Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 dana22 said: abi o guzel kizlar aptal degil..tanidigim 2 tane ole musteri temsilcisi vardi bankada..elemanlar tabi butun hesap hareketlerini goruyor..1 i bir eczaci kafaladi kendinden 20 yas buyuk adam bosandi evlendiler..oteki de bir mutahitle yasiyor 2. es olarak.. ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Lord_argos var her topic te cıkarıp taptırıyodu bi ara Lectre said: var mı bu arada bankacılık sektöründe çalışan patide? tavsiyeleri vs varsa alabilirim, burası olmazsada bu doğrultuda gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hmmhmhm, yarın güncellerim durumumu, gerginim, uyuyabilirim umarım, nn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Abi bankacılık? Rahat iş? Mesai bitince eve gitmek? Seyahat? Emin misin? Hiç beklediğin gibi olmayacak çünkü. Bankada görece rahat çalışanlar genel müdürlüktekiler, onlar bile rahat değiller. Bir de 3 kuruş para veriyorlar uzman, müfettiş vs. değilsen. Ki finansbank. Ben iş ararken namı en kötü bankaydı (gerçi şimdi nasıl bilmiyorum 2 sene oldu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Olmadı arkadaşlar, sebebi torpili bende daha iyi olan birinin işe alınmış olmasıymış, ki ben sadece bir tanıdığa cvmi ulaştırabilir misin diye rica ettim işe alınma sürecinde bir torpil değil, görüşmeye çağırılmam için bir hızlandırıcı olması açısından. negzl dünya lan, toplu mülakata girdiğim embesiller konuşamıyordu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sokayım böyle işe meh. kaldım ortada iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 buyuk torpil kuck torpili yer. yapcak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 nerden biliyorsun torpilli olduğunu?belki torpilsiz ve onlar rahat ezmek istedikleri birini almak istediler? bir teselli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bakalım ya okulu falan bırakıp dönücem sanırım, ya da mal mal bi telekomünikasyon şirketine girip yine bütün gün gerizekalıları dinleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 iş görüşmesi iş deneyimi ile bitmiş işte şirkete girdikten sonra aynı yapı devam ediyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kardeş büyüyünce geçer üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bingildak said: iş görüşmesi iş deneyimi ile bitmiş işte şirkete girdikten sonra aynı yapı devam ediyor asdasd ya abi yok böyle bir salaklık ya, girdiklerimden biri direk kezbandı konuşmaktan aciz, diğeri 30 dk geç geldi görüşmeye, son biri vardı brüt faiz sorusunu çözemedi sınavda, ne dedilerse cevapladım/anlattım, mülakat sorusunda en çözüm odaklı çalışan bendim, sokayım böyle adalete bu ne ya. ya eyvallah biliyoruz torpil vsde biride arayıp sizin yeğeniniz gerizekalı diyebilmeli artık kocaman kurumda. hayır işin kötü tarafı şuan tezgahtarlık yapmak zorundayım muhtemelen yani, bankacılıkta bölümden kurtarıyorduk öğrenci olsakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 dana22 said: abi o guzel kizlar aptal degil..tanidigim 2 tane ole musteri temsilcisi vardi bankada..elemanlar tabi butun hesap hareketlerini goruyor..1 i bir eczaci kafaladi kendinden 20 yas buyuk adam bosandi evlendiler..oteki de bir mutahitle yasiyor. şuna bir +1 de benden, öyle tokgözlü ev kızları falan birkaç decade önce bitti ağalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sana iş hayatında adalet veya eşitlik olduğunu kim söylediyse yalan söylemiş ne en başarılı ne en iyi ne en düzgün günün sonunda kararlar çok farklı parametreler üzerinde veriliyor. 5 yıl çalışır amir olursun, hedef tutturur, kendini paralar hayatını işe atarsın. patronun yiğeni gelir 24 yaşında özel okul mezunu, sıfır deneyim sıfır emek senin müdürün olur hayatın boyunca onun altında kalırsın. böyle olsun istemiyorsan tam kurumsal şirketlere girmen gerek o da ülkede 1 elin parmakları kadar. yoksa her yerde adaletsiz, her yerde kayırma mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 iyi de abi zaten pazarlamada iyiysen her halukarda is yaparsin..su anda yer farketmez gezerim dersen pazarlamaci arayan yiginla uretici var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ya iş pazarlanamacılık değildi işte sabit ve sakindi. ne pazarlıyım gidip rainbowa süpürge mi satayım abi. neyse bakıcaz bir şeyler. ankara'da olan varsa satış temsilcisi arayan vs haber etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 yok mu hiç eleman arayan ya da eleman ihtiyacı olan bir firmada çalışan patide? malum basit bir iş lazım geçinmek için, size zamanında o kadar para verdim, şimdi bana yardım edin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 neyse :) konuyu kilitleyin bende sonra kimse yazmasın. muhafızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 arka arkaya 4. post olacak umarım başıma bir şey gelmez :/ diğer topikte konusu açıldı, buraya yönlendirdim link ile bunuda uplıyorum. ya yok call center falanda olur, kişiselde topikim var bankalar reddetti gibi bişi, tekrar telekomünikasyon sektörünede dönebilirim, daha bir iş bulamadım henüz, iyi bir satış temsilcisiyim. call centerlara internetten başvurdum hep dönmediler. ankaradayım. napabilirim onu soruyordum size o yani. önerilerinize açığım, durumun aciliyeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 assist' e başvur, sirkülasyon çoktu orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Bankayla falan uğraşma, özellikle başvurduğun pozisyonlar için. Bir de nasıl almıyorlar ben onu anlamıyorum, adamlar kıvranır normalde şubeye adam bulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 senin gibi bi malı kim niye işe alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 deadwoll said: Bankayla falan uğraşma, özellikle başvurduğun pozisyonlar için. Bir de nasıl almıyorlar ben onu anlamıyorum, adamlar kıvranır normalde şubeye adam bulmak için. Ailesinden biri batmıştır vs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 @zikko: öm attım. @ahmd: tamam. @wastryx: olabilir bak o dediğin emin değilim ama.(yok ya düşündümde) @deadwoll: saha ekiplerine başvurdum şimdiye kadar, şube içi öğrenci alıyorlar mı emin değilim, dediğim gibi topiki biri üzerine açmıştım oku istersen bi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Okuduydum da şube diye kalmış aklımda saha içi. Paraya ihtiyacın yoksa okulu bitirmeden bu tarz işler kovalama. Otur adam gibi ders çalış, notlarını yükselt, TOEFL puanı falan al yoksa. Git staj yap iyi bir yerde, çevre edinmeye başla ne bileyim. Cidden çok daha yapılası işler var. Hele eve geliyim işi işte bırakayım diyorsan hiç girilecek iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar