Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumun gidişatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik isminden neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ya da söyleyemiyorsunuz anlamıyorum. İşyerindeki tüm arkadaşlarım sordu burası nedir diye. Pet forumu, güncel konular da tartışılıyor diyorum geçiyor. Eğilip bükülmeniz sizin sorununuz. Çevrenizdeki insanlar insan değil demekki...
Mesaj tarihi:
hea ben direk söylüyorum, o kadar çakma nickiniz var ki sağda solda oyunlarda görünce falan patiden misin şeklinde giriyorum direk.

Ctrl + Alt + Pati

kimsede dememiş bütün homolar spor genelde diye ahah.
Mesaj tarihi:
Bana giren çıkan yok. O kadar rahatsız oluyorsanız "N"ot "S"afe "F"or "H"omophobics (NSFH) tagı koysunlar o zaman bu tarz başlıklara. Ama yine girer bazıları. Meraklı çok forumda...
Mesaj tarihi:
bi kaslı erkek topiği olmaya görsün yüzmilyon gösterim alıyor hala yapmacık calvin klein dondan kas görünecek panikliği yaşıyorsunuz

KİM TIKLIYOR OLM O LİNKLERE
Mesaj tarihi:
Bu pisliğin kaynağını biliyorum ben. Spor genel deki gay kılıklı birbirleriyle çıplak foto paylaşan kaslı erkeklerin yaydığı ter kokusu ve testosteron aramızdaki gizli gay leri şaha kaldırıyor.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Bu pisliğin kaynağını biliyorum ben. Spor genel deki gay kılıklı birbirleriyle çıplak foto paylaşan kaslı erkeklerin yaydığı ter kokusu ve testosteron aramızdaki gizli gay leri şaha kaldırıyor.

moriarty'e o konuda ben de kırgınım.
  • Yeni Oluştur...