DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bu arada lcw ve defacto gibi markalarla dalga geçmeyin lütfen. Şantiyede pantolon dayanmıyor anasını satiim, 20ye 30a alıyorum yırtılınca atıyorum oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bazen dandik markalar da gaza geliyor kaliteli üretiyor tek tük hepsini gezmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 J&j a dandik diyenler pull & bear almamis heralde hiç. Uzun kollu tshirtleri sweatshirt leri falan güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 paul&shark march jacobs burberry mochler genelde burdan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 march Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Shopigo gerçek zengin ve hipsterların adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Hedon helmet'lar ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Allure- said: Shopigo gerçek zengin ve hipsterların adresi Ahahah ne komik yer lan burası 1000 liraya sweatshirtler var pazardan 20 liraya almazsın valla saçmasapan, aha bi de ceket gibi bişeyler var 4-5 bine lol http://shopigo.com/p/1006329/rick-owens-drkshdw/exploder-erkek-ceket# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 jack and jones 1-2 sene daha böyle giderse büyük zarar eder fazla satışı yok kaliteyi fazla düşürmemiş ama nereye kadar dayanır bilmem bir de genel olarak giyisiye yatırım yapmak lazım 23423 tane avm yüzünden maliyetleri arttıyor firmaların outletlerde ucuz ürün yok hem tüketiciye hem firmalara patlar bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Fistan said: marchahsdhshash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 e baba internet var..ben olsam her avm ye magaza acacagima 2-3 avm de buyuk magaza acar kalaninda internete abanirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 jack and jones'un bedenleri çok büyük değil mi ya. herşeyi şişkolar için yapmışlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 J&J iyiydi de bozdu sanki ya. 5 tane tişört aldım, yıkadıktan sonra 3 tanesinin dikişinin kaymış olduğu çıktı. yandaki birleştirme dikişi ön tarafa geliyor sdf. bir de fiyatları abartmışlar. yapılacak en güzel şey mağazada deneyip gidip internetten alışverişi yapmak olur herhalde ama ben üşeniyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 mağazada deneyip niye internetten alıyosun hazır gitmişken alsana lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mağazada 100 lira internette 20 30 lira oluyor çünkü aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bu arada nautica, timberland filan epey düşürdü fiyatlarını. Jack&Jones tier olmasada nike adidas kadar fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Fin said: mağazada deneyip niye internetten alıyosun hazır gitmişken alsana lel yok kesimler 3 asagi 5 yukari standart olunca markanin..bir kez gidip bedenini uyduruyorsun atiyorum genis kesim 38..sonra internetten siparis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 reampage said: nautica usa ile tr arasındaki model farkı dağlar kadar, tr sitesindeki model kısıtlı ve pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 H&M Paul & Bear Bershka hem gereksiz pahalı hemde kalitesiz. Ben tavsiye etmiyorum. Onun haricinde Jack & Jones şu sezon en çok alışveriş yaptığım mağazaydı hem indirimleri şahane hemde kalitesi güzel. Paul & Bear 'da hemen hemen aynı ama indirimini yakalayamıyorum çoğu zaman. Bu sezon H&M çok bozdu hem kalitesizleşti hem pahalılaştı. Sözde Zara'nın alt markası ama eskiden çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 paul kim kardeş. ne biçim markalar bunlar ya dandik dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Lord_Argos said: Paul & Bear ahaha paul kim kardeş, pull olmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 lan türkiyede bir erkek olarak giyinmek ne kadar zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 erkek olarak giyinmeyin olm.erkekin malı meydanda yı benimseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar