Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sendika pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Adam baya gezi parkı konuşması yapmış la dhsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 imam hop. 1 hafta ses çıkarmayanın parasını bağışlicam dediydin? benimki duruo hala düdük gibi? lösev e at bi zahmet. hadi canım kibbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 imama atılan mesajlara bana niye geliyor? Edit: Reply all gibi birşey varmış lan forumda oha ,yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bağış işi için seni baya uğraştırmışlar yalnız :) 12 ayrı kuruma bağış iyi uğraşmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Liebe said: imamizer said: - istersek hızlı bir şekilde organize olabildiğimizi gördük (aslında "mal gibi hemen gaza geliyoruz olm" demek istemiyorum öyle gibi biraz asdfgh). - para gibi bolca güven gerektiren bir konuda bile hiç sorun yaşamadık. bir kaç günde 2 binliraya yakın para topladık. - deneyim edindik, benzer bi işe kalkıştığımızda başarı şansımızı daha yüksek görüyorum şahsen. daha güzel para toplayabileceği bir konu bulup hepimizi silkeleyip paraları da alıp kaçabileceğini ima ediyo gibi geldi bana bilemedim Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Geç de olsa bizim baklava operasyonu ses getirdi beyler :) http://youtu.be/wL2J7cvVk0o?t=19m55s (dk 19:55ten itibaren) hanginiz Ali güngör? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 neyse en azindan "fiatlar artti diye yollamadilar" seklinde algilanmis, beceremedigimiz caktirmamisiz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Super kivirma yapmis arkadas. Recep acaip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Dün izlediydim bende, dedim şimdi videoyu koyup insanların yarasına tuz basmayayım, hatırlatmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 aliyle yılllaaar yıllar önce birlikte çalışmıştık intel gamexte levelda yazardı galiba o zamanlar nerden duymuş acaba hakikaten patide mi yoksa o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 patide olsa sanirim bu sekilde konusmazdi.. birisi icimizden super tip atmis olabilir. emin olamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 düzgünce şimdi dinledim, aynen bi yerden duymuş gibi anlatmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 şşşt çaktırmayın. ama şaka bir yana cidden 2k ile başlayıp sonra ubisoft, sega filan arka arkaya yükselince insanların hem hevesi kırıldı, hem de o kararlılık yerini kızgınlığa bıraktı. eğer bu olmasa gene bir hafta daha konuşulup bir şekilde yapılırdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 soldaki ergenin tşörtü bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 soldaki elemana ne olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bu ne la sdfsd. gören de nezih bi forum sanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ergen değil o adam, oluşu öyle onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 sensin güruh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 dehset eglenceli kitle hanginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Liebe said: nerden duymuş acaba hakikaten patide mi yoksa o da kullanici olmasina gerek yok ki..disaridan serbestce okunabiliyor..ben de bilmem kac sene okuyup durdum disaridan aklima bile gelmedi ben de birseyler yazayim diye..ridvan kanvas vs yapinca ona ulasmak icin acc actim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Forum adı verecekler diye ödüm koptu yeminlen Offf kesin kabus görücem bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 düşünsene abi abi bende baklava parası vericem diye doluşan çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Masakari said: Forum adı verecekler diye ödüm koptu yeminlen Offf kesin kabus görücem bu gece. https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=gabe%20newell%20baklava bulmak çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 samet kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar