Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 8. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe 02.11.2014 saat: 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fener o kadar rahat kazandı ki kalite farkından dolayı resmen yormadılar oyuncular kendilerini
11 e 11 de bile 1 gömlek üstünlük görünüyordu

besiktasa gecmis olsun

DER
Mesaj tarihi:
Taraftar çağırdı şimdi ama az kişi var yine yarısı çıkmış... Galatasaray taraftarına laf ediyodu bi ara biri. Stadın yarısı çıktı şuan.

Ben az topiği izlicem ağlamaları falan lel
Mesaj tarihi:
Fistan said:

fener o kadar rahat kazandı ki kalite farkından dolayı resmen yormadılar oyuncular kendilerini
11 e 11 de bile 1 gömlek üstünlük görünüyordu

besiktasa gecmis olsun

DER

http://www.zamanindahaber.com/images/haberler/volkan_demirel_konustu_snijderin_gollerini_goremedim_h25146.jpg

o li der i bir sağa bir sola yatmadan önce yazacaktın evlat
Mesaj tarihi:
fener ezip gecti, besiktasa top yuzu gostermedi deplasmanda. su bjk nasi overrated ya iki hafta evvel harcadigimiz takima karsi en ufak bi etkinlik gosteremediler.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

şu geçtiğimiz 14 sayfada çok gerizekalı 1 kişi var, ismini bilene 1 dürüm 1 ayran

Mobilden girince postlarını bende gördüm abi çok fena. Adam hayatında olimpiyat stadına gitmemiş, ordan nasıl dönülür eve bilmiyo, ordan eve dönmek için yolda 3 saat geçirdiğini, sadece metro için 40dk beklenildiğini bilmiyo "millet erken çıkmış zaaa" diyo ahahahah
Mesaj tarihi:
mani said:

balon patladı.

Tolga yanlız gerçekten çok kötü kaleci ya. Beşiktaş Tolga ile zor yani. Adam akıllı bir kaleci bulmalı.

fifa'da da kötü. baktım olmuyo onur'u koydum kaleye. salak salak goller yiyo tolga sdf
Mesaj tarihi:
kermit said:

dreagloth said:

şu geçtiğimiz 14 sayfada çok gerizekalı 1 kişi var, ismini bilene 1 dürüm 1 ayran

Mobilden girince postlarını bende gördüm abi çok fena. Adam hayatında olimpiyat stadına gitmemiş, ordan nasıl dönülür eve bilmiyo, ordan eve dönmek için yolda 3 saat geçirdiğini, sadece metro için 40dk beklenildiğini bilmiyo "millet erken çıkmış zaaa" diyo ahahahah

o stad bizim için yapıldı lan
kiracıya bak
Mesaj tarihi:
Kermit gereksizine söyleyin, yenselerdi çıkmazdı o taraftar. Bunu akıl edememek zor mu lan? Dfsdfs eğer son 10dksını izleyemeyip maçın çıkıyorsan "yol uzun" ayağına, o maça gitmeyeceksin o zaman. O maça gidiyosan onu göze alacaksın.

Galatasaray'ın da metro sorununu bilen bilir ayrıca.
Mesaj tarihi:
Necip'siz 10 kişi bir devre, Necip'li 11 kişilik devreden 10 kat daha iyi oynadık. Son iki maçtan sonra Necip gelecek maçta forma giyerse anti-Bilic'cilerin saflarına katılıyorum.

Net hoca hatasıyla maçı verdik. Fener de zerre iyi değildi. Hiçbir şey oynamadan resmen 3 puan alıp gittiler. İsmail Kartal'ı övmeler falan başlamış Twitterda da Beşiktaş'ın performansından daha reziller resmen o tipler asfasd

En az 3-4 farklı galibiyete gidebilecekken Fener 86. dakika da bek hatası ve ileri çıkıp dönmeyen kafaca bitik defans oyuncularının boş beleş hatasıyla şansa gol yiyip 2-0 maçı alabildiler.

Skoru genişletme şansı vardı ikinci yarı, Beşiktaş Necip çıktıktan sonra az toparlandı kendi kalelerine gelmeye başladı diye kale güvenliği adına takımı dağıtıyor.

Caner'in çıkması, Alper'in yerinin değiştirilmesi vs... Caner kart görecekti vs. diyecekler, görse ne yazar haftaya zaten yok. 10 kişi kalsan kale güvenliğini o zaman sağlarsın. O Caner'le Beşiktaş ileri çıkmışken golü çok rahat bulursun, Sow'un attığı kadar kolay olmasa da atarsın.

Bilic için zaten diyecek bir şey yok. Necip hamlesi ile takımı yaktı, ikinci devre değişikliklerinin tamamını geç yaptı. Bu maçın ufakta olsa dönme ihtimali vardı ama takım kendi kafasına sıktı.

Bilic'in derbi galibiyeti yok. Her derbide tökezleyeceksen zaten 2-3 haftalık dilimin yok oluyor. Şampiyon nereye olacaksın.

GS çöp haliyle gelip şunlara koyup geçti, BJK bu kadar formdayken koyamıyorsa dönüp bakacaksın ben nerede hata yaptım diye de adam inadından vazgeçmiyor.
Mesaj tarihi:
Ayrıca hakem odasına inmenin karşılığı da 70. dakika da Aziz'e geri dönüş yaptı. Mehmet Topal'ın Ba'yı indirmesine penaltı değil diyen bir kişi gelecek mi merak ediyorum...

Zor pozisyon değil, altıncı hakemin gözü önünde yapılıyor. Ana hakem, yan hakemin görüş alanında. Veremedi penaltıyı, orada gole çevrilse bu maç kalitesizliği ile 1-1'e bağlanırdı, yesekte biz yerdik zaten yine atamazdık tahminen. Eyyamın kralı işte yapıldı, diyince de Beşiktaşlı ağlıyor oluyor.
  • Yeni Oluştur...