deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Başka dock var mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 eshin pedophile dukkanini sabirsizlikla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 audiotrak dac da verildi. yok mu stx isteyen? 2 taksitle 450ye veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kargolar nedeni belirsiz olarak 5te kargo alimini biraktiklari icin yarin yollayabiliyorum herkese. 6:30du bu en son emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Esh said: Kargolar nedeni belirsiz olarak 5te kargo alimini biraktiklari icin yarin yollayabiliyorum herkese. 6:30du bu en son emenike Şirketler 6-6.30, şahıs ise 5-5.30 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Holy said: Phonak kulaklığa litrelik jack + 1 kutu after eight veririm. alcan mı kulaklığı, yarına sarayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kargo şirketleri ne kadar aptal ya. Özel sektörde çalışan biri 08:00 17:30 çalışıyo genelde, nasıl kargo teslim edecek bu adamlar? 8'e kadar açık çoğu, hadi 7 olsun. Teslim al, bi sonraki gece ver araca. O gün yetiştiremiyorsan sonraki gün de olur, sen teslim al şubende tut. Aptal adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Olmaz, insana eziyet etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Esh said: Kargolar nedeni belirsiz olarak 5te kargo alimini biraktiklari icin yarin yollayabiliyorum herkese. 6:30du bu en son emenike benim 19:00'da da kargo teslim ettiğim oluyo. uğraşmak istemedikleri için sistem kapanıyo falan diye tatava yapıyolar. telefonda kullanabileceğim kulaklık var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 koyduğum var işte hala satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 mikrofon göremedim onda şekerparem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 var. mikrofonlu kulaklık o. modelini de yazdım olm googlelasana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Esh said: Holy said: Phonak kulaklığa litrelik jack + 1 kutu after eight veririm. alcan mı kulaklığı, yarına sarayım mı?Yarın yurtdışına gidiyorum cuma gelicem, ama evinden aldırırım istersen Bir de 100 lira + dürüm ayran falan veriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Esh said: var. mikrofonlu kulaklık o. modelini de yazdım olm googlelasana sdfsd kime anlatıosun olm şsakdsadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Sana da bisi veriyim , ne lazim abime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ucuzundan bi asus vg248qe olaydı sende alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kargolar bugun çıktı, yarın herkesin elinde olur tahminen. hadi stx i alsın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 iki de usb controller var analoglu. Logitech 50 lira, Saitek 35 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 logitech olanın ses kalitesi çok iyi cidden. kendim kullanıyorum basları falan hayvan gibi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Auditrak Prodigy Cube'ü, 5.1'i Laptop'a bağlamak için harici ses kartı olarak kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 artık kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Esh said: iki de usb controller var analoglu. Logitech 50 lira, Saitek 35 lira hayır şunları bana kargoyu yaptıktan sonra koyman için seni eşcinsellikle itham edeceğim abi k.bakma bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Dworgian said: Esh said: var. mikrofonlu kulaklık o. modelini de yazdım olm googlelasana sdfsd kime anlatıosun olm şsakdsadk seni de yazdım kenara, saat geç özelden yardıramıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 klavye iyimiş 63 lira vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar