Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 7. Hafta | K. Erciyesspor - Beşiktaş | 27 Ekim Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

iki gün önce 4 porsiyon üzerine bir 4 daha yiyen ve tek bir karşılık veremeyen takımın taraftarı bir mağlubiyet üzerine tiri viri yapmaya geliyor şu konuya ya. Bir de çocuk musunuz diyorlar.

Ah ya. Gelin gelin eğer o mağlubiyetlerinizin avuntusunu burada bulacaksanız gelin. Kıyamam ben size. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

escape said:

Ya çocuk musunuz allah aşkına bu nasıl muhabbet ya?

Geçen senelerde ŞL'de final oynayan, avrupanın en büyük takımından 4 gol yiyoruz. Takım bu haldeyken.
Ligde nağmalup ilerleyen başakşehirden deplasmanda 4 gol yiyoruz, takım bu haldeyken.
Premier ligde ve ŞL'de büyük iddiası olan arsenal'dan 4 gol yiyoruz. Takım bu haldeyken. 2 sene önce sahasında kupa kaldırdığımız takımdan. O kadar hakları var yani :)

Ama gidip herkesin yendiği takımdan 3 gol yemiyoruz aga ya ohoooo. Şunu idrak edin önce.

Beşiktaşın en iyi hali < galatasarayın en kötü hali

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-love-bal-kes-1.png

vaperon said:

valequenta said:

galibiyeti olmayan takimdan 3 yemis adam hala 4 diyor.

besiktas mantigi.

Balıkesirspor <3
Sosyal ağlarda paylaş

maç başlarken ev arkadaşıma ilk dediğim şey anadolu takımı orta kafa gol yapar yener dedim. 1 golleri orta kafa goldü şimdi haklarını verelim. onun dışında bizde atiba kötü oynadığı zaman olay bitiyo. necip girmemeli artık kadroya bile. sağ kanadı boş bırak daha iyi lan. geçen sene veliye küfrediyodum bu sene necip senesi.
Sosyal ağlarda paylaş

85'te mucizevi şekilde maç çevirip, 85'ten sonra mucizevi şekilde maç vermek. Teşekkürler Beşiktaş.

Ayrıca yıllardır diyoruz da seveni çok, bu güvercin kadar beyni olmayan Necip acilen yok edilmeli...

Babam hep diyordu da eskiden kızıyordum. Halen diyor gerçi artık hak veriyorum da "Necip'in oynadığı kaç maçı BJK kazanmış" derdi. Yüzdeye vursan bu malın hataları yüzünden giden en az 20-30 BJK maçı sayarsın ama Serdar'ın tek maçtaki hatasına yüklenildiği kadar buna yüklenilmez...
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene gs den bişey olmaz, fener de şampiyon olmasın istiyorum. beşiktaş'a da sempatim var diye beşiktaşlıyım bu sene. amaç 4. yıldızı biz alamıyosak fener de alamasındı fakat cidden harika oynuyor beşiktaş. avrupa'da da lig'de de hakettiği yerde. tebrikler beşiktaş. tek kötü yanın forumdaki taraftarın :o
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman hakem karnesini de koyalım standart olarak asdfsda

said:
Beşiktaş, İlker Meral yönetimde çıktığı son 5 maçın 1'ini kazanırken 3 maçtan yenilgiyle ayrıldı.

İlker Meral, 2014 senesinde 3 kez Beşiktaş maçı yönetti ve 3 maçta da Beşiktaşlı 1 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Bu tetikçinin bizi yakacağı belliydi de kırmızı karta kadar sadece Ibricic'i atması falan gerekiyordu, onun dışında hatası yoktu. Onu da klasik götü yemeyen Türk hakemine bağlamıştım. Neyse ki herif resmen doğru anı kolluyormuş. Yine bizi yanıltmadı asdfsda

Bugün bala göte yenildik işte gerçi, yani maçı çevirdiğimize bayağı üzülmüştür gerçi de. Hakemi de yendik demeye hazırlanıyordum ben o içimde patladı ama kötü oldu :(

Şunu da koyalım. Hoşuma gitti konuşması.

http://www.ligtv.com.tr/haber/korkmaz-itiraz-etti-kirmizi-kart-cikti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...