Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 suataltıninşaatkayserierciyesspor mahalle maçlarında adım atışmak için süper isim. 2. olarak da kardemirdemirçelikkarabükspor seçersen mutlak zafer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 iki gün önce 4 porsiyon üzerine bir 4 daha yiyen ve tek bir karşılık veremeyen takımın taraftarı bir mağlubiyet üzerine tiri viri yapmaya geliyor şu konuya ya. Bir de çocuk musunuz diyorlar. Ah ya. Gelin gelin eğer o mağlubiyetlerinizin avuntusunu burada bulacaksanız gelin. Kıyamam ben size. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 gökhanın kırmızıda kötü oldu ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kaybolmayan applevodka istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kayseri maçı oynayıp balıkesir yazan siz değil misiniz ya? bi daha okuyayım şu an topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Dünyanın en iyi takımı Bjk kapanması imkansız 1 puan farkla liderliğini süŕdürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Theridone said: escape said: Ya çocuk musunuz allah aşkına bu nasıl muhabbet ya? Geçen senelerde ŞL'de final oynayan, avrupanın en büyük takımından 4 gol yiyoruz. Takım bu haldeyken. Ligde nağmalup ilerleyen başakşehirden deplasmanda 4 gol yiyoruz, takım bu haldeyken. Premier ligde ve ŞL'de büyük iddiası olan arsenal'dan 4 gol yiyoruz. Takım bu haldeyken. 2 sene önce sahasında kupa kaldırdığımız takımdan. O kadar hakları var yani :) Ama gidip herkesin yendiği takımdan 3 gol yemiyoruz aga ya ohoooo. Şunu idrak edin önce. Beşiktaşın en iyi hali < galatasarayın en kötü hali http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-love-bal-kes-1.png vaperon said: valequenta said: galibiyeti olmayan takimdan 3 yemis adam hala 4 diyor. besiktas mantigi. Balıkesirspor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 maç başlarken ev arkadaşıma ilk dediğim şey anadolu takımı orta kafa gol yapar yener dedim. 1 golleri orta kafa goldü şimdi haklarını verelim. onun dışında bizde atiba kötü oynadığı zaman olay bitiyo. necip girmemeli artık kadroya bile. sağ kanadı boş bırak daha iyi lan. geçen sene veliye küfrediyodum bu sene necip senesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 valequenta said: kaybolmayan applevodka istiyoruz. Ağlamayan melis istiyoruz daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yalancı bülent haleme bişey söylemedim demiş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 beşiktaş bu yüzden şampiyon olamıyor. çünkü enayilik yapıyor. 87'de atmışsın maç bitmiş artık. of ki ne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Kanser hep kanser abi. bitmez bu takımın ruhunda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 2-2 olunca bizimkiler 10 kişi yine atarız diye abanmasa yemezdik tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 10 kişi yine atarız değil. 10 kişi düzgün pas yapalım diye düşünselerdi bişi olmazdıda, necip "pas vermek ???? o neydi lan ???" diye kalmasaydı 2-2de biterdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 gökhan bu maç hiç defansa yardıma gelmedi, bi hayır vardır belki cezalı almasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Pfff ZaaaaaaaaaaAAaaAaaAaaa'yı çekip giderim ben. Bundan sonra gülmezsiniz komşunuza, ders olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 85'te mucizevi şekilde maç çevirip, 85'ten sonra mucizevi şekilde maç vermek. Teşekkürler Beşiktaş. Ayrıca yıllardır diyoruz da seveni çok, bu güvercin kadar beyni olmayan Necip acilen yok edilmeli... Babam hep diyordu da eskiden kızıyordum. Halen diyor gerçi artık hak veriyorum da "Necip'in oynadığı kaç maçı BJK kazanmış" derdi. Yüzdeye vursan bu malın hataları yüzünden giden en az 20-30 BJK maçı sayarsın ama Serdar'ın tek maçtaki hatasına yüklenildiği kadar buna yüklenilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 necip iyi bence içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 necip'in aforoz edilme zamanı geldi. necip ---> transfer list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 zaa ya gerek yok ya hiç sevinmedim. bütün takımlar kötü lig kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bu sene gs den bişey olmaz, fener de şampiyon olmasın istiyorum. beşiktaş'a da sempatim var diye beşiktaşlıyım bu sene. amaç 4. yıldızı biz alamıyosak fener de alamasındı fakat cidden harika oynuyor beşiktaş. avrupa'da da lig'de de hakettiği yerde. tebrikler beşiktaş. tek kötü yanın forumdaki taraftarın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Keşke sadece forumdaki taraftarı kötü olsa gdgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 oh bize de koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 O zaman hakem karnesini de koyalım standart olarak asdfsda said: Beşiktaş, İlker Meral yönetimde çıktığı son 5 maçın 1'ini kazanırken 3 maçtan yenilgiyle ayrıldı. İlker Meral, 2014 senesinde 3 kez Beşiktaş maçı yönetti ve 3 maçta da Beşiktaşlı 1 oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Bu tetikçinin bizi yakacağı belliydi de kırmızı karta kadar sadece Ibricic'i atması falan gerekiyordu, onun dışında hatası yoktu. Onu da klasik götü yemeyen Türk hakemine bağlamıştım. Neyse ki herif resmen doğru anı kolluyormuş. Yine bizi yanıltmadı asdfsda Bugün bala göte yenildik işte gerçi, yani maçı çevirdiğimize bayağı üzülmüştür gerçi de. Hakemi de yendik demeye hazırlanıyordum ben o içimde patladı ama kötü oldu :( Şunu da koyalım. Hoşuma gitti konuşması. http://www.ligtv.com.tr/haber/korkmaz-itiraz-etti-kirmizi-kart-cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar