knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://i.imgur.com/RQ7RP9S.png http://bulk2.destructoid.com/ul/229795-1425-229795-Valkherojpg-620x.jpg said: The game is set in Europa, a fictional version of Europe, in 1935. Because of its abundance of Ragnite ore, which can be refined into a powerful fuel, the neutral nation of Gallia comes under attack from the East Europan Imperial Alliance, which is itself engaged in a war with the Atlantic Federation. Players take control of a militia squad of Gallian nationals, dedicated to repelling the invasion. http://www.youtube.com/watch?v=p-0RY4TTNwE pc'ye gelecegi kesinlestigine gore burda da bir konusu olsun. hem boylece oyundan bir haber arkadaslarin radarina girer belki bu harika otesi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ne kadar kotu bir settingi ve backstorysi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 setting gelmiş geçmiş en iyilerden çok rahat. http://static.zerochan.net/Valkyria.Chronicles.full.550245.jpg 5 yıl önce ummuştum da bugüne kısmetmiş, hz gaben sağolsun bugünleri de gördük. lakin bunu çıkarıp bırakacaklar mı yoksa cidden bir vc4 olacak mı, bakalım nasıl olacak. resmi forumunu da kontrol edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 oo cok kral oyundur, pc haberi çok şaşırttı beni açıkcası. diğerleri de gelse bari üstüne de vc4 sam'in dediği gibi. steam'de full price ödeyeceğim tek oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 "meraklısına" derler ya. öyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Woohoooo! Double Dip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 vc2'yi vitada bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 segaya guvenim sifir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://kotaku.com/valkyria-chronicles-is-coming-to-pc-1651527479?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=SocialflowGlorious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Air'i sattirip Lenovo aldiracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hep erteliyordum da vc3'e nihayet başlayayım dedim, ne şahane seri ya. ah sega ah, şöyle franchise yarı yolda bırakılır mı hiç. inşallah bu pc port ile kapatmazlar seriyi. jp card game dışında birşey yoktu yıllardır, akılları başlarına gelmiştir umarım. gaben'a da bütün baklavalar helali hoş olsun, salonda tv'de vc3 keyfi mis gibi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 said: Valkyria Chronicles will launch for Windows PC via Digital Download on November 11, 2014 and will come bundled with all the DLC that was available for the original PlayStation 3 game including: Hard EX Mode (harder versions of skirmish missions in the main game) Edy’s Mission “Enter the Edy Detachment” (a side story campaign) Selveria’s Mission “Behind Her Blue Flame” (a side story campaign) Challenge of the Edy Detachment (six challenge missions) So you can pre-order now and pick up this award winning, critically acclaimed strategy RPG that’s so good it announced itself, for £14.99/€19.99/$19.99 from selected digital retail partners. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 VRRRRRRR diye giden tank, DKŞIN DKŞIN diye ateş eden tüfekler falan. Offf neden bu konsol şeylerini pcye portlama ihtiyacı duyuyorlar bütün ekosistem kirleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ya su steam queue de 2500 tane oyun baktim 30 tane falan begendim anca :( ekosistem cop olmus bi el at rica ediyorum. indie coplugu resmen. hepsi degil ama %90 i rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 adamlar hiç duyurmadan çıkracaklarmış neredeyse pegi rating sayfası görünmese, sonra niye satmadı etmedi. steam'de eklenmemiş daha ama fiyat çok uygun, bütün dlc'ler filan. çözünürlük ve kontrol şeması dark souls ve ff13 gibi patlak olmamıştır umarım. pc'ye güneş gibi doğacak, onca ruhsuz, generic görsellikli unity oyunundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 havada kapılır fiyat çok şahane. replay değeri de bayağı yüksek, askerleri koruyorsunuz oyun bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 fiyat çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 http://store.steampowered.com/app/294860/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 lol 50 lira ne 5-6 sene önce ps3e daha ucuza almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 22 lira ru steam'de. kilit yok. oralardan kapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ps3'e 2. el 20 liraya almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yine türkiye'ye atmışlar kazığı 45,00 TL at -10% $20.32 +12.96% Allah bin kere belanı versin aral. steam de ciddi beyinsiz çıktı, kutulu satılmıyor ki bu zaten aptallık sırf. neyse gmg filan bakınayım. http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/rpgs/valkyria-chronicles/ gmg 18$, bakayım kod var mı. bu arada oyunun ss'ler 1080p, en azından port düzgün olacak gibi. dlc'lerin toplamı da hala 20$'a satılıyor psn'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 gmg den 18 doalr iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 SPOOKY-TREATS-GMG20X bu da -%20 veriyor, 14.40$ oluyor. böyle alacağım sanırım rusçuyla riske girmem. evet burdan aldım gitti, daha ucuza göremedim zaten 2$ için yırtınasım gelmedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 gmg'de top seller oldu, gmg tweet atmış sağolun varolun diye ehu. vc3 de süper gidiyor, bu gelmeden onu oynamam tam isabet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar