Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tokmakçı aranıyor iletişim için özele gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paticik isminden neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ya da söyleyemiyorsunuz anlamıyorum. İşyerindeki tüm arkadaşlarım sordu burası nedir diye. Pet forumu, güncel konular da tartışılıyor diyorum geçiyor. Eğilip bükülmeniz sizin sorununuz. Çevrenizdeki insanlar insan değil demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 biz o kadar geniş değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hea ben direk söylüyorum, o kadar çakma nickiniz var ki sağda solda oyunlarda görünce falan patiden misin şeklinde giriyorum direk. Ctrl + Alt + Pati kimsede dememiş bütün homolar spor genelde diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bana giren çıkan yok. O kadar rahatsız oluyorsanız "N"ot "S"afe "F"or "H"omophobics (NSFH) tagı koysunlar o zaman bu tarz başlıklara. Ama yine girer bazıları. Meraklı çok forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ibne forumu diyorum kimse garipsemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben homofobigim ya..ilkel yaklasiyorum olaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 paticik diyorum anlamıyolar, pipicik diyorum hemen ilgilerini çekiyor sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Vaperon vurduruyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Hayır vurdurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Vurduruyor olsan da problem olmazdı, bil istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ahaha nereye geldim la ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 homofobik olmayın ya, hırt mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ahahah. Medya ve Eğlence sektöründe senelerce çalışınca çevrede ortalama üstü eşcinsel nüfus oluyor. Rahatsızlık duymuyorum sadece olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ne yani ibne mi olalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 niye ya homofobik olmak da bir secimdir.zorla mi homo sevicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Homofobik değiliz. Sadece insanlar götünü parmaklatıp gelip foruma yazmasın istiyoruz. Bence makul bir talep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bi kaslı erkek topiği olmaya görsün yüzmilyon gösterim alıyor hala yapmacık calvin klein dondan kas görünecek panikliği yaşıyorsunuz KİM TIKLIYOR OLM O LİNKLERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Herşey LOVE / HATE değil. I don't care de var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 patiden klavye mouse alinmaz..acik ..net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ren said: KİM TIKLIYOR OLM O LİNKLERE busra nur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bu pisliğin kaynağını biliyorum ben. Spor genel deki gay kılıklı birbirleriyle çıplak foto paylaşan kaslı erkeklerin yaydığı ter kokusu ve testosteron aramızdaki gizli gay leri şaha kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Hayretbişi ya sipeysle aynı düşünüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 tamam homofobiksiniz iyi vurguladınız. yeter tadı kaçıyor, banelleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sipeyskeyk said: Bu pisliğin kaynağını biliyorum ben. Spor genel deki gay kılıklı birbirleriyle çıplak foto paylaşan kaslı erkeklerin yaydığı ter kokusu ve testosteron aramızdaki gizli gay leri şaha kaldırıyor. moriarty'e o konuda ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar