Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 2. sezon gelecek, aralık 2015. Zaten bu sene bir bu bir de black sails nasıl underrated belli değil, hep homo lobisine kurban gittiler. Evet. Imdbyi açıyorum featuredda boya saçlı göbekli bir top kıvırta kıvırta entourage'a giydiriyor. Golden globeda the affair denen aşkı memnu çakması sikko dizi ödülleri topluyor. Biz bu dizi devam etsin lan derken iZombie adında dizi direk 2 sezonluk kontrat yapıyor falan, bunlar hep sene 2015. Alın beni de eyyorlattırdınız durduk yere. http://img.memecdn.com/fuck-this-gay-earth_o_969757.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Marco Polo: One Hundred Eyes, özel bölüm çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 güzel olmuş özlemişim karakterleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 çok sevdim ya ben diziyi, ilk sezon bitti. hem hikaye, hem karakterler, hem setting, hem tarihi bilgiler (mongol olaylarına ben baya uzaktım) aldı götürdü beni 9/10 ondan. sezon sonu, hundred eyes'ın mantise döndüğü an... brrrr https://i.ytimg.com/vi/xFFlrz83eYk/maxresdefault.jpg BOKUN OLALIM ÜZERİMİZE BAS 100GÖZREİZ dizinin en iyi karakteri hundred eyes ya çok net. jingimdir, polodur falan hepsi tırt. kubilay, hundred, chancellor taşıyıcı direkt. kubilayı oynayan adam çok iyi girmiş karaktere. chancellor tam bir nefret ama respect ilişkisi kuruyor izleyiciyle falan çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 http://reelydope.com/wp-content/uploads/2015/01/jiasidao_screenshot_20141.png En iyi oynayan Jia Sidao'du bence ama Chin Han zaten usta bir aktör... Bu arada hundred eyes'a nerf pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bingildak said: çok sevdim ya ben diziyi, ilk sezon bitti. hem hikaye, hem karakterler, hem setting, hem tarihi bilgiler (mongol olaylarına ben baya uzaktım) aldı götürdü beni 9/10 ondan. sezon sonu, hundred eyes'ın mantise döndüğü an... brrrr https://i.ytimg.com/vi/xFFlrz83eYk/maxresdefault.jpg BOKUN OLALIM ÜZERİMİZE BAS 100GÖZREİZ dizinin en iyi karakteri hundred eyes ya çok net. jingimdir, polodur falan hepsi tırt. kubilay, hundred, chancellor taşıyıcı direkt. kubilayı oynayan adam çok iyi girmiş karaktere. chancellor tam bir nefret ama respect ilişkisi kuruyor izleyiciyle falan çok iyi ya. hundred eyes ın spin off unu da izle 1 bölüm yayınladılar nasıl öle oldu die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dizinin ortasındayken izledim ya onu, o da çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Masticore said: http://reelydope.com/wp-content/uploads/2015/01/jiasidao_screenshot_20141.png En iyi oynayan Jia Sidao'du bence ama Chin Han zaten usta bir aktör... Bu arada hundred eyes'a nerf pls adam respect bastı lan resmen kombattayken, bu kadar op olunmaz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 şu kör abimiz bir de görse idi neler yapıcaktı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ya birde şu kızın katana ile dansı vardı sonra öldürüyor ya kendini onun hiç videosu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=OXfgvcJ5T8E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Hah iyi haber ya, 1 temmuzda kavuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Yazı güzel geçirecek bir haber gerçekten, gelsin çıtır çıtır eritelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Michelle Yeoh muydu o arada gorunen? Yaz iyi gececek Netflix tarafindan. Marco Polo, The Get Down ve Stranger Things geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 netflix'in en iyi dizisi ya bence, çok keyifle izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 House of Cards degil simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 evet ya house of cards da netflixdi bak onu unuttum. tamam 2. sıraya koydum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Su gay dizisi sense8 de başlasa da izlesek. Sarmıştı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Byamba'yi cikarmislar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 3. bolumu bitirdim simdi. Ilk sezondan daha iyi basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ay baslamis, izleyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 off bayramlık tam hmppsss 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Neredeyse her yeni seyde Turkce altyazi varken Marco Polo'da olmamasi olmamis ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 boşver cahiller düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Sirf son bir gun icinde 50 film/dizi'ye eklediler Turkce altyazi, kendilerinin olanda yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar