Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

barbu

Öne çıkan mesajlar

ciddi bir vaka falan olmaz abi. gebeş gebeş konuşmayın. alt tarafı türkiyeden baklava gelmiş diye yer millet işte. o kadar. sanki helikopterle thank you gabe uçurttunuz aktör tutup prodüksyon yaptınız götü boklu 2000 liranızla. olm vallahi tiksindim lan hepinizden.
Sosyal ağlarda paylaş

imam parayı almış vermemek için can atıyor çok komik ya hasudhusahd.

ben size söyleyim bu iş yalan olur adam refakatçi falan demiş ashduashd

imam adamsın kardeşim helal olsun çatır çatır ye parayı gönderdim de baklavayıda nasılsa refakatçide yok.

photoshopda ben hazırlarım dekontu ama black-ice nin bakmaması lazım o anlıyo benim shopları
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ciddi bir vaka falan olmaz abi. gebeş gebeş konuşmayın. alt tarafı türkiyeden baklava gelmiş diye yer millet işte. o kadar. sanki helikopterle thank you gabe uçurttunuz aktör tutup prodüksyon yaptınız götü boklu 2000 liranızla. olm vallahi tiksindim lan hepinizden.

Muayyen günün mü olm senin bugün herkese atarlanıyon alla alla, git bi tatlı ye şekerin düşmüştür belki.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

imamizer said:

valve ile iletişime geçildi mi? baklavalara refakat edicek, foto video çekecek arkadaş ayarlandı mı?

abi gözünüzü seveyim ne refakat etmesi ya kafanız mı güzel sizin, kargo ile gidecek kapılarına kadar. ne fotosu ne videosu 3 parça baklava gönderip görgüsüz gibi videoya mı çekecektiniz bir de ya!

chrome, söylenen abd'de bu tip durumlarda bilinmeyen kişiden gelen yiyeceklerin direk çöpü boyladığı. bunu bana söyleyen arkadaş da o bölgede çalışıo işte. "beni de cc ye koy ve mail at, ok lerlerse ben götürürüm" demişti çocuk. gitmişken de foto çekerdi işte ne var?

=)
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Türk medyasının şu anki durumunda hurriyet ana sayfada haber bile olur malesef sajkdlakj
Sosyal ağlarda paylaş

Chrome güllüoğlunu arar mısın abi bir daha? benim dediğimi söyle ama, böyle böyle güllüoğlu firma olarak arasın valve'yi.
Bakın size 20 tepsi sipariş geldi kabul ediyor musunuz boşu boşuna yapmıyım diye, kabul ediyorlarsa eğer alsın götürsün.
Götüreceği zaman o yakında microsoftta çalışan adamla buluşuverirler o da gider resim çeker.

İş bölümü yapıyoruz.

Chrome abi ara boş zamanında güllüoğlunu bu dediğimi aynen söyle.
Sizin teyit almanız gerekli de çöpü boylamasını istemiyoruz de.

O amcasının kızı microsoftta çalışan kimdi, o da arasın günü belli olunca o da orada bulunurversin.
imam paraları hazır et at masken benden hadi yavrum.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Chrome güllüoğlunu arar mısın abi bir daha? benim dediğimi söyle ama, böyle böyle güllüoğlu firma olarak arasın valve'yi.
Bakın size 20 tepsi sipariş geldi kabul ediyor musunuz boşu boşuna yapmıyım diye, kabul ediyorlarsa eğer alsın götürsün.

Götüreceği zaman o yakında microsoftta çalışan adamla buluşuverirler o da gider resim çeker..

bold kısım (tu)
götürüleceği günü bilirsek dediğiniz de olabilir adamın durumuna bağlı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm sizler neden bir işi başaramazsınız biliyor musunuz.

Hem diyorsunuz para 2 m değil altı üstü 2 bin.

Hem diyorsunuz biri gelsin foto çeksin baklava çöpe gitmesin gidecekse yapmayalım.

Niye garantiye almaya calışıyorsunuz ki altı üstü 2 bin lik baklava göndereceksiniz.

ABD deki firmanın işi yok alacaklar mı almayacaklar mı bunu mu düşünecek?

Gönderin gitsin çöpe gidersede gitsin sonuçta siz yapmış olacaksınız. Ne adamlarsınız ya.

Bence böyle işlere girmeyin siz gerçekten. Ayranınız yok içmeye ...
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo, her şey sadece senin baktığın açıdan görünmeyebilir her göze. Yani senin mantığın tek mantıkmış, düşündüğün şey geçerli tek şeymiş gibi yapma bence. Benim de en büyük hatamın bu olduğunu öğrendim zaman içerisinde. Mesela sen "garantiye almak" diye bakıyorsun, ben "sonuç almak" olarak görüyorum bunu. Ha evet 2k para büyük para değil bu kadar kişiden toplanınca, ama o kadar uğraşınca niye boşa gitmesi riskini alalım ki? Bu bir yatırım değil eğlence. Sonucunu da fotoğraflamak isteği anı kalsın diye o kadar.

Burada en büyük sorun her kafadan farklı ses çıkması. Chrome ben yaparım diyorsa bırakılacak, o adam yapacak işte. Ben de mesela kendi çapımda çabuk bitsin diye yardım etmeye çalıştım ama valve dan ses gelmedi.

Ha ayrıca geyik yapıp eğleniyoruz abi biz. Post kasanlar fln var arada. Öyle yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de, para yollayan herkes ne yapılacağı ile ilgili "şu yapılsın gerisi yapılması" fln diyor. Saçma. Parayı kime yolladık? imamizer a. Söz hakkı onun işte. Yırtınılsa da edilse de para adamda. Chrome a yolluyorum o da alacak baklavayı yollatacak dese yine 10 kafadan ses çıkacak. Ama çıkmamalı. Eğer imamizer'a uyulmayacak ise niye yolladınız parayı adama zaten =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Buraya bence: http://www.amazon.com/Steam-Gift-Card-PC-Max-Linux/dp/B00HJBPZK8%3FSubscriptionId%3DAKIAILSHYYTFIVPWUY6Q%26tag%3Dduckduckgo-osx-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB00HJBPZK8
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...