Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rune'lere inanan varmı?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

ben recall rune'a inanırım diyip , herkesi bir kusturduktan sonra kaçayım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 20 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
ben recall rune'a inanırım diyip , herkesi bir kusturduktan sonra kaçayım :)

ya mark yapabiliyorsan su minok u marklarmısın ben sana boş rune veririm :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Sosyal ağlarda paylaş

Aha!

Oof of Death Gate'in 7 kitabınıda okuyup bitirdikten sora etkisinden çıkmam 5-6 ay falan sürdü rahat

İlk öncelikle Gerçekten mukemmel bir kitap(seri)

Rune'ler çok çok guzel işlenmiş herşey runelere dayanıyor zaten...

Gerçekten Margaret Weis&Tracy Hickman'ın kendini aştıgı serilerdendir. Tavsiye edilinir.

Runeler hakkında gerçekten etkisinde kaldım bende uzun sure ama İnanma meselesini fazla dusunmedım acıkcası :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Türkçede "rün" olarak kullanılır. Sert bir yüzeyi kazıyarak yazı yazmak zor olduğundan, sert yüzeye yazı yazan toplumların alfabeleri rünler şeklinde gelişmiştir. Bu alfabeler köşeli harflerden oluşur daha çok. (Benim bildiğim budur) Ancak bunun haricinde sağa sola dikişle işlenmiş her büyü sözüne hedesine de rün denir mi denmez mi bilemem. Fantastik kitaplarda cücler falan kullanır rünleri.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Rune hakkında geniş tasvirleri Death Gate Cycle'da bulabılısrınız.

Tabii hatırlatmak gerekise Bu Rune sistemi Margaret Weis ve Tracy Hickman'ın tasarladıgı sekıldedır.

Buna gore
Sartan'lar şarkı soyleyerek ve dans ederek Rune kelimelerini cagırarak zihinsel olarak Rune buyusunu yaparken
Patryn ırkı daha fiziksel şekilde havaya bosluga cızdıgı rune şekilleri sayesinde Rune buyusunu oluşturur.

Bunlar hakkında ayrıntılı bılgı Death Gate Cycle --> Cilt 1. Dragon Wing kitabının en arka sayfalarında anlatılmıstır.

Not: sartan ve patrynler kitapdaki ırklardır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...