sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Arkadaşlar, göt yıkama teknikleri adı altında onlarca sayfa yaşanan rezillikten sonra şahit olduğumuz göt yalatma, yetmiyormuş gibi bir de parmaklatma konuşmaları eğer kontrol sağlanmazsa forumun turuncu renginden ve paticik isminden de yola çıkılarak gay forumu olarak mimlenmesine kadar gidecek. Zaten internette bir şey okudum dediğimizde akabinde geşen nerede? sorusuna cevap veremiyoruz, ehe bir forum hehe falan diyoruz, gidişat böyle olursa ortamlarda arkamızdan "ibne forumunda takılıyormuş, vurduruyormuş, ardını dövdürüyormuş, cocksucker olmuş" tarzı dedikodular yapılma tehlikesi doğuyor. Bir şeyler yapılmalı. Balans ayarı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 nasıl bir balans ayarı :D ibneliğe işaret edecek tüm yorumların yapılması yasaklanmıştır. gibi bir kuralla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 turuncu mu dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Şunu unutmuşun http://forum.paticik.com/read.php?13,7800309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sipeyskeyk said: cocksucker olmuş http://www.youtube.com/watch?v=u4D3UdxM3OU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ramses denen densiz, rezil adamın forumdan uzaklaştrıp, public olarak git kendini başka yerde parmaklat gibi maskülen bir tarz ile uyarılması ile başlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 http://i.imgur.com/hbzNUjy.jpg lanet olsun adamım turuncu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bingildak said: http://i.imgur.com/hbzNUjy.jpg lanet olsun adamım turuncu mu gaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Benim tema da yeşil ama bu paticik neymiş diye gelen bir eşimiz dostumuz bir kedi patisi ve turuncu renk ile karşılaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yaklaşık 10 yıldır falan forumun adı tekrar pepelek falan olsun diyorum. paticik ismi bi gitse rahatlıcaz. üyelere pati diyoruz ya böyle bişey var mı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 turuncunun nesi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 aluriel ne kıskanmış belli değil haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Topikler bir süre sonra hep ikili dialog haline dönüyor, kimse birbirini dinlemiyor ama herkes birşey anlatmaya çalışıyor gibi oluyor. herkes ne çok konuşmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 pepelek gelsin de pepe mi diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Black-ice said: yaklaşık 10 yıldır falan forumun adı tekrar pepelek falan olsun diyorum. paticik ismi bi gitse rahatlıcaz. üyelere pati diyoruz ya böyle bişey var mı abi. pepe mi deseydik? sübyancımısın diye yaftalanmaktansa ibnemisin diye yaftalanmayı tercih ederim. http://www.alpaylas.com/resim/pepe-ve-ailesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bütün dedikoduyu ben çıkarıyorum raad ol sipeys ayrıca %99 u erkek olan bir forumun içerisinde hiç gay olmadığını varsayman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Abi turuncu ne ya yapmayın gözünüzü seviyim ya Formattan formata görüyorum onu ben, bi de işte arada Firefox'un profili sıçıp da reset'lemek zorunda kalınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 TURUNCU EN İYİ şu arka planı değiştirmeyi çıkaran her kimse onu da evinden aldırtıcaz turuncu kartalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Gay olsun, olmasın değil. Ama hobi olarak olsun. Gelip de dün Kemal bir taktı parmağı, zevklerden zevk beğendim demesin. Bu coşkuyu içinde yaşasın. Önünü almazsak iş bu noktalara gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Hijyen konusunda cinsellik arayan ibnedir, o senin ayıbın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Peki ya göte atılan parmaklar Şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Moderasyon da o yolun yolcusu olmuş, anlaşıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 off manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Prostat testi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar