gördüğünden turbo açıkken giriyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bu bana evde olmaya başladı. lönk diye hiç bir tepki vermiyor. vpn açıyorum sıkıntı yok. turkcell.com.tr'ye falan da bağlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ama pc deki operanın turbosu çalışıyor. mobildeki turbo özelliğini açınca hiç girmiyor siteye. hep cinslik bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 cepten vodafonedan gezerken bazı konuları açamıyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: Vodafondan kurtuldum peşimi bırakmayınca engelledim ahah İyi yapmışsınız Vodafone yerine alın Turkcell kullanın en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 evet Tcelle geçtim zaten sonra peşimi bırakmayınca engelledim, bi daha işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Türkcell bi düdüklesin sizin doymadınız dimi... miss gibi vodafone varkens saçma sapan turkcellmiş bidibidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 http://www.pttcell.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 şu sınırsız ibareleri kalkmalı artik ya acayip tüketici aldatıcı... sonra ee benim sınırsızdı diyorlar ağlıyor millet... birileri dava açsın şunlara ya sınırsız demek sınırsız demektir yok yanına yıldır bilmemne saçmalamasınlar... en fazla derlerki haksız kullanım ... onada kesin bir rakkam veremezler ben belki hd film izliyorum internetten ... napcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 operatörler bi tarifeyi almış kullanıcı o tarifeden çıkmak istemediği sürece çıkartamıyolar mı kendileri. öyle bi zorunlulukları mı var? senelerdir 96kbps sınırsız vodafone açık. yeni üye almıyolar uzun zamandır ama kapatmıyolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 hiç bişey bilmiyosunuz tatava hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 vodafon ne ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mal said: operatörler bi tarifeyi almış kullanıcı o tarifeden çıkmak istemediği sürece çıkartamıyolar mı kendileri. öyle bi zorunlulukları mı var? senelerdir 96kbps sınırsız vodafone açık. yeni üye almıyolar uzun zamandır ama kapatmıyolarda. heralde kullanıcı istemeden bi tarifeyi kapattıramıyolar ya. şimdi genel müdürlükten aradılar. oldukça yoğun internet kullanımınız olduğunu görüyorum. cep net avantajlı ama hızı çok düşük biliyosunuz felan dedi. vaz geçirmeye çalıştı. yok dedim iyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mal said: senelerdir 96kbps sınırsız vodafone açık. yeni üye almıyolar uzun zamandır ama kapatmıyolarda. Aynen. Ben de bunu kullanıyordum ama bir hata yaptım kapattırdım, şimdi sokuyorlar her ay kota ücretini. Nefret ediyorum vodafone'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 UK Vodafone'da default filter var 18+ siteler icin. Bi sorsaniza belki ondandir.Hiyarin biri almistir paticik'i 18+ listesine, giremiyosunuzdur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 konudışı bölümüne giriyor konudışındaki konuları açmıyor. +18 sitelere giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Aramizda karar verip Konu Disi'na Vodafonu'u almadik. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yoo opera turbo sağolsun gayet giriyorum. bi nevi proxy işlevi görüyor opera turbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bunların (vodafonun) serverlarında sorun olabilir. çünkü bazen öğlen 12-1 arası güncel başlıklar linkine tıklayınca sayfayı yenilemiyor eski açtığım sayfayı gösteriyor. yenile dediğimde yenileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar