paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Selam, Hiç bana bakma! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Perdesiz bas gitarını 150 liraya veriyon mu sen onu söyle? Ofiste kullanmaya fakir bas gitarı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Perdesiz bas gitarı elden çıkaracak olsa buralara düşmeden almasını biliriz. Çıkarmıyor ama toto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 deadwoll said: Perdesiz bas gitarını 150 liraya veriyon mu sen onu söyle? Ofiste kullanmaya fakir bas gitarı arıyorum. Ben xb-100ü vereyim sana, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Kaça verirsin ona göre çarpma bölme yapayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 KONUYU DAĞITMAYIN KANSIZLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bası da 300den aşağı vermem. temiz çünkü hala, sapı düzgün vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 neutrino said: öm attım. Abi Ankara bağlantım olmayan tek şehir ya :( Sevgili altınayılar, benden niye 300 lira istiyorsun hep bunu anlamıyorum. Gitarın modelini zikrediver hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 knex diyen fakirleri gördükçe üzülüyorum ahahahahahah akpli seçmenden farkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bu yeni mindstormslarda gene 3 sensör 3 motor girişi mi var, artık yetmiyodu bana 1 rcx eski mindstomrslarda bunlar nası, yıllardır dokunmadım legolara gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 deadwoll said: Abi Ankara bağlantım olmayan tek şehir ya :( Ok, düşünürsen kargolayabilirim de ama sağlam çıkar mı kargodan kestirmek güç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Jaegerjaquez said: knex diyen fakirleri gördükçe üzülüyorum ahahahahahah akpli seçmenden farkınız yok ANLAYAMAZSIN goldbarene sor knexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Jaegerjaquez said: bu yeni mindstormslarda gene 3 sensör 3 motor girişi mi var, artık yetmiyodu bana 1 rcx eski mindstomrslarda bunlar nası, yıllardır dokunmadım legolara gerçi http://robotsquare.com/2013/07/16/ev3-nxt-compatibility/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 deadwoll said: neutrino said: öm attım. Sevgili altınayılar, benden niye 300 lira istiyorsun hep bunu anlamıyorum. Gitarın modelini zikrediver hele. perdeleri düzlenmiş ibanez rg-300. sap hala düzgün tesfiyesi falan da öyle. perdesize heves edenler için masrafsız. inlayler duruyor. lan yoldan geçen manuel raymond gitar alsan, 200 verirsin, onun perdelerini söktürmeye yine 300 tl alır luthier. abartmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 baya iyiymiş ya bu ilerde belki tekrar dönerim robotic olaylarına abanırım yeni çıkan techniclere mindstormslara ^^ o yeni kutuyu açma poşetleri açma nası bi zevkti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Perdesiz bas sorduk, elektro satacak çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ne elektrosu ya. yanlış hatırlamışım kodunu sdfs. bulmak zorladı baya RD300 müş abi bendeki. tam olarka bu http://www.soundland.de/catalog/images/products/tn/23/238810-240x760.jpg rengi o kadar soluk değil, buna yakın. http://basschat.co.uk/uploads/monthly_05_2011/post-11642-1304513855.jpg hatta ben 400 isticem ya. gıcıklık olsun. fazla ucuza veriyorum çünkü sfddsf YA LEGOYU ALSANIZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 İnsafsız domdom. Ben fakir gitarı arıyorum, 100 liraya iş kapatmaya çalışıyorum adam mithat gibi fiyat arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 garaj.orga koysam satılırm ı acaba ya. çok mezarcı var orda da, "hacım moruk müdür gitar beş tl olmazmı" diye soran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 işine gelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ilan güncel :):):):):)::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Selam, Azcık daha beklersen benim büyük oğlanın yaşı uygun olacak o sete :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 alan yok napiyim. ulan utanmadan pahalı falan diyorlar ya. GGye de 50-100 komisyon vermek istemiyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar